Реклама
Реклама
Реклама

У Сочі Ксенія Бородіна показала підросли дочок

Ведуча телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна, на відміну від колег, своє особисте життя не приховує. Тому кожен день ділиться з шанувальниками свіжими знімками та відео.

Напередодні зірка, незважаючи на щільний графік, знайшла час для сім'ї та вирушила з улюбленими дочками і чоловіком на відпочинок в Сочі. Вони прогулялися по набережній курорту, насолодилися морським бризом і навіть встигли заскочити в парк «Рів'єра».

Вихідних у моря, незважаючи на прохолодну погоду, зоряне сімейство дуже чекало.

- Коли така крута погода і настрій, то хочеться виставляти побільше фотографій на пам'ять. У Москві поки прокинешся, вийдеш з дому - вже ніч. Всі фотки тільки з гримерки або в дзеркало, - поскаржилася Ксенія Бородіна в своєму Instagram.

Всі фотки тільки з гримерки або в дзеркало, - поскаржилася Ксенія Бородіна в своєму Instagram

#onelove

Судячи з фото, якими телеведуча поділилася з шанувальниками, син Курбана від першого шлюбу Омар залишився в Москві зі своєю мамою.

Ранок в Сочі сестрички

Однак це відпочинок сім'ї не затьмарило. На одному зі знімків щаслива телеведуча стоїть позаду старшої дочки Марусі, а поруч зображений чоловік з молодшою ​​дівчинкою Теона на руках. Ця фотографія розчулила шанувальників - всього за пару годин знімок зібрав понад 300 тисяч лайків.

Алло. Не можу зараз розмовляти, я на морі. Ти ж сам мені подзвонив. Нічого не чути через моря. Все, бувай.

А ось по-справжньому зворушив фанатів ролик, який зняв чоловік телеведучої, бізнесмен Курбан Омаров. В кінці відпустки він змонтував міні-фільм про незабутні вихідних в Сочі. На відео щасливий батько зобразив своїх улюблених дівчаток.

- Один день в Сочі. Як каже Теона: «Папа, мозя один хухарік?», - підписав відео бізнесмен.

», - підписав відео бізнесмен

гуляки мої

Нагадаємо, в родині Бородіної і Омарова ростуть дві доньки. старша Маруся народилася від першого шлюбу телеведучої. У 2015 році у Ксенії і Курбана з'явилася дочка Теона , Яку батьки часто ласкаво називають Тея. Особа малятка мама вперше показала не так давно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ксенія Бородіна пожартувала над бездітної Ольгою Бузової

Ольга Бузова і Ксенія Бородіна більше восьми років разом вели програму «Дом-2» і довгий час вважалися, якщо не подругами, то добрими приятельками точно. Дівчата ходили один до одного на день народження, підтримували взаємні комерційні починання і демонстрували інші ознаки любові в соцмережах (Читайте далі)

Бородіна підтвердила, що помирилася з Омарова

Не минуло й місяця після того, як 33-річна телезірка заявила про своє шлюборозлучному процесі з чоловіком, як їхнє сімейне життя налагодилося. Спочатку тисячі фанатів Ксенії Бородіної помітили купу свідчень того, що провідна знову живе з чоловіком, але приховує це з якихось причин (Читайте далі)

Один день в Сочі. Як каже Теона: Папа мозя один хухарік.

Як каже Теона: «Папа, мозя один хухарік?