Реклама
Реклама
Реклама

Квартири в новобудовах Броварів: ЖК "Крона Парк"

  1. Переваги ЖК «Крона Парк»
  2. вибір квартири

В останні роки зростає популярність нерухомості в передмістях Києва В останні роки зростає популярність нерухомості в передмістях Києва. Купують її приїжджі з регіонів, і жителі столиці. На околицях повітря кілька чистіше, ніж в мегаполісі. Купівля та зміст квадратних метрів тут обходиться дешевше. До того ж за останні роки багато передмістя столиці отримали гарний розвиток. Наприклад, в Броварах з'явилося більше інфраструктурних об'єктів, почали зводитися сучасні житлові комплекси.

Переваги ЖК «Крона Парк»

ЖК крона Парк - кілька висотою «бізнес» класу, об'єднані спільною територією. Деякі будинки вже практично готові до заселення. Є можливість почекати, і ви хочете заощадити? Можна вибрати квартиру в споруджуваному будинку.

Основні переваги РК «Крона Парк»:

  • Надійні матеріали і сучасні технології. Будинки цегляні з залізобетонним каркасом. Для утеплення використовуються мінеральні плити.
  • Продумане планування квартир. Всі приміщення просторі. Висота стель - 2,7 метрів. Відсутні такі недоліки як прохідні кімнати, тісні ванні і кухні.
  • Великий вибір. У будівлях передбачено 11-16 поверхів. Квартири відрізняються по метражу, кількості кімнат. Можна легко підібрати оптимальний варіант.
  • Облаштована територія. Забудовником передбачений паркінг, мініпарк, спортивні та ігрові майданчики.
  • Відмінне розташування. У районі розвинена інфраструктура, гарне транспортне сполучення. Можна за кілька хвилин добиратися до столиці.

Купивши квартиру в ЖК «Крона Парк» ви отримуєте житло з базовою обробкою. У ньому вже встановлені металопластикові вікна та двері, прокладені комунікації. Опалення забезпечується за допомогою котла.

вибір квартири

Купівля нерухомості для особистого користування - не той випадок, коли можна йти на компроміси. Навряд чи ви плануєте переїжджати незабаром, а тому важливо, щоб житло вас повністю влаштовувало.

Особливу увагу приділіть метражу. При необхідності кількість кімнат можна збільшити (використовуючи гіпсокартонні перегородки в великих кімнатах). А ось розширити квартиру набагато складніше і дорожче (можна хіба що купити сусідні апартаменти). Тому відразу складіть проект приміщень, продумайте їх меблювання та оснащення. Це дозволить визначитися з розмірами кімнат.

Ретельно варто вибирати сторону світла і поверх - на ці параметри ви теж не зможете вплинути. Що стосується стану квартири, у випадку з новобудовою це не найважливіший аспект. При необхідності можна домовитися із забудовником про ремонт під ключ.

Є можливість почекати, і ви хочете заощадити?