Реклама
Реклама
Реклама

Як вибрати блузку на 1 вересня для дівчинки?

  1. Правила вибору блузки на 1 вересня для школи
  2. Який буває фасон блузки на 1 вересня для школи?

Перед кожним батьком одного разу постає питання, яку купити блузку для дівчинки в школу , Щоб вона і виглядала ошатно, і підходила для повсякденного носіння. До того ж, важливе значення в цьому випадку має і те, щоб блузка подобалася самій дівчинці.

купити блузку для дівчинки в школу

Безумовно, на світі існують блузки самого різного кольору, але традиційно, вибираючи шкільний одяг, батьки зупиняються саме на класичних білих блузках . Вони універсальні - підходять до будь-яких спідницям, штанів і т.д., і здатні як доповнити будь-який шкільний комплект, так і при необхідності зробити його святковим (лінійка). Більш того, сьогодні трикотажні блузки для дівчаток відрізняються різноманітністю, що не дасть юним модницям приводу переживати - вони будуть виглядати і охайно і оригінально.

Правила вибору блузки на 1 вересня для школи

Приймаючи рішення, яку ж саме купити блузку для дівчинки в школу, звертають увагу на такі основоположні в цьому випадку моменти, як вікова категорія дитини, тип заходу і фасон. Говорячи про вік, мається на увазі в першу чергу те, що біла блузка для першокласниці може мати в собі набагато більше святкових елементів, ніж для дівчинки більш старшого віку. Це рюші, вишивки, паєтки та ін. - все це буде доречно на 1 вересня і підійде для перших місяців навчання.

У середній школі і в старших класах підбирають максимально класичні блузки, при цьому все ж таки дещо відрізняються від дорослих моделей. Дитяча мода розвивається і на ринку представлено безліч найрізноманітніших варіантів блузок, які зберігали в собі і строгість ліній і таку важливу для дитячого віку унікальність. Зокрема, мова може йти про незвичайний крої коміра або рукавів, оригінальних ґудзиках і т.п.

Говорячи про тип заходу, для якого підбирається блузка, не можна не помітити, що є моделі, які підходять виключно для святкових випадків - шкільна лінійка, відвідування певних заходів і т.д. Наприклад, це гіпюрові блузки або блузи з надмірною кількістю мережив. Тоді як бувають легкі трикотажні або бавовняні блузи з коротким рукавом, в яких можна ходити на підготовчі та позашкільні заняття. Так що в даному випадку необхідно керуватися своїм здоровим глуздом.

Який буває фасон блузки на 1 вересня для школи?

Різноманітність дизайнерських рішень вражає, але існують певні тенденції:

  • Блузка з народними мотивами. Користується великою популярністю і підходить для дівчаток різного віку.
  • Приталені модель. Підходить дівчаткам старшого віку і незамінна на офіційних шкільних заходах.
  • Цільнокроєна блуза з довгим рукавом. Хороша для урочистих випадків.
  • Блузка з завищеною талією. Найбільш демократична, «вільна» модель, яка підійде дівчаткам не тільки для школи, а й для звичайного життя.

Можна сміливо сказати, що збираючи дитину в школу, досить просто прийти в магазин - шкільні блузки для дівчаток будуть представлені у великому асортименті. Причому мова йде не тільки про звичні, але і про інтернет-магазинах, в яких можна вибрати не тільки все необхідне для школи, а й купити речі для дитячого садка, що особливо зручно, якщо в будинку є різновікові діти. Вибір сьогодні став дуже приємним.

Який буває фасон блузки на 1 вересня для школи?