Реклама
Реклама
Реклама

Новини Києва - У "Борисполі" планують відкриття нового паркінгу, підземного вокзалу і нові duty-free - 112 Україна

В аеропорту "Бориспіль" вже в 2018 році відкриють тисячу паркомісць, а пізніше - підземні залізничний вокзал і автобусну станцію В аеропорту Бориспіль вже в 2018 році відкриють тисячу паркомісць, а пізніше - підземні залізничний вокзал і автобусну станцію   territoria-kredita

territoria-kredita.com.ua

В аеропорту "Бориспіль" вже в цьому році відкриють тисячу паркомісць в дворівневому паркінгу, а пізніше - підземні залізничний вокзал і автобусну станцію. Про це повідомив гендиректор "Борисполя" Павло Рябікін в інтерв'ю LIGA.net , Кажучи про стратегію розвитку аеропорту до 2045 рік

На питання, які об'єкти планують реалізувати в діапазоні 5 років, він відповів, зокрема:

"У цьому році запускаємо першу чергу нового дворівневого паркінгу (на 1000 паркомісць) і починаємо будівництво нової вишки Украероруху. Друга половина паркінгу буде затребувана нами десь через 3-4 роки".

"У подальших планах - новий центр технічного обслуговування, вантажний термінал, транспортний вузол з підземним залізничним вокзалом, автобусна станція, нова автодорога (яка пройде паралельно старої), блок з паркінгами, готелем, офісами і ж / д лінія, по якій буде прибувати" повітряний експрес "(на першому етапі вона буде примикати до торця терміналу D, а на другому - спускатися під землю і доходити безпосередньо до нового пасажирського терміналу)", - повідомив Рябикин.

На питання, як буде змінюватися концепція розташування магазинів duty-free і ресторанів, він відповів:

"Додаткові площі з'являються на другому рівні трансферної зони. Там буде суміщений торговий центр з додатковою точкою громадського харчування. Ми зараз переносимо лінію огляду прикордонного контролю, і на цьому місці в зоні прильоту пасажирів з'являться ще два-три магазини duty-free".

Нагадаємо, що прокуратура Київської області порушила кримінальну справу проти керівництва аеропорту "Бориспіль" через зловживання під час проведення тендеру на реконструкцію одного з терміналів.