Реклама
Реклама
Реклама

Будинки в Болгарії, вілли в Болгарії. Продаж, ціни, фото, планування

Свій будиночок на березі моря - здійснити цю мрію може майже кожен, адже ціни на будинки в Болгарії, що знаходяться в прибережній зоні (2-4 км від моря), починаються від 70 тисяч євро Свій будиночок на березі моря - здійснити цю мрію може майже кожен, адже ціни на будинки в Болгарії, що знаходяться в прибережній зоні (2-4 км від моря), починаються від 70 тисяч євро.

Володіння будинком має лише одне обмеження: закон про нерухомість в Болгарії на сьогоднішній день забороняє іноземцю (або іноземній юридичній особі) володіти землею, іншими словами сама споруда може бути оформлена в Вашу власність, а для повноцінної покупки землі необхідно заснувати в Болгарії компанію. І хоча вартість відкриття і підтримки такої компанії не велика, вона все ж має місце бути. Продовжити читання ...

В основному будинку в Болгарії представлені старим житловим фондом і окремо стоять котеджами, хоча останнім часом розвивається і комплексна забудова селищ - з централізованою охороною, спільною територією і інфраструктурою В основному будинку в Болгарії представлені старим житловим фондом і окремо стоять котеджами, хоча останнім часом розвивається і комплексна забудова селищ - з централізованою охороною, спільною територією і інфраструктурою. Володіння нерухомістю в такий урбанізації дозволяє поєднати всі зручності окремого будинку (комфорт, свою ділянку) і спростити володіння (не потрібно відкривати компанію, догляд за садом, басейнами, дорогами і т.д. буде здійснюється силами центральної керуючої компанії).

Однак якщо не брати до уваги суто практичні міркування і зупинитися на тих задоволеннях і зручності, які забезпечуються покупкою вілли на море, ми побачимо масу переваг, і з легкістю зможемо пояснити популярність цього типу нерухомості серед покупців.

Екологія і природа - найважливіші переваги Болгарії з точки зору відпочинку і життя. Так, ви далеко не скрізь знайдете обладнані пляжі і бетоновані набережні, але багато хто знаходить в цьому скоріше плюс, ніж мінус. У Росії, в переважній більшості випадків люди живуть в тісних і задушливих містах і мріють вирватися на природу, віддалитися від бетонних джунглів і зітхнути на повні груди свіжого повітря.
Екологія і природа - найважливіші переваги Болгарії з точки зору відпочинку і життя Ні, звичайно ж прекрасна природа і свіже повітря є в багатьох інших країнах, але, як не парадоксально, для багатьох Болгарія здається поза конкуренцією. Чому ж? Ну причин кілька і основна з них - це саме той факт, що в Болгарії багато дикої, неосвоєною, що не обнесеною парканом і незабетонована природи. Звичайно, в центрі розкрученого курорту складно знайти незадіяний метр площі, але варто трохи віддалитися, причому далеко не обов'язково вглиб країни, тобто навіть не від моря. Так, Ви трохи в стороні від цивілізації, але Ви в своєму будинку, його ділянку плавно зливається з навколишньою природою, навколо немає готелів, немає галасливих туристів: тільки Ви, свіже морське повітря і природа. Такий своєрідний «будиночок у селі», тільки село в Болгарії і замість озера у вас Чорне море.

Будинок в Болгарії, як і в інших країнах Європи, завжди буде коштувати дорожче квартири і в покупці і в експлуатації, і при виборі типу нерухомості це важливо розуміти. Проте, чимало наших покупців робить вибір саме на користь будинку, будучи готовими пожертвувати навіть відстанню до моря - котеджні селища рідко будують на відстані ближче кілометра від берега через дорожнечу землі.

Ціни на будинки в Болгарії здебільшого залежать саме від відстані до моря Ціни на будинки в Болгарії здебільшого залежать саме від відстані до моря. У 2-4 км від моря, тобто в межах пішої доступності, будинок може коштувати від 100 тисяч Євро, таунхаус з окремим входом і загальними стінами - від 60 000. Вартість будинку на відстані близько кілометра від моря вже буде від 150 тисяч Євро, таунхауса - від 100. У урбанізації ж на самому березі ціни на таунхауси стартують від 250 тисяч Євро. При перегляді пропозицій варто також враховувати, що відстань "до моря" це зовсім не завжди те ж саме, що "до пляжу", а неправдоподібно низька ціна за будинок скоріше за все означає проблеми з документами, а може бути, і з районом (недостатні електричні потужності, проблеми з водою, шум і так далі).

Так, істинно, що в Болгарії складно знайти «сучасний будинок» в тому сенсі, який ми вкладаємо в цей термін: будинки в основному старі, споруди прості, недорогі, без складних інженерних та архітектурних рішень Так, істинно, що в Болгарії складно знайти «сучасний будинок» в тому сенсі, який ми вкладаємо в цей термін: будинки в основному старі, споруди прості, недорогі, без складних інженерних та архітектурних рішень. Місцеві фермери і жителі далекі від гонки перфекціонізму, вони більше стурбовані нагальними справами і насолодою життям. А якщо дати такого життя шанс, то Ви без праці зрозумієте в чому причина цієї навмисною простоти: все інше просто великій кількості. Коли ви відчуваєте близькість природи, свіже повітря, морський бриз, запахи квітів і смак фруктів і овочів з сусідньої грядки, то Ваші вимоги до навколишнього Вас простору змінюються: Ви розумієте, що складний еркер, дворівневий цоколь або стелю «зоряне небо» в спальні просто не потрібні.

Якщо У Вас є можливість зв'язатися з нами, це, безсумнівно, буде більш продуктивним, легким і швидким способом отримати всю необхідну Вам інформацію як про самих пропозиціях, так і будь-яких супутніх питаннях, такі як нюанси оформлення, подальше утримання нерухомості, візова підтримка та інше .

Ваша нерухомість в Болгарії в першу чергу повинна радувати Вас зручним місцем розташування, можливостями для відпочинку на повітрі Вас, Ваших дітей та батьків, друзів.

Підібрати і правильно оформити будинок або віллу в Болгарії - не така вже й проста задача. Тут маса причин і головна з них - непристосованість цього сегмента ринку до роботи з іноземцями. Іншими словами, переважна більшість ріелторських агентств в Болгарії не займаються підбором і продажем цього типу нерухомості через цілу низку причин. Тим приємніше нам повідомити Вам, що компанія EstateService займається цим питанням давно і досить успішно, так як ми прекрасно розуміємо прагнення і побажання своїх клієнтів і готові знаходити потрібні рішення.

Будемо раді допомогти вам!

Для тих хто всерйоз замислюється про те, щоб купити будинок в Болгарії, буде корисний наш маленький огляд, конкретні приклади того, що є на ринку і за скільки.

Отже, почнемо з будинків у моря

Перша лінія - завжди дорого, в будь-якій країні і Болгарія не виняток. Однак все відносно, і звичайно ж пропозиції в Болгарії в кілька разів доступнішим, ніж в інших Європейських країнах. Ось прекрасна сучасна вілла на першій лінії моря в Лозенце. Справжній люкс: просторий будинок, вітальня кімната з каміном на 100м2, свій велнес-центр з хамамом і спортзалом в прибудові, 3 поверхи, басейн, свій міні бар на вулиці і сад, селище під цілодобовою охороною. 10 соток на першій лінії - це не просто дорого, це ще й рідкість.

А як щодо будинку в Болгарії недорого ? І щоб близько до моря? Немає проблем. Залишаємося в тому ж місці, але віддаляємося на 150 метрів від пляжу і розглядаємо варіант вілли простіше: площа будинку не менше, ті ж 240 метрів, але ділянку скромніше (5.5 соток) і без особливих вишукувань, зате повністю мебльований, абсолютно новий будинок. Ціна питання - вже 145 тисяч, тобто менше в рази. Хоча звичайно важливо відзначити, що по тій ціні в такій відстані від моря - рідкість, вибирати з двох або трьох будинків не доводиться. Купити такий будинок треба встигнути.

Продовжимо наш короткий огляд будинками, розташованими в глибині материка, на відстані 20-30 км від пляжів і моря. Назвати це нерухомістю «на море» було б не зовсім вірно, але 20 км для людини, яка не хоче кожен день купатися в морі - НЕ відстань. Тиша, сільська місцевість, простір, свіже повітря. Море - за бажанням, можна сісти на машину і доїхати. Зате ціни тут вже зовсім іншого порядку, тобто недорогі будинки в Болгарії - це саме будинки, розташовані в 20-30км від моря.
Ось наприклад, невеликий новий будиночок в селі Твирдиця, в 16км від пляжів і в 6км від Бургаса, тобто фактично в його передмісті, невеликий метраж (90 метрів), повністю готовий до проживання.

Або, наприклад, цей відмінний будиночок недалеко від бальнеологічного курорту Поморіє - відмінний варіант для відпочинку на свіжому повітрі. 80м2, 2 спальні, парковка для машину і галявина для дітей або маленького саду. Повністю обладнана кухня, підігрів підлоги на зиму і кондиціонер на літо.

Це всього лише кілька прикладів того, як може виглядати і скільки коштуватиме будинок або вілла в Болгарії. Цей тип нерухомості - продукт штучний, узагальнювати не дуже виходить, та й на ціну впливає маса чинників, тому для кожного клієнта і його потреби ми підшукуємо будинку індивідуально. Це займає час, але як правило, коштує того.

Чому ж?
І щоб близько до моря?