Реклама
Реклама
Реклама

Ксенія Бородіна показала своє дитяче фото, на якому вона копія дочки

8:59, 21.08.2018

35-річна Ксенія Бородіна активно ділиться у своєму мікроблозі в Instagram фотографіями обох дочок - 9-річною Марусі і 2-річної Теони. Сьогодні телеведуча вирішила опублікувати і своє дитяче фото. Бородіна зробила колаж зі знімків: на одному - вона сама в 2-річному віці, на другому - її молодша дочка. Таким чином зірка вирішила показати, наскільки вони з Теона схожі.

Деякі передплатники Бородіної так здивувалися подібністю матері і дочки, що стали цікавитися, як взагалі таке можливо і не «Фотошоп» чи це. Причому раніше фоловерів відзначали, що Теона дуже схожа на батька - бізнесмена Курбана Омарова . «Боже, це ж повний клон, а зовсім не тато», «Завжди думала, що на тата схожа, а тут одна особа», «А це не Тея зліва ???» - дивуються передплатники.

» - дивуються передплатники

Ксенія Бородіна в дитинстві і її молодша дочка Теона

До речі, 2-річна Теона вже знімається з мамою в рекламі. Нещодавно, наприклад, вони представили колекцію капсульної одягу, призначеної спеціально для мам і дочок. Не відстає від Теони і її старша сестра Маруся, яка вже давно знімається для реклами. Правда, на відміну від сестри Маруся дуже схожа на батька - бізнесмена Юрія Будагова, з яким Бородіна розлучилася в 2011 році, через два роки після народження дочки.

Ксенія Бородіна з дочками

Нагадаємо, що ведуча « Дому-2 »Одружена вдруге. Після розставання з Юрієм Будагова вона складалася в стосунках з колишніми учасниками реаліті-шоу Оскаром Карімовим і Михайлом Терьохіним , А в 2015 році вийшла заміж за Курбана Омарова. Зараз сім'я живе в орендованому будинку. Але це лише тимчасово: вже скоро телеведуча в'їде в свій розкішний заміський особняк. Зараз там повним ходом йде ремонт.

Зараз там повним ходом йде ремонт

Ксенія Бородіна з чоловіком

«Знаєте, коли ти на останніх тижнях вагітності, все тебе постійно запитують, коли пологи?))) От відчуваю себе також, кожен норовить запитати, ну коли ж переїзд))) ох, да ми вже готові матраци кинути і там залишитися ночувати) )) залишилося трохи. Ми так скучили по будинку, так хочемо швидше заїхати, що вже терпець уривається. Чекаємо Італію, яка ооооочень повільно йде, але йде », - ділилася зірка в своєму мікроблозі в Instagram (орфографія і пунктуація автора дані без змін. - Прим. Ред.).
Читайте також:

Ольга Бузова і Ксенія Бородіна розповіли про свої реальні відносинах поза екраном

Стали відомі імена перших претендентів на руку і серце Ольги Бузової в шоу «Заміж за Бузову»

Ксенія Бородіна пояснила, чому відповідає тільки на коментарі Хейтер

«Боже, це ж повний клон, а зовсім не тато», «Завжди думала, що на тата схожа, а тут одна особа», «А це не Тея зліва ?