Реклама
Реклама
Реклама

У Китаї сміттярі шукали кільце в смітті

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 грудня 2017, 6:16 Переглядів: 21 грудня 2017, 6:16 Переглядів:   Фото: AP

Фото: AP.

У китайській провінції Цзянсу дівчина викинула кільце з діамантом вартістю в 16 тисяч доларів. Про це повідомляє South China Morning Post.

Негайно жінка звернулася в місцеве санітарний відділення з проханням відшукати її коштовність, яку вона випадково викинула, коли прибирала в будинку. Однак офіс сміттєспалювального заводу був уже закритий. Тому дівчині сказали звернутися на наступний день.

Фото: News.163.com

У цьому час до вивезеного сміття був приставлений охоронець, який стежив за тим, щоб частини сміття не змішано. У 13 тоннах сміття кільце шукали вісім чоловік протягом двох годин. Після того, як прикраса була знайдено, власниця зробила висновок, що вчинок і благородство співробітників заводу стоять більше, ніж її кільце.

Нагадаємо, в квітні в Києві рятувальники допомогли чоловікові зняти кільце з пальця . 25 квітня о 12:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одному з лікувальних закладів Подільського району знаходиться чоловік, який звернувся за допомогою, тому що не може самостійно зняти кільце з набряклого пальця.

Також ми писали про те, що 84-річній мешканці Канади Мері Гремс повернули втрачене в саду 13 років тому золоту обручку з діамантами. Виявилося, що через кільце проросла морква, яку витягла з землі невістка жінки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Китаї кільце з діамантом шукали в тоннах сміття". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ