Реклама
Реклама
Реклама

Установка бойлера у Києві

приватним сантехніком

Установка, пуск наладка, доставка якісної сантехнічної арматури, гарантія на установку і післягарантійне обслуговування

Питання встановлювати або не встановлювати бойлер в Києві як альтернативне джерело гарячої води в квартирі вже не варто. І справа навіть не в економії коштів, а в необхідності мати гарячу воду і отримати комфорт який вона дає. У зв'язку з частими поривами на магістралях Київенерго, відключенням цілих будинків за доги, від яких страждають і ті мешканці які боргів не мають, а також відключення гарячої води в житлових районах через борги держави, ситуація з якою зіткнулися багато району Києва, підштовхнули киян на установку водонагрівачів накопичувального та проточного дії. Для наших гостей і клієнтів размешен пізнавальний відеоролик, як вибрати бойлер:

Для наших гостей і клієнтів размешен пізнавальний відеоролик, як вибрати бойлер:

установка бойлера Київ

порядок співпраці

1. Ви купили водонагрівач і дзвоніть мені, приватному сантехніку «Сайнмасс». Якщо Ви ще не визначилися і Вам потрібна допомога, телефонуйте, і безкоштовно отримаєте консультацію в підборі обладнання.

Для якісного підбору комплектації, запірної арматури, труб і фітингів використовуваних для підключення водонагрівача, під'їду на об'єкт для перегляду місця монтажу і умов. Час і день перегляду визначаєте Ви!

2. На місці обговорюємо технічні нюанси, варіанти розміщення приладу, день монтажу, вартість роботи під ключ
3. Проводимо заплановану установку бойлера, пуск наладка, рекомендації по експлуатації водонагрівача
4. Гарантія на монтажні роботи і якісне підключення 3 роки

Бувають ситуації коли водонагрівач вже в наявності і потрібна термінова установка. У такому випадки, перегляд, закупівля сантехнічної комплектації для підключення бойлера і власне сама установка приладу проходить в один день.

Що входить в роботу під ключ

  1. Доставка дюбелів, болтів, шайб, сантехнічних матеріалів для підключення бойлера
  2. Установка бойлера на стіні
  3. Підключення до водопроводу холодної і гарячої води
  4. Установка відтинають кранів для проведення сервісних робіт і переходу на загальне гаряче водопостачання
  5. Установка клапана безпеки для скидання тиску
  6. Підключення до бойлера кабелю електроживлення
  7. Заміна короткого кабелю на довший

Доставка дюбелів, болтів, шайб, сантехнічних матеріалів для підключення бойлера   Установка бойлера на стіні   Підключення до водопроводу холодної і гарячої води   Установка відтинають кранів для проведення сервісних робіт і переходу на загальне гаряче водопостачання   Установка клапана безпеки для скидання тиску   Підключення до бойлера кабелю електроживлення   Заміна короткого кабелю на довший

Гарантія на монтаж 3 роки

Вартість роботи по установці бойлера від 850 грн.

Вартість роботи по установці бойлера від 850 грн

Що не входить в роботу

Установка бойлера у Києві не включає такі види робіт: прокладка електричного кабелю від сусіднього приміщення. Це буває в тих випадках коли немає розетки живлення для приладу. Прокладка кабелю по стіні або прокладка кабелю в пластиковому коробі оплачується окремо. Установка додаткової розетки оплачується так само окремо. Установка ПЗВ оплачується окремо. УЗО зовні нагадує автомат захисту від короткого замикання але, спрацьовує до короткого замикання, а значить ефективно захищає людину від ураження електричним струмом. У деяких моделях бойлера УЗО йдуть в комплекті з бойлером.

Установка бойлера під ключ.

У вартість «стандартного монтажу» входить наступний перелік робіт:

Установка у ванній кімнаті, санвузлі, коридорі, поблизу водопровідних магістралей холодної та гарячої води. Розетка повинна знаходиться в межах кімнати, де встановлюється бойлер. Всі інші електро-монтажні роботи вважаються доп-роботами і оплачуються окремо. Підключення до мережі за допомогою подовжувача або безпосередньо. Заміна короткого кабелю живлення на довгий за потребою.

Підключення до водопроводу за допомогою білих металопластикових труб. Підключення гідравлічної системи бойлера в розрив змішувача ванни з допомогою спеціальних хромованих трійників з вентилями. Врізка також здійснюється в пластиковий водопровід після лічильників, а також в металевий водопровід в будь-якому доступному місці без застосування зварювання і нарізування різьблення за допомогою відповідних трійників.

Місцями для підключення бойлера до холодної і гарячої води можуть служать висновки під мийкою, умивальником, унітазом, розрив після лічильників води.

Встановлення водонагрівачів проводиться у всіх районах Києва:

Установка бойлера у Подільському районі на Виноградарі, Пріорка, Вітряні гори, Мостицький масив, Куренівка, Копиловка, Шполянка

Установка бойлера у Святошинському районі: Біличі, Новобіличі, Відрадний, Микільська Боршаговка, Петропавлівська Борщагівка, Академмістечко;

Установка бойлера у Шевченківському районі, житловий масив Сирець, Волейків, Лукяновка, Шулявка, Дорогожичі;

Установка бойлера у Деснянському районі: Лісовий масив, Троєщина, Русанівка,

Установка бойлера у Дарницькому районі: Позняки, Осокорки, Славутич, Березняки

Установка бойлера у Солом'янському районі: Голосієво, Теремки, Чоколівка;

Установка бойлера на Оболоні;

Корисна інформація

У нових будинках, зокрема в висотках газ як правило не використовується з міркувань безпеки. Все обладнання, а саме, для варки поверхня і духовка електричні. Магістралі електропостачання в таких багатоквартирних будинках розраховані на високе навантаження і там рекомендується встановлювати проточні водонагрівачі. Проточні водонагрівачі гріють воду в той момент коли відкривається кран на кухні або у ванній кімнаті. Через проточний водонагрівач проходить холодна вода, яка прогрівається протягом секунди, за рахунок цього споживання електроенергії тенами в проточному водонагрівачі дуже висока. Але головним його перевагою все ж вважаються його малі габарити. Такий водонагрівач можна розмістити всюди і навіть заховати в навісних шафах ванної кімнати, залишити на увазі або включити прилад в дизайн ванної кімнати. Що ж стосується водонагрівача накопичувального дії, бойлера накопичує в своєму обсязі гарячу воду можна відзначити його малі споживання енергії. Точніше кажучи споживає електрики він не менше від проточного водонагрівача але розтягує цей процес за часом, при цьому не перевантажує проводку як, в квартирі так, і в усьому будинку. Саме з цієї причини накопичувальні бойлери стали так популярні серед жителів міста Києва, чий житловий фонд досить старий і не завжди відповідає сучасним вимогам по електро навантажень побутової техніки.

Цінними є на бойлер досить кусаються але запевняю вас, що встановлювати бойлер великих обсягів не завжди виправдано. Існує думка що необхідно встановлювати бойлер від 50-ти літрів і більше, так запевняють продавці і призводять розрахунки середнього споживання води середньостатистичної сім'єю. Але якщо задуматися бойлер об'ємом в 30 літрів нагрітий до 60-ти градусів не використовується в чистому вигляді. Гаряча вода розбавляється холодної і на виході ми отримуємо не менше 120 літрів. Головне ставити бойлер в режим максимального нагріву, плюс до всього вбиваємо двох зайців і обсяг води отримуємо досить істотний і запобігаємо появі бактерій які є основною причиною неприємного запаху води.

Рекомендації по самостійному монтажу

Для самостійного монтажу вам буде потрібно наступний інструмент: перфоратор, рулетка, олівець для розмітки, розвідні ключі.

Проводимо розмітку під кріплення бойлера. Часто використовує спеціальні гачки але з ними треба бути по обережніше так як не всі бойлера можна на них ставити. Кращим рішенням все ж залишаються болти і шайби, це трохи складніше, через те, що не завжди зручно їх закручувати і проводити навіс самого бойлера але якість і надійність такого кріплення того варто.

Наступний етап це підключення бойлера до водопроводу і тут уже потрібні сантехнічні роботи які як правило проводить сантехник але так як ми проводимо установку самостійно я опишу кілька моментів, а саме яким матеріалом трубопроводів проводити підключення. Найпростіший і доступний матеріал це металопластикові труби. Даний тип матеріалу легко монтується, має білий колір, легко гнеться і приймає будь-який кут. Металопластикові труби майже непомітні на тлі стін і кахельної плитки у ванній кімнаті і санвузлі. Труба використовується 16-го діаметру, і кріпиться до стіни на спеціальні кліпси. Як користуватися і монтувати ці труби ви можете ознайомитись в статті перейшовши за посиланням «Різновид труб»

Принципова схема підключення бойлера