Реклама
Реклама
Реклама

У столиці розпочався монтаж виставкових садів до фестивалю "Квітковий джем"

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов   У столиці добігає кінця монтаж виставкових садів, які стали фіналістами Відкритого міжнародного конкурсу міського ландшафтного дизайну Квітковий джем, а також проектів знаменитих світових дизайнерів

Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов

У столиці добігає кінця монтаж виставкових садів, які стали фіналістами Відкритого міжнародного конкурсу міського ландшафтного дизайну "Квітковий джем", а також проектів знаменитих світових дизайнерів. Про це передає Агентство "Москва" .

"На Манежній площі 19 серпня почалося зведення конструкції" Ботанічна містерія "від голландки Керрі Престон, яка стала кращим ландшафтним дизайнером 2016 року за версією Американської асоціації ландшафтних дизайнерів. В її саду можна буде побачити особливі сорти канн, які вивів колекціонер водних рослин Олександр Марченко спеціально для прикраси олімпійських об'єктів в Сочі ", - відзначають організатори циклу міських вуличних заходів" Московські сезони ".

Також в цьому році дизайнер виступила в якості члена міжнародного журі конкурсу "Квітковий джем". Сад в вогненно-червоних відтінках органічно вписується в історичний ландшафт міського середовища.

Крім цього, в Новопушкінському сквері Марія Сулімова представить виставковий сад "Фарби в вікнах", який являє собою метафору крихкого навколишнього світу. Згідно із задумом автора, кожен відвідувач виставки зможе на час зануритися в епоху минулого і поспостерігати за життям старшого покоління.

В цьому році Відкритий міжнародний конкурс міського ландшафтного дизайну "Квітковий джем" проходить в Москві вдруге і приурочений до святкування Дня міста.

Раніше повідомлялося, що рекордна кількість квітів і рослин висадять на XVI щорічному фестивалі "Квіти Підмосков'я" в Ногінську. Всього флористичних композицій буде більше 42 тисяч, відвідувачі зможуть побачити їх з 23 по 25 серпня.

Поділитися в соціальних мережах: