Реклама
Реклама
Реклама

Дніпропетровський ЦУМ отримає ультрамодерновую прибудову

  1. Орфографічна помилка в тексті:

16 вересня 2013, 10:53 Переглядів: 16 вересня 2013, 10:53 Переглядів:   ЦУМ реконструюють

ЦУМ реконструюють. Фото: wikimapia.org & nbsp ;.

У Дніпропетровську таки реконструюють ЦУМ. Це підтвердив міський голова Іван Куліченко .

"Є проект рішення, який сьогодні проходить обговорення, про реконструкцію ЦУМу. Найближчим часом воно буде представлено на Містобудівній раді. Зараз головне питання - парковка в цій частині міста. В будь-якому випадку, це проект майбутнього, а не сьогоднішнього дня. Ідея реконструкції належить архітекторові Дольнику. Проект він, на жаль, зробити не встиг ", - сказав Куліченко.

Раніше в інтерв'ю журналу "Forbes" бізнесмен Геннадій Корбан сказав: "За два дні до смерті Олександр Дольник встиг передати мені остаточний проект реконструкції ЦУМу. Ми залишимо старий фасад і влаштуємо ультрамодерновую частина з медіафасади".

Довідка. Олександр Дольник - засновник архітектурного бюро Dolnik & Co, яке спроектувало більше половини нових комерційних об'єктів в центрі Дніпропетровська спроектовані його колективом. У тому числі житлові комплекси "Вежі", "Амфітеатр", " Амстердам ", Діловий центр" Босфор ". Він також створив образ синагоги" Золота роза ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Дніпропетровський ЦУМ отримає ультрамодерновую прибудову". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ