Реклама
Реклама
Реклама

У Києві у чоловіка знайшли бойовий пістолет

Столичні правоохоронці вилучили у чоловіка бойовий пістолет з трьома магазинами, спорядженими патронами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Під час відпрацювання в рамках операції« Зброя та вибухівка »правоохоронці отримали інформацію про те, що 26-річний киянин зберігає зброю . Слідчі отримали дозвіл суду на проведення обшуку в житлі фігуранта, і оглянули орендовану ним квартиру, яка знаходиться в Печерському районі столиці. Слідчі і оперативники з залученням бійців полку поліції особливого призначення №1 під час обшуку вилучили пістолет «Глок» калібру 9 міліметрів з трьома магазинами, спорядженими 51 патроном », - йдеться в повідомленні.

Столичні правоохоронці вилучили у чоловіка бойовий пістолет з трьома магазинами, спорядженими патронами

За словами чоловіка, «Глок» він знайшов на узбіччі дороги біля місяця тому. Правоохоронці перевіряють походження пістолета і мета його зберігання.

Вилучене направлено на експертне дослідження.

Читайте також: Житель Авдіївки знайшов біля смітника сумку з гранатами і патронами

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі звернулися до суду з клопотанням щодо арешту киянина. Зловмиснику загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Відео: поліція Києва