Реклама
Реклама
Реклама

Ксенія Бородіна показала фото в ліжку

8:36, 23.08.2016

Схоже, в сімейному житті веде реаліті-шоу « Дім 2 »Запанувала повна ідилія, чому свідчать фотографії, які Бородіна викладає в своєму мікроблозі. Сьогоднішнім вранці вона вирішила привітати своїх шанувальників, лежачи в ліжку. Нічого Піканто - все дуже пристойно. Зате фанати побачили свою улюбленицю без грама косметики на обличчі. І їм сподобалося.

Більш того, передплатники пишуть Ксеше: «Ксенія, Вам без косметики дуже йде. Частіше робіть природні фотографії ». А деякі знайшли, що на ранковому знімку Бородіна схожа на свою подругу Олену Бушину , Екс-учасницю реаліті-шоу каналу ТНТ.

Нагадаємо, що в середині серпня телеведуча пробачила свого невірного чоловіка Курбана Омарова . Чоловік і батько остаточно повернувся в сім'ю і в ліжко телеведучої.

«Три б'ються серця в одному ліжку», - підписала знімок Ксюша. Тим самим вона закрила історію про розлучення. Деякі шанувальники пораділи за неї. Інші ж ніяк не можуть зрозуміти, для чого був потрібен весь цей цирк. Як відомо, останнім часом ходили чутки про розставання Ксенії Бородіної і Курбана Омарова. Про те, що в сім'ї все погано, свідчило і відсутність спільних фотографій пари в соціальних мережах, хоча раніше їх було дуже багато. І ось в липні Ксенія підтвердила розлучення з Курбаном і назвала причину: зради .

Але вже 4 серпня Ксенія Бородіна і її чоловік Курбан Омаров одночасно опублікували в Instagram один і той же знімок своєї дочки Теї. При цьому на фотографії є ​​і старша донька телеведучої Маруся, і син Курбана. Стало зрозуміло: в родині настав мир.

Ксенія Бородіна показала фото в ліжку Ксенія Бородіна показала фото в ліжку

Читайте також:

Курбан Омаров змінив Ксенії Бородіної за 10 днів до народження дочки

Ксенія Бородіна плаче від щастя, коли бачить своїх дочок

Ксенія Бородіна пригрозила всім, хто зачепить її сім'ю
Ксенія Бородіна вважає себе щасливою людиною