Реклама
Реклама
Реклама

Візажист і засновник авторської школи стилю і макіяжу Тетяна Бойко: щоранку у мене - нова ідея

Тетяна Бойко, візажист, засновник і викладач авторської школи стилю і макіяжу, керівник салону краси "Boyko" розповіла про своє життя, секрети краси і плануванні часу. Про це і не тільки читайте в інтерв'ю Тетяни для проекту #personoftheweek від ТЦ Globus .

Про шопінг і моді

На шопінг я ходжу часто, але не планую його заздалегідь. Спонтанні покупки - завжди краще. Якщо я збираюся на захід, я не купую плаття спеціально для нього. Купую речі заздалегідь; багато з них висять в шафі ще з бірочка жодного разу не надіті. І це ціла проблема: всього так багато, що іноді складно знайти потрібну річ, і я знову йду в магазин за покупками.

Мені не завжди можна догодити, бо у мене своє бачення. Часто я купую один фасон речі в декількох відтінках. Наприклад, у мене є три однакові сумки різних кольорів. А недавно ми поїхали в Стамбул - і я одним махом купила 12 пар туфель за півгодини O

Мені подобається, що в тренді одяг в піжамному стилі. Але зараз мені більше хочеться підкреслити фігуру одягом в стилі baby-doll: якісь спіднички, талія, коротенький все, каблучок ... А так мені близькі всі стилі.

Про красу

Що стосується догляду за собою, я вже давно визначилася з маркою косметики і не зраджую їй на протязі близько 15 років. Це косметика по догляду Biologique Recherche. Я знаю, що вона працює, підходить мені, і в ній є все, що необхідно.

Що стосується декоративної косметики, тут я теж не експериментую. На початку своєї діяльності візажиста я перепробувала різні засоби, зробила багато помилок і непотрібних покупок. Через якийсь час я чітко визначилася з тим, чого я хочу. Зараз я користуюся професійною косметикою L`ocean: тіні, тональні креми - вони правда працюють. Можу поекспериментувати і з іншою маркою - з якоюсь текстурою, кольором. Намагаюся вибирати яскраву і насичену колірну гаму, з яких завжди можу зробити приглушені тони. Ніколи не вибираю пастельні тони, можливо тому, що я дуже креативна і не боюся яскравості.

Про мистецтво візажу та салоні краси

Спочатку я завжди хотіла малювати. У 5 років мама відвела мене в ізостудії, де я малювала до 11 років, а після поступила в художню школу. Якщо чесно, мене змусили туди вступити, так як я не дуже хотіла бути художником. Але сьогодні я вдячна за це батькам. І хоча художником я не стала, в пошуках себе через косметологію прийшла до мистецтва візажу. Навчилася, отримала диплом, стала впевненіше. Так і почався мій творчий шлях, яким на сьогоднішній день вже 17 років.

Через рік роботи візажистом я написала книгу. Це був дуже амбітний вчинок. Років 5 тому мій чоловік Костянтин Бойко запропонував відкрити школу і продемонструвати все написане мною на практиці. Можна сказати, що це він підштовхнув мене до цього проекту і підтримав в його просуванні. Так ми почали спільну діяльність. Минуло 6 років, і настав момент виходити на наступний рівень - ми відкрили салон краси. Зараз для нас це зовсім інший напрямок. У нас широкий спектр послуг: візажист, brow artist, lashmaker, послуги перукаря, манікюру і педикюру - все, що стосується створення образу. Косметології поки немає, але, може бути, найближчим часом вона з'явиться.

Команду я підбираю особисто. Для мене дуже важливий професіоналізм, але я знаю, що його завжди можна підтягнути, тому на перший план вийшли все-таки особистісні якості. Всі, хто переступають поріг студії, кажуть, що у нас дуже хороша команда: все усміхнені, чуйні, готові допомогти, підтримати, від них віє позитивом. Про таку команді я мріяла завжди, до неї я прагну.

Про роботу, відпочинок і спорт

Ми запустили новий напрямок, і поки я віддаю перевагу роботі. Але глобальні поїздки ми робимо рази 3 на рік точно. Любимо дикий відпочинок. Влітку на катері виїжджаємо на острів, беремо друзів, смажимо шашлики, ловимо рибу. Осінній відпочинок - це гриби. Я - грибник, йду в ліс і тягну за собою всю сім'ю. Дуже довгий час я любила лежати на пляжі, але зараз віддаю перевагу активному відпочинку. Люблю подорожувати: піші прогулянки, поїздки на машині, автобусний тур. Але також люблю поєднати і пасивний відпочинок - хоча б 2 дні просто полежати і не ворушитися.

Я дуже не люблю займатися спортом. Я в цьому плані хоч і активна, але лінива. Ходжу в один і той же фітнес-клуб протягом 15 років. Змушую себе плавати. Особливо, якщо куплю новий купальник :) Дуже полюбила abs (це групові заняття по пресу) і навіть чоловіка залучила. Вкрай рідко ходжу в спортзал, а ось баню і сауну люблю.

Ще я почала стежити за тим, що їм. Раніше їла все. Зараз, коли схудла на 10 кг, березі свою вагу і дорожу ним. В першу чергу, намагаюся їсти менше, приділяти увагу овочам і мінімально вживаю тваринні жири.

Про планування і соціальних мережах

Я тільки прагну до того, щоб органічно розподіляти свій час на роботу, відпочинок, родину. За рахунок того, що я перфекціоніст, мені здається, що я нічого не встигаю, і що мною мало що зроблено.

Соціальні мережі - це про професійний. Це місце, де я можу розповісти про себе, показати, чим ми займаємося, залучити клієнта. Це не моє улюблене заняття, але я змушую себе зайти і викласти черговий пост. Сімейне життя намагаюся не афішувати. Але чомусь саме наше особисте життя і фотографії з чоловіком збирають більшу кількість лайків, ніж наша творче життя.

Але чомусь саме наше особисте життя і фотографії з чоловіком збирають більшу кількість лайків, ніж наша творче життя

Хто із зірок чекає поповнення, а хто розлучився - читайте в нашому Instagram !