Реклама
Реклама
Реклама

ЗАГС на злітній смузі: в київському аеропорту "Бориспіль" вперше провели весільну церемонію

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

17 грудня 2017, 1:32 Переглядів: 17 грудня 2017, 1:32 Переглядів:   Скрін з відео

Скрін з відео.

У київському аеропорту "Бориспіль" вперше провели весільну церемонію. Послугу поставлять на потік. Скільки це буде коштувати і як ще можна одружитися незвично - Андрій Погорілий дізнавався.

Традиційне весілля в РАГСі, часто в залі з радянським інтер'єром і штучними квітами - нині вже не в моді! Вперше відбулася розпис в головних повітряних воротах країни - аеропорту "Бориспіль". Щасливу пару вибрали на конкурсі - за саму романтичну історію.

Батьки дізналися про весілля всього кілька днів тому. "Спочатку ми були шоковані, а потім звичайно підтримали. Я такого ще не бачила. Але дуже цікаво, чи не так, як у всіх, неординарно", - зізнається мама нареченої Тетяна Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпис в Борисполі коштує від шести тисяч гривень. Але для першої пари - безкоштовно. Нареченим влаштували фотосесію біля літаків і подарували подорож.

Влаштувати запам'ятовується весілля можна практично в будь-якому куточку України. До того ж дуже швидко. З літа 2016-го в країні діє послуга "Шлюб за добу". Нею вже скористалися 22 тисячі пар. А якщо вам і України мало, можна відправитися за кордон.

Антон і Юлія своє весілля відгуляли в самому романтичному місці - в Грузії - місті любові - Сигнахи. Про розпису знали всі, крім нареченої.

Україна автоматично визнає свідоцтво про шлюб, видане на території колишніх радянських республік і в країнах, які підписали Гаазьку конвенцію, а це - вся Європа, США, Мексика, Центральна і Південна Америка, Південноафриканські країни, Індія, Південна Корея, Японія, а також Австралія і Нова Зеландія.

Весілля в незвичайних місцях проводять всюди. В Америці популярні одруження на бейсбольному полі - адже це найулюбленіший національний вид спорту. Вас не тільки поженять, але і дозволять зіграти.

А ось розірвати шлюб, укладений за кордоном - непросто.

"Це більш регулюється законами тієї країни, де люди одружилися. Тому що вони одружилися за певною процедурою, і відповідно розлучатися треба по їх процедурі, щоб там в державних реєстрах зробити позначку", - відзначає заступник міністра юстиції України з питань державної реєстрації Олена Сукманова.

За статистикою, в Україні розлучаються 15% пар. Тому перед весіллям варто гарненько подумати.

Нагадаємо, вінницькі молодята затьмарили мільйонерів і зірок гучним весіллям .

Нагадаємо, раніше мережа була вражена звісткою про майбутнє весілля британського принца Гаррі, який зібрався одружитися з акторкою .

Вже стали відомі місце і час їх весільної церемонії. Одна з найочікуваніших весіль 2018 року відбудеться в травні, в Віндзорському замку.

У житті 36-річної американської актриси Меган Маркл багато змін: скоро вона стане частиною королівської сім'ї Великобританії і змінить акторську кар'єру на статус принцеси або герцогині. Крім того, вона прийме британське громадянство і нову віру перед церемонією в Каплиці Святого Георгія в Вінздоре.

Раніше ми писали оповіданні Меган Маркл про пропозицію принца Гаррі .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Улетная церемонія: в аеропорту" Бориспіль "вперше зіграли весілля". інші люди дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ