Реклама
Реклама
Реклама

Фанатський Half-Life 3 починає набувати форму

Судячи з   посаді, опублікованому вчора на Reddit   , Команда моддеров, що розробляють третю частину Half-Life (тобто Project Borealis або «Проект« Борей »»), не сидить склавши руки

Судячи з посаді, опублікованому вчора на Reddit , Команда моддеров, що розробляють третю частину Half-Life (тобто Project Borealis або «Проект« Борей »»), не сидить склавши руки. У ньому показали результати перших кількох місяців препродакшена гри - з концепт-артом, посиланнями на музичні уривки і парою натяків на структуру сюжету. І хоча не секрет, що гра буде заснована на чернетці сценарію до HL3, який був написаний Марком Лейдлоу (Marc Laidlaw) і називається Epistle 3 ( «Послання 3»), деталей сюжету команда розкривати не буде, «за винятком того, що було написано Марком ».

Крім того, в пості було показано кілька 2D- і 3D-робіт, а також розказано про те, як ведеться робота над базовими геймплейні механіками. Команда уважно вивчає, як був влаштований сам HL2 - включаючи рух, інтерфейс, ІІ, використання зброї і т.д. - щоб «зробити ігрові враження якомога ближче до оригіналу». До анонса дати релізу ще, зрозуміло, далеко, але, судячи з Reddit-посту, розробники домоглися серйозного прогресу і бажають виходу гри не менше, ніж самі фанати.