Реклама
Реклама
Реклама

Mass Effect 2 | Cats 'Gaming

Ешлі Вільямс (Ashley Williams) з трилогії Mass Effect

Можливо, багато хто не погодиться, але я вважаю Ешлі найжахливішим персонажем в комп'ютерних іграх. Тому що ... вірші. Була баба як баба, і раптом, ні з того ні з сього, прямо посеред розмови з командиром, почала читати вірші. Вголос! У мене трохи кров з вух не потекла. Шкода, що в варіанти продовження діалогу не було чого-небудь на зразок "Так ти че, ключка, п'яна чи що ?! Відставити пияцтво на моєму кораблі! "Вірші вона раптом вирішила командиру почитати ... Неподобство!

Взагалі, вона справила на мене враження недоробленого персонажа. Наче у хлопців з Bioware на все часу вистачило, а на неї не вистачило. Неначе хотіли зробити цікавого і непростого персонажа, і начебто навіть почали, але не пішло якось. З одного боку, міцний безстрашний солдат. З іншого - сентиментальна людина, тонка натура. Ідея хороша, але виконання підкачало. Загальне враження - навіжена дура.

І ще пара слів про вірші. Мені, на жаль, не довелося пограти в російську версію, так що не знаю, як вона там вірші читає, а в англійській версії її озвучує Кімберлі Брукс . Актриса, звичайно, хороша, але вірші читати не вміє.

Шкода, що в варіанти продовження діалогу не було чого-небудь на зразок "Так ти че, ключка, п'яна чи що ?