Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт квартир, офісів, будинків, будівництво будинків. Київ і Київська область

  1. Ремонт будинку, коттеждей
  2. ремонт офісу
  3. Будівництво будинку, коттеждей

Шукайте Коппаня по ремонту квартири, будинки, або офісу ?! Не знаєте кому довірити комплекс дизайн ремонт? У нас Ви зможете отримати консультацію, слушну пораду спеціаліста,

Початок ремонту свято для кожного власника нерухомості! У помислах ми визуализируем майбутнє житло до дрібниць, мріємо про новий затишному гніздечку для своєї сім'ї, не важливо пентхаус або однокімнатна, можливо офіс, ресторан! Для кожної людини площа в якій він проживає, працює, по своєму особлива, рідна. Інтер'єр частина нас! У наших спогадах фоном є інтер'єр або екстрьер! Так зробіть його правильно, якісно і без осаду.

Компанія "Буд-Дим" пропонує Вам повний спектр послуг:


Ремонт квартир під ключ Ремонт квартир під ключ

Передбачає комплекс послуг в результаті Кторов замовник заселяється в квартиру повної готовності до експлуатації. Заходить, роззувается, вішає одяг, робить Фреш дивиться телевізор, і болагодаріт Буд-Дим!

комплексний ремонт

Мета: зручна гарна квартира, готовність, під занос меблів Термін виконання робіт: від 60 робочих днів!

Передусматрівает організацію ремонту приміщення, з мінімальною участю власника під керівництвом як мінімум виконроба!

Капітальний ремонт

Мета: оновлення інтер'єру відповідно до сучасних тенденцій за проектом Термін виконання робіт: від 120 робочих днів!

Передбачає повний демонтаж, за потребою перепланування, відновлення функціональності приміщення в цілому, включаючи комунікаційні системи, меблі, техніку і обладнання.

Косметичний ремонт

Мета: оновлення старго ремонту, підготовка квартири до продажу, освіжити старий офіс з мінімальним бюджетом Термін виконання робіт: від 10 робочих днів!

Передбачає легкі демонтажні роботи, облицювання стін, підлог, фарбування стелі, заміна сантехнічного електричного обладнання.

євроремонт

Мета: зручна гарна квартира по дизайн проекту Термін виконання робіт: від 80 робочих днів!

Передбачає сучасне виконання ремонтних робіт з впровадженням европейском стандартів якості, з використанням сертіфіцированих, екологічно чистих матеріалів, здатних повністю задовольнити потреби замовника.

Слід зазначити, що капітальний, комплексний, а також євроремонт мають між собою дуже тісний зв'язок у вигляді схожості заплановані та проведені робіт. Обов'язковим етапом будь-якого виду ремонту є дизайн квартири. Необхідно врахувати, що розробка дизайну інтер'єру квартири здійснюється з урахуванням розміру житлового приміщення, кількості і віку проживаючих в ньому людей, їх рівня життєвої активності та, звичайно ж, особистих уподобань кожного члена сім'ї.

Умови виконання робіт:

  1. Підписання договору кошторису, план графіка робіт.
  2. Поетапна оплата послуг, аванс при підписанні договору.
  3. Оплата послуг згідно акту виконаних робіт.
  4. Гарантія на виконані роботи від 1 до 10 років.
  5. Післягарантійне обслуговування 24/7.
  6. Вартість доп. послуг, доп. робіт оплачується за домовленістю і оформляється доп. угодою.
  7. Дозвільна документація не входить у вартість кошторису і обговорюватися індивідуально.
  8. Прощет і безкоштовна консультація по підбору матеріалів тільки у випадку комплектації об'єкта
  9. Приватність не розглашеніе особистої, комерційної інформації
  10. Можливість роботи як по дизайн проекту так і без нього
  11. У випадки ремонту без дизайн проекту переробки з вини замовника оплачуються окремо
  12. Комунікація через виконроба або керівника проекту

Починається з вибору компанії, або з дизайн проекту. На сьогоднішній день дизайн інтер'єру квартир є основою якісно виконаного ремонту. І правельно починати з нього! Але нажаль не кожен згоден з цим і не всі можуть дозволити, а деякі не вважають за потрібне. У будь-якому випадки зробити ремонт можна добре або погано, як з проектом так ібез нього! Все залежить від правельно вибору компанії по ремонту квартири або дизайнера. І не завжди дорого значить добре, або на борот!

Як вибрати хорошу фірму для ремонту квартир читайте в наших статтях!

Яким же буває сучасний ремонт квартир? Скажімо просто у кожного своє розуміння цього поняття. Ремонт квартир в сучасному стилі можна назвати ремонт по дизайн проекту в таких стилях як лофт, хайтек, мінімал. І це вірно! Але кожен виконавець або замовник вкладає в зміст що щось своє. Компанія Буд-Дим вкладає ідею втілення як по проекту так і без нього. Головною особливість сучасного ремонту квартри для нас є якість виконання робіт і сервіс надається зазчіку. Еге наше основне преймущетство і не важливо в якому стилі і з яким рівнем замовника ми працюємо, з проектом або без!

Ми вважаємо, немає меж вашим бажанням. Компанія "Буд-Дим" на досвіді Підкажіть і допоможе вам зробити ремонт в новстрое, ремонт вторинного житла, ремонт по дизайн проекту, ремонт одне кімнатної квартири, ремонт двох комннатной квартири, ремонт трьох кімнатної квартири не має значення, можливо навіть ремонт пентхауса, або ремонт будинку котеджу, Якщо Ви хочете реалізувати поетапно, можете замовити послуги окремо, наприклад: штукатурні роботи, сантехнічні роботи, електромонтажні роботи, стяжка підлоги, шумоізоляція стін.

Зважилися на дизай проект ?! Це здорово! 3D-візуалізації дозволить побачить інтер'єр в деталях до початку робіт. З проектом кошторис на ремонт квартири точніша, витрати на проект окупаються в прочессе ремонту. Ми втілимо ваше бачення за допомогою дизанера або без нього в життя за оптимальний бюджет за сучасними стандартами якості. Власне це і є сучасний ремонт квартир! Замовити ремонт квартири в компанії Бд-Дим можна за формою зворотного зв'язку, і гарантовано отримати квартиру свій мрії, що відповідає всім критеріям, практичності, функціональності, затишку, а також сучасної естетичної привабливості.

Фото-прикладів наших робіт можна подивитися в категорії "Портфоліо"

Ремонт будинку, коттеждей

Ремонт будинку або котеджу є одним з видів діяльності нашої компанії. Ми виконуємо капітальний ремонт будинку і косметичний ремонт ! Наприклад капітальний ремон який включає в себе роботи з перепланування, заміну водопроводу, каналізації, електромонтажні роботи, модернізацію вентиляції та опалення і т.д. Міння витратним є косметичний ремонт, так як передбачає тільки внутрішню обробку. Це фарбування стін, поклейка шпалер, можливо декорування стелі, монтаж світильників, укладання підлоги і т.п. Ремонт дозволяє отримати власнику індивідуальну, практичну і функціональну середовище для відпочинку, пржіванія і комфортного проведення дозвілля.

Грамотно налагоджений процес роботи - великий крок до успіху! Організація процесу, створення хорошого дизайнпроекту, підбір потрібних матеріалів - це не тільки час, а й велика відповідальність. Залежно від класу ремонту - "Економ", "Стандарт" або "Еліт" определаем комплекс робіт, підбираємо відповідне матеріали. Найчастіше ми виконуємо ремонт будинку під ключ , Поетому наше завдання створити сприятливу атмосферу як для замовника, так і для робітників з урахуванням всіх норм безпеки. Для нас важливо зберегти позитивний настрій у Вашому домі, виконати всі завдання катчественно і в строк. Кожен повинен займатися своєю справою, а не витрачати дргоценное час на будівельні магазини в пошуку одного шурупа! Для цього, у нас є послуга - "комплектація об'єкта матеріалами", яка при замовленні комплексу робіт, стане Вам приємним бонусом від нашої компанії. Ми максимально намагаємося полегшити Вашу долю в ремонті, тим самим заощаджуючи Ваш час і нерви. Щоб кожен наш замовник міг сміливо рекомендувати нас як професіоналів своєї справи.

ремонт офісу

Потрібен ремонт офісу ?! Офіс - це візитна картка Вашого бізнесу, тому все повинно бути продумано до дрібниць. В цьому Вам допоможе професійно виконаний дизайн проект офісу. Він дасть можливість виконати ремонт в строк, якісно, ​​з ним прорахунок потрібних матеріалів буде максимально точним, а найприємніше, Ви зможете побачити свій офіс в готовому вигляді до завершення всіх робіт.

Перш ніж приступати до ремонту потрібно оцінити стан помищение і його комунікацій. В офісних приміщені значиму роль грає пожежна безпека, провітрюватись, катчественно виконана проводка електричних, телефонних та інтернет ліній. Безпека, здоров'я та комфорт Ваших співробітників в першу чергу! Комфорт, ергономічності, практичність також не незначні критерії. Перелік робіт ремонту офісу: демонтажні роботи, електромонтажні роботи, тепло і звукоізоляція стін, чорнова і чистова обробка стін і стелі, стяжка підлоги, укладання покриття підлоги, монтаж дверей, плінтусів, карнизів, установка сантехніки, монтаж світильників і повна підготовка приміщення до експлуатації.

Ціна ремонту офісу під ключ може бути абсолютно різною, і буде залежати від багатьох факторів. Більш детально розібратись Вам допоможе грамотно соотавленная кошторис наших експертів, які врахують всі Ваші пожіланія. Телефонуйте нам, і ми допоможемо втілити Вашу мрію в життя!

Фахівці будівельної компанії «Буд-Дім» виконають ремонт офісів будь-якого типу та рівня складності!

Київська область, місто Київ, а також жителі інших регіонів нашої країни можуть швидко і на 100% якісно отримати професійну консультацію, оформити своє замовлення, зв'яжіться з нами, будь-яким зручним для Вас способом:

За номерами телефонів

+38 (044) 599-01-44, +38 (067) 494-79-44.

За допомогою онлайн-форми зворотного зв'язку

офіційний сайт, вкладка «Контакти».

Під'їхавши особисто за адресою офісу

Україна, м Київ, вул. Жмеринська, 22Б, оф. 330.

Будівництво будинку, коттеждей

Для тих хто мріє про приватний будинок хочемо відзначити, що крім ремонтних робіт, наші фахівці зможуть професійно побудувати будинок. Ми маємо як досвід так і професіоналів, які побудували не один будинок. Надаємо технічний і авторський нагляд наших проектів, а також всього будівельного процесу - гарантуємо катчество виконаних робіт!

З чого ж почати? Як правило ми:

1.Готовім пакет документів для узгодження і отримання дозволу на будівництво.

2.Предоставляем будівельний кошторис при замовленні проекту у нас.

3.Фотоотчет на всіх етапах будівництва.

4.Гарантія на всі роботи від 3 років

5.Виполняем благоустрій території та ландшафтний дизайн

Залежно бюджету, Ви можете отримати консультації з вибору проекту, а також щодо застосування до нього різних будівельних матеріалів. Остаточна вартість будівництва будинку буде залежати від обраної площі, особливостей располаженія рельєфу ділянки, його грунтів, складності конструктивних рішень.

Будівництво заміських будинків - це, перш за все, унікальна можливість володіти власним житлом в цілісному його вигляді. Відсутність сусідів встик стін, власний, добре оформлений двір, мансарда, невелику ділянку землі для вирощування овочів, фруктів, різної зелені, так би мовити «собі в задоволення» - все це лише невелика частина переваг від такого володіння.

Чекаємо Вашого дзвінка! Завжди раді допомогти!

Не знаєте кому довірити комплекс дизайн ремонт?
Яким же буває сучасний ремонт квартир?
Зважилися на дизай проект ?
З чого ж почати?