Реклама
Реклама
Реклама

Несебр

Несебр - один з найпрекрасніших і казкових курортів Болгарії, який зберігає безліч архітектурних шедеврів і тому по праву може називатися перлиною Болгарії Несебр - один з найпрекрасніших і казкових курортів Болгарії, який зберігає безліч архітектурних шедеврів і тому по праву може називатися перлиною Болгарії.

Цікаво, що курорт Несебр знаходиться під охороною ЮНЕСКО і входить в знаменитий список об'єктів культурної спадщини світу. Більш того, існує і підводна частина міста-курорту: колись частина Старого Несебра пішла під воду, залишивши клаптик землі, на якій можна побачити цілих 40 храмів! Таким чином, курорт Несебр в Болгарії пропонує туристам не тільки пляжний, а й відмінний екскурсійний відпочинок. Також слід зазначити, що пляжу Несебра присвоєна почесна нагорода - знаменитий Синій прапор. Тут добре розвинена туристична інфраструктура. Таким чином, відвідування курорту Несебр буде цікаво всім категоріям туристів.

Курорт Несебр - до того ж, з найстаровинніших міст у всій Європі Курорт Несебр - до того ж, з найстаровинніших міст у всій Європі. Він розкинувся на півострові, утвореному скелями. Місто-курорт розділяється на 2 частини: одна розташовується на материку, інша - на невеликому півострові. Найближчий до Несебр великий курорт Болгарії - Бургас - знаходиться на відстані 37 км.