Реклама
Реклама
Реклама

Як купити нерухомість в Болгарії і уникнути помилок? - Обережно! Болгарія! Як купити нерухомість в Болгарії?

В даний час інвестиції в нерухомість Болгарії найвигідніші в Європі. І це правда! Ціни на квадратні метри НОВОГО житла дуже привабливі. Навіть під час кризи в Болгарії не припиняється будівництво через високий попит. Згідно зі статистикою, інвестиції британців в болгарську нерухомість за I півріччя 2015 року зросли на 60% !!!

І все б добре ... Однак останнім роки різко збільшилася кількість обманів і шахрайства при продажі житла в Болгарії. Багато раніше надійні ріелторські агентства через кризу загрузли в ризикованих операціях і втягують в них нічого не підозрюють клієнтів , Охочих купити об'єкти в Болгарії. А потім відплигують в сторону , Трохи що, мовляв, ми ні до чого, підставляючи покупців проблемної нерухомості.

Удавану благополуччя на ринку болгарського житла, часом, грає злий жарт з покупцями. Не знаючи нюансів болгарське законодавство і потрапивши під вплив аферистів, можна все в одну мить втратити. Іноді зразу, а частіше - через кілька років, часом, через 7 8 ... І це вже не поодинокі випадки, а система!

Але не треба панікувати. Захист від шахраїв є !!! Головне - при покупці нерухомості в Болгарії не розслаблятися і правильно користуватися тими знаннями, які дані на цьому сайті. Ми намагаємося постійно оновлювати інформацію і повідомляти про нові види обману. На жаль, шахраї постійно винаходять щось неординарне ... А потім довірливим покупцям доводиться розплачуватися за свою безпечність.

А потім довірливим покупцям доводиться розплачуватися за свою безпечність

Через збільшення кількості обманів під час продажу житла іноземцям болгарський уряд розробило інформаційний сайт для іноземних покупців нерухомості, в тому числі, російською мовою. Один з розділів спеціально присвячений протидії шахраям з нерухомістю в Болгарії. На жаль, цей розділ написаний сухуватим чиновницьким мовою, тому спробуємо те ж саме роз'яснити на нашому сайті простіше і більш дохідливо.

На жаль, цей розділ написаний сухуватим чиновницьким мовою, тому спробуємо те ж саме роз'яснити на нашому сайті простіше і більш дохідливо

Найгірше те, що багато собственик житла в Болгарії з Росії і України до сих пір НЕ ЗНАЮТЬ або не усвідомлюють, що їх обдурили! Чи розуміють лише тоді, коли вже пізно! Коли прийшов судовий пристав заарештовувати квартиру, майно виставлено на торги або до суду подано позов про позбавлення права на нерухомість. І тому свідчення, наприклад, тут . Покарання за юридичний пофігізм НЕМИНУЧЕ і СУВОРО!

Головний засіб уберегтися від шахраїв, аферистів і кидав - це їх розпізнати заздалегідь до угоди і з ними не зв'язуватися! Пам'ятайте про це! Після того, як обман здійснений, як правило, зробити нічого вже не можна ...

Після того, як обман здійснений, як правило, зробити нічого вже не можна

шахрайство з нерухомістю в Болгарії

Супернаглое шахрайство - ПРІНОТАРІАЛЬНОЕ киданням new

Як не потрапити в лапи аферистів і купити безпроблемну болгарську нерухомість - тема цього сайту. Якщо ви вважаєте, що вас ніхто не зможе обвести навколо пальця, то можете спокійно проігнорувати нашу інформацію ... Прапор вам у руки і удачі! Може, вас навіть зацікавить посібник Як в Болгарії стати жертвою шахраїв з нерухомістю?

А ми допомагаємо завбачливим людям, які не бажають бути обдуреними в поки чужий для них країні. Ми даємо ФІНАНСОВУ ГАРАНТІЇ надійності угод купівлі-продажу об'єктів, в яких беремо участь - докладніше тут . Ми не продаємо, а допомагаємо купувати. Ми виступаємо на боці покупця, а не продавця, надаючи повний комплекс послуг із супроводу угоди купівлі-продажу.

Ми зовсім не намагаємося когось залякати, а лише реально показуємо, що не все так просто, як хотілося б. Для прийняття відповідального рішення про покупку нерухомості варто мати здоровий глузд і розуміти ВСЕ ризики. Медові мови ріелтерів про те, що все добре, на жаль, не завжди відповідають дійсності. Ухвалення покупцем рішення на АВОСЬ може привести до ДУЖЕ негативних наслідків.


За деякими оцінками, 80% покупців придбали в Болгарії безпроблемну нерухомість. І це налаштовує на оптимістичний лад. Але з іншого боку, близько 20% все-таки влетіли. А це кожен п'ятий. Задумайтесь над цим! Одним не пощастило трохи, інші втратили майже все або втратять в майбутньому. Як не крути, але краще не потрапляти в ці 20%.

Як не крути, але краще не потрапляти в ці 20%

Обман покупців житла в Болгарії

Від багатьох видів обману і шахрайства протиотруту знайдено. Однак воно ефективно працює до того, як підписані сумнівні документи, укладені ризиковані угоди і здійснені неадекватні вчинки. Пам'ятайте про це!

Розумним людям радимо уважно вивчити інформацію на нашому сайті - це може принести набагато більше користі, ніж здається на перший погляд. Особливу увагу зверніть на розділ "Корисно знати" , В якому систематизовано необхідна для покупців нерухомості в Болгарії інформація.

А ми завжди будемо раді допомогти вам увійти в число щасливчиків, які купили юридично чисту нерухомість у надійних продавців в Болгарії. Наші гарантії обесечени високою кваліфікацією і порядністю адвокатів, які супроводжують операції, хорошою репутацією забудовників та інших осіб, з якими ми співпрацюємо, а також фінансовою гарантією, що забезпечує надійність наших обіцянок.

НА САЙТІ ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ТИХ:

  • хто бажає купити юридично чисту болгарську нерухомість
  • хто не хоче бути обдуреним
  • Корисно знати - дуже корисна інформація для покупців нерухомості в Болгарії

Тема покупки болгарської нерухомості дуже популярна останнім часом в Росії через відносно низьку вартість квадратних метрів і простоті угод з нерезидентами Болгарії. А чи так все просто?

А чи так все просто

Ріелторські фірми дають Вам на підпис договори, радять Вам, як чинити. Але в чиїх інтересах вони діють? І що Ви, не дай бог, будете розсьорбувати потім по своїй довірливості?

І що Ви, не дай бог,   будете розсьорбувати потім   по своїй довірливості

Ви думаєте за кордоном немає шахраїв? Чомусь росіяни за кордоном якось вже дуже розслабляються. Чи то вважають, що найкрутіші шахраї залишилися в Росії? Чи то ще що? ... Загадка ... А потім так буває боляче ...

Ось що зазначено на сайті Агентства реєстрації уряду Болгарії про що створилася в країні ситуації шахрайства з нерухомістю :

"В умовах світової фінансової кризи, зокрема, тенденції збільшення безробіття і постійно знижується споживання з боку більшості болгар, спостерігається збільшення числа злочинів, пов'язаних з неправомірним присвоєнням нерухомої власності. Цим родом злочинів займається широке коло осіб - від юристів і великих бізнесменів, до неосвічених людей, включно з меншин, які використовують підроблені документи низької якості ".

Цим родом злочинів займається широке коло осіб - від юристів і великих бізнесменів, до неосвічених людей, включно з меншин, які використовують підроблені документи низької якості

Будинок в Болгарії купити непросто

Хочете в Болгарії купити "чисту" нерухомість недорого або хоча б за нормальною ціною? Дізнатися, як правильно купити будинок в Болгарії та оформити земельну ділянку? Яку краще купити квартиру в Болгарії, а від покупки який корисніше відмовитися?

Тоді Вам на наш сайт. Читайте, запитуйте, діліться своїми враженнями і життєвими ситуаціями.

Ми бажаємо, щоб покупка нерухомості стала для Вас джерелом лише позитивних емоцій. Сподіваємося, ми Вам в цьому допоможемо! Наші послуги

Якщо ви хочете купити квартиру в Болгарії або ж купити будинок в Болгарії, то необхідно знати про деякі нюанси, щоб не потрапити в халепу ...

Ви хочете купити житло в Болгарії? Це не так просто, як здається. Купівля в Болгарії таїть в собі безліч нюансів, які необхідно знати.

Отже, Ви захотіли купити житловий об'єкт в Болгарії. Першу помилку, яку допускають потенційні покупці, це пошук якісного житла за найнижчими цінами. Фраза в рекламному оголошенні "квартира в Болгарії недорого" - це не завжди ключ до вдалу покупку. Помилка полягає зовсім не в тому, що неможливо купити нерухомість дешево. Помилка в тому, що рекламні агентства і «чорні» ріелтори знають цю психологічну особливість покупців. Тому 90% всіх пропозицій з купівлі супер дешевої нерухомості - це рекламний трюк і не більше того.

Цей рекламний трюк дозволяє заманити на сайт тих, хто збирається купити нерухомість в Болгарії. Далі можливі 2 варіанти: або Вам повідомлять, що сподобався об'єкт нерухомості вже продано, або він виявиться таким собі убогим напівпідвальним приміщенням або крихітної кімнаткою реальної площею значно меншою тієї, що написана в рекламі. Врахуйте, в загальну площу житлових об'єктів болгари включають частину площі загального майна будинку. Відповідно, коли Ви розраховуєте купити апартаменти в Болгарії площею 30 кв. м, то необхідно відняти розмір загальдомовий площі, включений до її складу.

Зазвичай частина загальдомовий площі становить в рекламованої площі нерухомості, що продається 5 - 6%. Але буває і 10 - 15%. Цей нюанс обов'язково треба враховувати при покупці нерухомості в Болгарії. І якщо Ви бачите оголошення типу «Нерухомість в Болгарії дешево! Студія 30 кв.м за 15 000 євро », то не треба сліпо вірити в диво. Реальна площа студії може виявитися значно менше. Врахуйте, що в житлову площу крім загальної площі майна будівлі болгари також включають площа балконів. Цей нюанс також слід знати.

Отже, Ви хотіли купити апартаменти в Болгарії житловою площею 30 кв. м. Якщо частина площі загальнопайової майна становить 15% в 30 кв. м = 4.5 кв. м. А балкон, наприклад, 2 кв. м. Те реальна площа складе 30 - (4.5 + 2) = 23.5 кв. м.

Але і це ще не все. У Болгарії в житлову площу квартири (на відміну від Росії) завжди включається товщина внутрішніх перегородок в квартирі. Якщо таких перегородок багато (відгороджений, як мінімум, санвузол), то за рахунок товщини стін Ви можете недорахуватися ще кілька квадратів. Наприклад, ширина стіни в півцеглини з обробкою складе 20 см. Санвузол по периметру обгороджена двома внутрішніми стінками 2 м + 2 м. Займана стінками площа (2 +2) х 0.2 = 0.8 кв. м. Відповідно, з вищевказаної житлової площі в 23.5 кв. м необхідно відняти ще 0.8 кв. м (23.5 - 0.8 = 22.7 кв. м).

Разом. Ви збиралися купити апартаменти в Болгарії житловою площею 30 кв. м, вважаючи, що поняття «житлова площа» в Болгарії ідентично поняттю в Росії. Але ж ні. Реально Ви можете купити об'єкт в Болгарії житловою площею за російськими поняттями - 22.7 кв. м, а по болгарським вона буде вважатися розміром в 30 кв. м. Різницю відчуваєте?

Якщо в рекламному оголошенні 30 кв.м коштували 15 000 євро, тобто 1 кв. м коштував 500 євро. То в реалії для квартири площею 22.7 кв. м може вийти ціна 1 кв. м - 660 євро за квадрат. Тепер, напевно, різницю відчули. Не така вже дешева квартирка виходить!

Я, вважаю, що Ви тепер переконалися, наскільки важливо знати нюанси, якщо зважилися купити житло в Болгарії. А таких нюансів море. Ми постараємося на нашому сайті познайомити Вас з основними ...

Ми постараємося на нашому сайті познайомити Вас з основними

Отже, якщо ви рещілі купити квартиру в Болгарії, то уважно прочитайте розділи нашого сайту. Це для вашого ж добра !!!

А якщо вас цікавить продаж будинків і ви бажаєте придбати будинок в Болгарії, то необхідно знати нюанси придбання земельних ділянок . Будинок в Болгарії недорого, навіть дуже дешево купити можна, але слід розуміти, що, як правило, такий недорогий будинок в Болгарії вимагатиме ремонту, іноді, значного ...

Дізнатися інформацію на тему: продаж будинків в Болгарії, ціни на квартири, різні акції для покупців нерухомості і привабливі пропозиції - можна на сайті "Житло в Болгарії" , Де публікуються пропозиції болгарських брокерів-ріелторів.

Тут можна дізнатися оперативні Новини Болгарії o події, події і курйози в Болгарії. Блог " Новини Болгарії on-line " - це достовірна інформація з регіональних болгарських ЗМІ, не публікуються в Російській Федерації. А також можна побачити на + Bulgar-rus Google+ .

А чи так все просто?
Але в чиїх інтересах вони діють?
Ви думаєте за кордоном немає шахраїв?
Чи то вважають, що найкрутіші шахраї залишилися в Росії?
Чи то ще що?
Дізнатися, як правильно купити будинок в Болгарії та оформити земельну ділянку?
Яку краще купити квартиру в Болгарії, а від покупки який корисніше відмовитися?
Ви хочете купити житло в Болгарії?
Різницю відчуваєте?