Реклама
Реклама
Реклама

Апартаменти в Болгарії на березі моря оренда: що треба знати

  1. На чому зупинити вибір?
  2. Апартаменти в Болгарії на березі моря оренда: питання оформлення

Болгарія - справжній рай для бюджетного туриста. Відмінні пляжі, хороший сервіс, чисте море і первозданна природа зроблять відпочинок незабутнім. Але найголовніше, апартаменти в Болгарії на березі моря оренда яких коштує дуже недорого, дають можливість кожному організувати відпустку так, як хочеться.

На чому зупинити вибір?

Від якості апартаментів багато в чому залежать загальні враження від проведеного відпустки. Як і на будь-якому іншому курорті, в Болгарії є три базові варіанти розміщення:

  • готель;
  • квартира;
  • приватний будинок.

У першому випадку вартість оренди буде на рівні 30-50 у У першому випадку вартість оренди буде на рівні 30-50 у.о. на добу. Очевидні переваги готелю - сніданок, безкоштовне обслуговування номерів та наявність інтернету. Однак є і свої недоліки: більшість готелів знаходяться далеко від берегової лінії.

Оренда квартири обійдеться в 20-60 у.о. на добу. При цьому є можливість вибрати одно-дво-або трикімнатний варіант. Якщо у відпустку планується поїхати з друзями, можна зняти одне житло на всіх, це істотно заощадить бюджет. Більш того, якщо планується тривалу відпустку, квартира стає цікавою і в тому плані, що в ній можна готувати, відповідно необхідність харчуватися в кафе відпадає.

Приватний будинок на березі моря коштує від 100 у.о. на добу, чим ближче до берегової лінії, тим дорожче. Переваги оренди таких апартаментів очевидні:

  • максимальна близькість до моря;
  • відсутність сусідів і контрольно-пропускного режиму;
  • найвищий рівень комфорту.

Якщо останнє не надто важливо, можна істотно заощадити і орендувати невелике бунгало на двох на території курортної бази. Таких варіантів досить багато, а їх вартість стартує від 25 у.о. на добу.

Апартаменти в Болгарії на березі моря оренда: питання оформлення

Важливо розуміти, що спочатку вибирається житло і тільки потім купуються квитки на літак або автобус. По-перше, якщо поїздка планується без звернення до тур-операторам, для перетину кордону необхідно підтвердити мету візиту та місце проживання. Відповідно договір оренди вже повинен бути на руках.

По-друге, завчасний пошук житла - це ще один інструмент економії. Якщо дата поїздки відома точно, то уб'ю ж потрібно шукати варіанти розміщення. Так у вас з'являється можливість подивитися максимальну кількість варіантів і поторгуватися з орендодавцями.

Відносно самого договору особливих тонкощів немає. У ньому вказується дата заїзду і виїзду, вартість оренди, паспортні дані власника житла і орендаря. Після того, як його підпише приймаюча сторона, копія відправляється вам по електронній пошті. Досить роздрукувати документ і підписати його у відповідній графі. По приїзду на місце підписується оригінал і проводиться повна оплата.

Варто також відзначити, що орендодавець має право просити аванс, який зазвичай становить вартість проживання за 1 добу. Щоб переказати кошти, досить скористатися послугами будь-якого банку і перекинути гроші зі своєї картки. Для невеликих сум замовляти SWIFT недоцільно.

Summary

Article Name

Апартаменти в Болгарії на березі моря оренда: що треба знати

Description

Апартаменти в Болгарії на березі моря оренда: який варіант вибрати і що потрібно знати про правила укладання договору, оформлення

Сергій уривками

Сергій уривками

Omegareal.ru

Omegareal.ru

https://www.omegareal.ru/blog/wp-content/uploads/2017/03/logo-ru.jpg

На чому зупинити вибір?
На чому зупинити вибір?