Реклама
Реклама
Реклама

"Я - бомж": Відомий російський співак залишився без квартири через наркотики

Співак Шура прийшов на передачу Андрія Малахова "Привіт, Андрій" і відверто розповів, як втратив квартиру, в якій прожив 15 років Співак Шура прийшов на передачу Андрія Малахова Привіт, Андрій і відверто розповів, як втратив квартиру, в якій прожив 15 років   У 2003 році він купив квартиру за 100 тисяч доларів, повідомляє   Depo

У 2003 році він купив квартиру за 100 тисяч доларів, повідомляє Depo.ua з посиланням на " Лайф.ру ".

Співак зізнався, що на той момент страждав від наркотичної залежності, саме тому, за порадою знайомих, він вирішив переписати квартиру на співробітника будівельної фірми.

"Живу спокійно, ніхто мене не чіпає, виплачую за квартиру гроші, всі папери у мене на руках. Якось під час дня народження спускаюся в ларьок за водичкою, там стоять два молодих людини з документами на мою квартиру і кажуть мені, мовляв, ах, вибачте, цю квартиру віддали за борги, і в неї переїжджають нові люди, причому законно. до цих людей я претензій не маю, зате шукаю людину, на якого була записана нерухомість. Звуть його Мурад Арабов. Зараз мені дуже важко. я стільки років прожив у своїй квартирі і так люблю її. Два місяці у мене залишилося на т , Щоб придумати, куди поїхати. У свої 43 роки я - бомж ", - поділився музикант.

Співак не став намагатися повернути квартиру, він навіть подякував нових власників, що вони дали йому пару місяців на пошук нового житла. Шура сподівається взяти іпотеку і купити нову квартиру.

Нагадаємо, скандальна Дана Борисова почала зустрічатися з відомим співаком.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ