Реклама
Реклама
Реклама

Ксенія Бородіна підтвердила, що розлучається з чоловіком через його зрад

Популярна російська телеведуча Ксенія Бородіна розповіла про зради свого чоловіка Курбана Омарова.

Пару місяців назад в ЗМІ стали ходити чутки про те, що Ксенія Бородіна розлучається зі своїм чоловіком Курбаном Омарова. Дівчина перестала публікувати спільні фото і з'являтися на світських заходах в супроводі чоловіка, пише Ivona.bigmir.net

- Просто це батько дитини, тому я намагаюся достойніше оформити розлучення. Причин багато, я думала він зможе бути люблячим чоловіком і турботливим батьком (як він виставляє себе перед громадськістю). Але цю ніч 12 грудня я запам'ятала на все життя. Мій чоловік прийшов в 7 ранку додому з черговою тусовки, а мені залишалося 10 днів до пологів! Все, що написано про зраду, - це чиста правда, і я про це дізналася. Таким Юлям, Таням, Оксану і всім іншим бажаю здоров'я. Хочете спати з чоловіком Бородіної - вперед, якщо не боїтеся. Всі ми під Богом ходимо. Можливо, Вам здається, що це шматочок слави, але насправді такий бруд ви до кінця життя навряд чи відмиєте, - написала Бородіна.

За словами Ксенії, вона жила в "рожевих" окулярах, була вагітна і вірила чоловікові. Телеведуча сподівалася, що з народженням дитини, коли він візьме дочка на руки, то зрозуміє, що йому дорожче, і припинить свої тусовки.

- Йому більше подобається робити одну фотографію в тиждень для передплатників і їхати через 5 хвилин. А поки я живу заради своїх дітей, заради себе і блізкіх..ps і пам'ятайте: чий би дружиною ви не були, дагестанської, чеченської, російської, вірменської, це абсолютно не важливо, головне - Ви жінка, яка гідна поваги, любові і турботи до себе і своїх діток !!! Коли-небудь я розповім всю правду, а поки я хочу сказати, що неважливо, скільки у вас дітей і шлюбів, головне - залишатися відданою самої себе! , - додала Бородіна.