Реклама
Реклама
Реклама

Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!

  1. Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі! Якщо Ви зараз перебуваєте на цьому сайті, то...
  2. Куди краще вкласти гроші в інтернеті?
  3. Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!
  4. Як почати інвестувати?
  5. Куди краще вкласти гроші в інтернеті?
  6. Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!
  7. Як почати інвестувати?
  8. Куди краще вкласти гроші в інтернеті?

Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!

Якщо Ви зараз перебуваєте на цьому сайті, то значить, Вас цікавить питання щодо теми інвестиції в інтернеті. Мене звуть Антон Блогвестор, і прямо зараз я розповім Вам, як заробляти гроші на інвестиціях у всесвітній павутині - мережі Інтернет. На даному блозі я веду свій відкритий щоденник по високоприбуткового інвестування в інтернеті. І тільки тут Ви отримаєте всю правду про інвестування в мережі.

На моєму блозі інвестора Ви знайдете чесну і актуальну інформацію, підкріплену моїм особистим досвідом, по тому, як і куди вкласти гроші вигідно, а так же:

  • огляди інвестиційних компаній / проектів / фондів
  • покрокові інструкції по реєстрації та роботі з ними
  • стратегії інвестування, рефбек, страховки вкладів
  • мої щотижневі звіти про прибутки і збитки
  • навчання, допомога починаючим інвесторам

Наша статистика на сьогодні

(Режим реального часу)

2 329 088 $

інвестовано всього

69 733 $

виплачено бонусів

95 280 $

покрито збитків

27 799

опрацьовано заявок

8 176

всього інвесторів

всього інвесторів

  • Yesss Capital (0,8-17,77% на добу на 17-555 днів + 5-17% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки довгострокового інвестиційного проекту!

    Інвестиційний проект Yesss Capital (офіційний сайт) - це актив із Сполученого Королівства, що працює на ринку криптовалюта і форекс, що пропонує своїм клієнтам стабільний профіт у вигляді 0,8 ...

  • Shanghai Limited Company (0,8-1% на добу на 20-40-60 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки стабільного і вже зарекомендував себе среднедоходніка!

    Додав в портфель новий цікавий актив Shanghai Company Limited (офіційний сайт shanlimited.com) - це робочий і вже давно зарекомендував себе среднепроцентний проект, що пропонує т ...

  • IC Working (0,8-1,2% на добу на 30-60-90 ... 150 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки робочого середньодохідний проекту від досвідченої адміністрації!

    Додав в портфель новий цікавий актив IC Working (офіційний сайт icworking.com) - це среднепроцентний інвестиційний проект від досвідченої адміністрації, клієнти якого можуть отримувати 0,8-1 ...

  • LatyPay CoM (від 12% в місяць і вище + 70% Авто-RCB + Инстант) - Огляд та Відгуки нової електронної платіжної системи з Чесними Інвест Проектами всередині платформи!

    ЩО ТАКЕ LATYPAY? Скільки можна заробити? ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І СТВОРИТИ ДЕП? МІЙ ВІДГУК ПРО СИСТЕМУ! Електронна платіжна система LatyPay (офіційний сайт) - це нова унікальна онлайн-платформа ...

Інвестування в інтернеті - один з декількох видів пасивного джерела доходу. Тобто доходу, який Ви отримуєте на повному автоматі, незалежно працюєте Ви чи ні. Все, що від Вас потрібно, щоб його отримувати. Це знати, куди вкласти гроші і як правильно це зробити. Відповіді на два цих питання і не тільки, Ви знайдете на моєму блозі.

На даному ресурсі я виклав всю інформацію про всі активи, в які я інвестую і отримую з них постійний дохід. По кожному інвестиційному об'єкту є своя стаття, де я розповідаю і показую: що це за актив, де він знаходиться, який дохід з нього можна отримувати, які ризики існують в даному активі, як правильно в ньому зареєструватися, як вводити гроші на свій особистий рахунок , як виводити з нього прибуток і т.д.

Читаючи статті даного блогу, у Вас більше не буде виникати питань про те, куди інвестувати гроші і як створити резидуальний дохід. Якщо у Вас ще немає жодного пасивного джерела доходу, то прямо зараз я покажу Вам модель, за допомогою якої Ви зможете створити собі свій перший актив в інтернеті, який буде генерувати Вам прибуток.

Як створити пасивний дохід в інтернеті за допомогою інвестування:

1Ви знаходите актив, який буде примножувати Ваші інвестиції і одночасно приносити Вам дохід. Кожен інвестиційний актив робить це по-різному: через біржові інструменти, спекулятивні торгівлі на ринку форекс, стартапи, інвестування грошей в реальний оффлайн бізнес, ставки на спорт, схеми Понці і т.д.

2Регістріруете собі аккаунт на сайті. Кожен актив надає Вам особистий кабінет, звідки Ви можете спостерігати за всім, що відбувається з Вашими інвестиціями: бачити розмір Вашого поточного капіталу, переглядати історію нарахування прибутку, можливість вводити засоби і виводити прибуток.

3Делаете інвестицію в актив. Мінімальна інвестиція у всіх інтернет активах зазвичай не перевищує 50-100 $ (іноді можна навіть почати з 10 $). Кожен актив пропонує своїм клієнтам великий вибір платіжних систем, за допомогою яких Ви можете поповнити свій баланс. Найпоширеніші способи: payeer, advcash, perfect money, банківські перекази, переклади карткою VISA і Mastercard, qiwi, webmoney, яндекс гроші ...

4После чого Ваші інвестиції починають працювати і приносити Вам дохід. Як Ваші гроші працюватимуть, залежить від того, який актив Ви вибрали і які саме послуги він надає. Є активи, де Ви самостійно приймаєте рішення, у що через них інвестувати свої кошти, а є активи, які самі вирішують за Вас куди краще вкласти Ваші гроші. Але, які б послуги не пропонувалися - працювати буде актив, а Ви будете отримувати профіт.

5После того, як Вам буде нарахована прибуток, половину коштів (іноді менше), Ви будете віддавати активу у вигляді комісії. Це буде платою за те, що він працював і заробляв Вам гроші, а Ви просто сиділи і нічого не робили. Ось таким нескладним способом, кожна людина може створити собі пасивний джерело доходу в інтернеті, не володіючи при цьому, ніякими спеціальними знаннями.

Деяка частина моїх інвестицій працює на міжнародному валютному ринку Forex, на якому професійні трейдери торгують валютами, з метою отримання прибутку. Після того, як трейдер отримає дохід, він ділиться ним зі мною і іншими інвесторами по заздалегідь обумовленим умовам, найчастіше 50х50.

Інвестиції в інтернет проекти, приносять мені в середньому 5% на місяць, а, отже, 60% в рік! Ця цифра перевищує процентну ставку банків рівно в 6 разів! Наші банки зараз пропонують своїм клієнтам мізерно малий відсоток, всього лише до 9% в рік. Якщо інвестувати свої гроші в банк і врахувати середній рівень інфляції в країні, який тримається на позначки 4-8%. Вийде, що в підсумку за рік Ви заробите не 9%, а тільки 1%. У той час як на ринку валют Ви зможете отримувати від 50-100% річних!

Вкладення грошей у банк не здатне приносити великих доходів. Вкладаючи свої гроші в банк, Ви лише рятуєте їх від інфляції, але, ні як не інвестуєте!

Якщо Ви жодного разу не чули про міжбанківський валютний ринок, пропоную Вам подивитися чотирьох хвилинне відео. З нього Ви більш докладно дізнаєтеся, що таке форекс і як на ньому заробляють гроші:

Завдяки трейдерам, які проводять свою торговельну діяльність щодо успішно і стабільно, у приватних інвесторів (тобто нас з Вами) з'являється можливість примножити свої інвестиції у мережі Інтернет.

Як почати інвестувати?

Не знаєте куди вкласти гроші в XXI столітті?

Секретні матеріали по заробітку 5-7% профіту в добу на інвестиціях в Інтернеті!

завантажити дивитися заробити вивести

1крок 1 - Приведіть у порядок Ваші фінанси. Кожен раз, коли Ви отримуєте зарплату, ділите її на три частини:

Перша частина - «основна». Ця та частина грошей, яка буде йти у Вас на постійні витрати, тобто плата за житло, інтернет, їжа, одяг, Ваші шкідливі звички і т.д. Порахуйте на калькуляторі яка сума на місяць, Вам потрібно для того щоб покрити всі ці витрати, і відкладіть її в сторону.

Друга частина - «робоча». Гроші, за допомогою яких Ви будете створювати собі активи, тобто будувати різні джерела доходу, які в майбутньому будуть приносити Вам прибуток у вигляді відсотків. У нашому випадку, одним з таких джерел пасивного доходу, будуть інвестиції через інтернет.

Третя частина - «накопичувальна». Це ті кошти, які Ви будете збирати на що-небудь (на машину, шубу, відпустку і т.д.)

Якщо у Вас зовсім немає робочої і накопичувальної частини, Вам слід почати вести сімейний бюджет, і фіксувати всі свої витрати. Тоді Ви точно будете знати, на що у Вас витрачаються гроші. Якщо і це Вам не допомогло, тоді можливо прийшов час задуматися про додаткові джерела доходу, інакше Ви не звідки братиме гроші для інвестицій.

2крок 2 - Визначтеся з цілями інвестування. Заробіток на інвестиціях в інтернеті, це не гра для новачків, що намагаються швидко отримати прибуток. Це реальні інвестиції в реальні активи, на яких можна непогано заробляти в інтернеті (при правильному інвестуванні), або повністю втратити гроші.

Тому поставте перед собою конкретну мету, яку Ви хочете досягти в інтернет інвестуванні. Під метою розуміється інвестиційний капітал, який Ви хотіли б бачити на своєму рахунку в майбутньому. І який щомісяця на повному автоматі, буде приносити Вам певний прибуток.

Знаючи щомісячну статистику прибутковості трейдера, і суму свого робочого капіталу. Можна приблизно розрахувати за який час Ви зможете досягти поставленої мети і тоді вже Ви точно будете знати терміни закінчення своєї інвестиційної діяльності.

Якщо Ви не поставите собі за мету, Ви ризикуєте в один прекрасний момент все кинути і втратити всі свої інвестиції, через нерозуміння того, навіщо Ви взагалі почали займатися інвестуванням. В результаті чого втратите всі свої вкладення і час, витрачений в порожню.

3крок 3 - Відкрийте банківський рахунок. Замовте собі карту VISA або MasterCard - переклади картами в інтернеті, є найпоширенішими способами поповнення своїх особистих рахунків в активах. До того ж вся Ваша отриманий прибуток, буде перераховуватися на цю ж карту.

4крок 4 - Зареєструйте електронну поштову скриньку. Заведіть собі електронну пошту, конкретно для інвестиційних цілей. На e-mail Вам будуть приходити всі паролі і логіни від особистих кабінетів інвестиційних проектів і платіжних систем.

Куди краще вкласти гроші в інтернеті?

Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:
Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:

  • Приватні інвестиційні фонди, які надають послуги з довірчого управління капіталами інвесторів
  • Система ПАММ-рахунків, яку нам надають брокерські компанії (посередники між трейдерами і валютним ринком)
  • Онлайн мікрокредитування, засноване на видачу невеликих позик під дуже високі відсотки і короткі терміни роботи
  • Автотрейдинг - торгівля за допомогою спеціальних програм, їх ще називають форекс-радниками (роботами)
  • Фондовий ринок (цінні папери, акції, облігації), бінарні опціони та інші варіанти вкладень

Ось ці п'ять варіантів інвестування коштів є найпоширенішими активами, в які онлайн інвестори найчастіше вкладають свої заощадження. Який би Ви спосіб не обрали, по кожній системі є окрема стаття на блозі, в якій детально і в картинках розписані всі інструкції, як правильно інвестувати гроші. Тому, перш ніж почати вкладати свої гроші, спочатку рекомендую ближче ознайомитися з кожним з цих способів, і зрозуміти, як вони всі працюють.

Після того, як актив буде обраний, обов'язково прочитайте головні правила інвестора , Щоб не втратити всі свої онлайн інвестиції в перший же день:

  • Диверсифікація - головне правило інвестора. Ніколи в інтернеті не інвестуйте всі свої гроші в один актив. Краще розділіть наявну у Вас суму на кілька частин, і розкидайте її по декількох активів. В такому випадку втрата одного активу, завжди буде компенсована прибутком від інших.

приклад:

Ви інвестували 1000 $ в якусь інвестиційну компанію, і за підсумками місяця вона пішла в мінус на 20% - Ви втратили рівно 200 $. Тепер порахуйте, скільки б Ви втратили, якщо б вклали цю 1000 $ в 10 різних компаній, довіривши кожної по 100 $? У такому випадку, Ви понесли б збитки не 200 $, а всього 20 $.

  • Інвестуйте тільки свій «робочий» капітал - ніколи не вкладайте накопичувальний і основний капітали, тому що вони призначені для інших функцій. Також не інвестуйте гроші, які взяли в борг. Вкладайте тільки ті кошти, втрата яких ніяк не вплине на Ваш рівень життя.

Потім ознайомтеся з актуальних складом мого портфеля інвестицій (всі інвест активи представлені з правого боку блогу), щоб знати у що зараз краще вкладати гроші. Вивчіть інструкції по реєстрації та роботі з важливими Вас активами, беріть свій «робочий капітал», інвестуйте і отримуйте відсотки.

Що ж, тепер і Ви знаєте про високоприбуткові інвестиції в інтернеті, і як на них заробити. Буду Вам дуже вдячний, якщо Ви поділитеся цією інформацією і даними блогом зі своїми друзями!

Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!

Якщо Ви зараз перебуваєте на цьому сайті, то значить, Вас цікавить питання щодо теми інвестиції в інтернеті. Мене звуть Антон Блогвестор, і прямо зараз я розповім Вам, як заробляти гроші на інвестиціях у всесвітній павутині - мережі Інтернет. На даному блозі я веду свій відкритий щоденник по високоприбуткового інвестування в інтернеті. І тільки тут Ви отримаєте всю правду про інвестування в мережі.

На моєму блозі інвестора Ви знайдете чесну і актуальну інформацію, підкріплену моїм особистим досвідом, по тому, як і куди вкласти гроші вигідно, а так же:

  • огляди інвестиційних компаній / проектів / фондів
  • покрокові інструкції по реєстрації та роботі з ними
  • стратегії інвестування, рефбек, страховки вкладів
  • мої щотижневі звіти про прибутки і збитки
  • навчання, допомога починаючим інвесторам

Наша статистика на сьогодні

(Режим реального часу)

2 329 088 $

інвестовано всього

69 733 $

виплачено бонусів

95 280 $

покрито збитків

27 799

опрацьовано заявок

8 176

всього інвесторів

всього інвесторів

  • Yesss Capital (0,8-17,77% на добу на 17-555 днів + 5-17% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки довгострокового інвестиційного проекту!

    Інвестиційний проект Yesss Capital (офіційний сайт) - це актив із Сполученого Королівства, що працює на ринку криптовалюта і форекс, що пропонує своїм клієнтам стабільний профіт у вигляді 0,8 ...

  • Shanghai Limited Company (0,8-1% на добу на 20-40-60 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки стабільного і вже зарекомендував себе среднедоходніка!

    Додав в портфель новий цікавий актив Shanghai Company Limited (офіційний сайт shanlimited.com) - це робочий і вже давно зарекомендував себе среднепроцентний проект, що пропонує т ...

  • IC Working (0,8-1,2% на добу на 30-60-90 ... 150 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки робочого середньодохідний проекту від досвідченої адміністрації!

    Додав в портфель новий цікавий актив IC Working (офіційний сайт icworking.com) - це среднепроцентний інвестиційний проект від досвідченої адміністрації, клієнти якого можуть отримувати 0,8-1 ...

  • LatyPay CoM (від 12% в місяць і вище + 70% Авто-RCB + Инстант) - Огляд та Відгуки нової електронної платіжної системи з Чесними Інвест Проектами всередині платформи!

    ЩО ТАКЕ LATYPAY? Скільки можна заробити? ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І СТВОРИТИ ДЕП? МІЙ ВІДГУК ПРО СИСТЕМУ! Електронна платіжна система LatyPay (офіційний сайт) - це нова унікальна онлайн-платформа ...

Інвестування в інтернеті - один з декількох видів пасивного джерела доходу. Тобто доходу, який Ви отримуєте на повному автоматі, незалежно працюєте Ви чи ні. Все, що від Вас потрібно, щоб його отримувати. Це знати, куди вкласти гроші і як правильно це зробити. Відповіді на два цих питання і не тільки, Ви знайдете на моєму блозі.

На даному ресурсі я виклав всю інформацію про всі активи, в які я інвестую і отримую з них постійний дохід. По кожному інвестиційному об'єкту є своя стаття, де я розповідаю і показую: що це за актив, де він знаходиться, який дохід з нього можна отримувати, які ризики існують в даному активі, як правильно в ньому зареєструватися, як вводити гроші на свій особистий рахунок , як виводити з нього прибуток і т.д.

Читаючи статті даного блогу, у Вас більше не буде виникати питань про те, куди інвестувати гроші і як створити резидуальний дохід. Якщо у Вас ще немає жодного пасивного джерела доходу, то прямо зараз я покажу Вам модель, за допомогою якої Ви зможете створити собі свій перший актив в інтернеті, який буде генерувати Вам прибуток.

Як створити пасивний дохід в інтернеті за допомогою інвестування:

1Ви знаходите актив, який буде примножувати Ваші інвестиції і одночасно приносити Вам дохід. Кожен інвестиційний актив робить це по-різному: через біржові інструменти, спекулятивні торгівлі на ринку форекс, стартапи, інвестування грошей в реальний оффлайн бізнес, ставки на спорт, схеми Понці і т.д.

2Регістріруете собі аккаунт на сайті. Кожен актив надає Вам особистий кабінет, звідки Ви можете спостерігати за всім, що відбувається з Вашими інвестиціями: бачити розмір Вашого поточного капіталу, переглядати історію нарахування прибутку, можливість вводити засоби і виводити прибуток.

3Делаете інвестицію в актив. Мінімальна інвестиція у всіх інтернет активах зазвичай не перевищує 50-100 $ (іноді можна навіть почати з 10 $). Кожен актив пропонує своїм клієнтам великий вибір платіжних систем, за допомогою яких Ви можете поповнити свій баланс. Найпоширеніші способи: payeer, advcash, perfect money, банківські перекази, переклади карткою VISA і Mastercard, qiwi, webmoney, яндекс гроші ...

4После чого Ваші інвестиції починають працювати і приносити Вам дохід. Як Ваші гроші працюватимуть, залежить від того, який актив Ви вибрали і які саме послуги він надає. Є активи, де Ви самостійно приймаєте рішення, у що через них інвестувати свої кошти, а є активи, які самі вирішують за Вас куди краще вкласти Ваші гроші. Але, які б послуги не пропонувалися - працювати буде актив, а Ви будете отримувати профіт.

5После того, як Вам буде нарахована прибуток, половину коштів (іноді менше), Ви будете віддавати активу у вигляді комісії. Це буде платою за те, що він працював і заробляв Вам гроші, а Ви просто сиділи і нічого не робили. Ось таким нескладним способом, кожна людина може створити собі пасивний джерело доходу в інтернеті, не володіючи при цьому, ніякими спеціальними знаннями.

Деяка частина моїх інвестицій працює на міжнародному валютному ринку Forex, на якому професійні трейдери торгують валютами, з метою отримання прибутку. Після того, як трейдер отримає дохід, він ділиться ним зі мною і іншими інвесторами по заздалегідь обумовленим умовам, найчастіше 50х50.

Інвестиції в інтернет проекти, приносять мені в середньому 5% на місяць, а, отже, 60% в рік! Ця цифра перевищує процентну ставку банків рівно в 6 разів! Наші банки зараз пропонують своїм клієнтам мізерно малий відсоток, всього лише до 9% в рік. Якщо інвестувати свої гроші в банк і врахувати середній рівень інфляції в країні, який тримається на позначки 4-8%. Вийде, що в підсумку за рік Ви заробите не 9%, а тільки 1%. У той час як на ринку валют Ви зможете отримувати від 50-100% річних!

Вкладення грошей у банк не здатне приносити великих доходів. Вкладаючи свої гроші в банк, Ви лише рятуєте їх від інфляції, але, ні як не інвестуєте!

Якщо Ви жодного разу не чули про міжбанківський валютний ринок, пропоную Вам подивитися чотирьох хвилинне відео. З нього Ви більш докладно дізнаєтеся, що таке форекс і як на ньому заробляють гроші:

Завдяки трейдерам, які проводять свою торговельну діяльність щодо успішно і стабільно, у приватних інвесторів (тобто нас з Вами) з'являється можливість примножити свої інвестиції у мережі Інтернет.

Як почати інвестувати?

Не знаєте куди вкласти гроші в XXI столітті?

Секретні матеріали по заробітку 5-7% профіту в добу на інвестиціях в Інтернеті!

завантажити дивитися заробити вивести

1крок 1 - Приведіть у порядок Ваші фінанси. Кожен раз, коли Ви отримуєте зарплату, ділите її на три частини:

Перша частина - «основна». Ця та частина грошей, яка буде йти у Вас на постійні витрати, тобто плата за житло, інтернет, їжа, одяг, Ваші шкідливі звички і т.д. Порахуйте на калькуляторі яка сума на місяць, Вам потрібно для того щоб покрити всі ці витрати, і відкладіть її в сторону.

Друга частина - «робоча». Гроші, за допомогою яких Ви будете створювати собі активи, тобто будувати різні джерела доходу, які в майбутньому будуть приносити Вам прибуток у вигляді відсотків. У нашому випадку, одним з таких джерел пасивного доходу, будуть інвестиції через інтернет.

Третя частина - «накопичувальна». Це ті кошти, які Ви будете збирати на що-небудь (на машину, шубу, відпустку і т.д.)

Якщо у Вас зовсім немає робочої і накопичувальної частини, Вам слід почати вести сімейний бюджет, і фіксувати всі свої витрати. Тоді Ви точно будете знати, на що у Вас витрачаються гроші. Якщо і це Вам не допомогло, тоді можливо прийшов час задуматися про додаткові джерела доходу, інакше Ви не звідки братиме гроші для інвестицій.

2крок 2 - Визначтеся з цілями інвестування. Заробіток на інвестиціях в інтернеті, це не гра для новачків, що намагаються швидко отримати прибуток. Це реальні інвестиції в реальні активи, на яких можна непогано заробляти в інтернеті (при правильному інвестуванні), або повністю втратити гроші.

Тому поставте перед собою конкретну мету, яку Ви хочете досягти в інтернет інвестуванні. Під метою розуміється інвестиційний капітал, який Ви хотіли б бачити на своєму рахунку в майбутньому. І який щомісяця на повному автоматі, буде приносити Вам певний прибуток.

Знаючи щомісячну статистику прибутковості трейдера, і суму свого робочого капіталу. Можна приблизно розрахувати за який час Ви зможете досягти поставленої мети і тоді вже Ви точно будете знати терміни закінчення своєї інвестиційної діяльності.

Якщо Ви не поставите собі за мету, Ви ризикуєте в один прекрасний момент все кинути і втратити всі свої інвестиції, через нерозуміння того, навіщо Ви взагалі почали займатися інвестуванням. В результаті чого втратите всі свої вкладення і час, витрачений в порожню.

3крок 3 - Відкрийте банківський рахунок. Замовте собі карту VISA або MasterCard - переклади картами в інтернеті, є найпоширенішими способами поповнення своїх особистих рахунків в активах. До того ж вся Ваша отриманий прибуток, буде перераховуватися на цю ж карту.

4крок 4 - Зареєструйте електронну поштову скриньку. Заведіть собі електронну пошту, конкретно для інвестиційних цілей. На e-mail Вам будуть приходити всі паролі і логіни від особистих кабінетів інвестиційних проектів і платіжних систем.

Куди краще вкласти гроші в інтернеті?

Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:
Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:

  • Приватні інвестиційні фонди, які надають послуги з довірчого управління капіталами інвесторів
  • Система ПАММ-рахунків, яку нам надають брокерські компанії (посередники між трейдерами і валютним ринком)
  • Онлайн мікрокредитування, засноване на видачу невеликих позик під дуже високі відсотки і короткі терміни роботи
  • Автотрейдинг - торгівля за допомогою спеціальних програм, їх ще називають форекс-радниками (роботами)
  • Фондовий ринок (цінні папери, акції, облігації), бінарні опціони та інші варіанти вкладень

Ось ці п'ять варіантів інвестування коштів є найпоширенішими активами, в які онлайн інвестори найчастіше вкладають свої заощадження. Який би Ви спосіб не обрали, по кожній системі є окрема стаття на блозі, в якій детально і в картинках розписані всі інструкції, як правильно інвестувати гроші. Тому, перш ніж почати вкладати свої гроші, спочатку рекомендую ближче ознайомитися з кожним з цих способів, і зрозуміти, як вони всі працюють.

Після того, як актив буде обраний, обов'язково прочитайте головні правила інвестора , Щоб не втратити всі свої онлайн інвестиції в перший же день:

  • Диверсифікація - головне правило інвестора. Ніколи в інтернеті не інвестуйте всі свої гроші в один актив. Краще розділіть наявну у Вас суму на кілька частин, і розкидайте її по декількох активів. В такому випадку втрата одного активу, завжди буде компенсована прибутком від інших.

приклад:

Ви інвестували 1000 $ в якусь інвестиційну компанію, і за підсумками місяця вона пішла в мінус на 20% - Ви втратили рівно 200 $. Тепер порахуйте, скільки б Ви втратили, якщо б вклали цю 1000 $ в 10 різних компаній, довіривши кожної по 100 $? У такому випадку, Ви понесли б збитки не 200 $, а всього 20 $.

  • Інвестуйте тільки свій «робочий» капітал - ніколи не вкладайте накопичувальний і основний капітали, тому що вони призначені для інших функцій. Також не інвестуйте гроші, які взяли в борг. Вкладайте тільки ті кошти, втрата яких ніяк не вплине на Ваш рівень життя.

Потім ознайомтеся з актуальних складом мого портфеля інвестицій (всі інвест активи представлені з правого боку блогу), щоб знати у що зараз краще вкладати гроші. Вивчіть інструкції по реєстрації та роботі з важливими Вас активами, беріть свій «робочий капітал», інвестуйте і отримуйте відсотки.

Що ж, тепер і Ви знаєте про високоприбуткові інвестиції в інтернеті, і як на них заробити. Буду Вам дуже вдячний, якщо Ви поділитеся цією інформацією і даними блогом зі своїми друзями!

Інвестиції в Інтернеті 3-15% кожен день на автоматі!

Якщо Ви зараз перебуваєте на цьому сайті, то значить, Вас цікавить питання щодо теми інвестиції в інтернеті. Мене звуть Антон Блогвестор, і прямо зараз я розповім Вам, як заробляти гроші на інвестиціях у всесвітній павутині - мережі Інтернет. На даному блозі я веду свій відкритий щоденник по високоприбуткового інвестування в інтернеті. І тільки тут Ви отримаєте всю правду про інвестування в мережі.

На моєму блозі інвестора Ви знайдете чесну і актуальну інформацію, підкріплену моїм особистим досвідом, по тому, як і куди вкласти гроші вигідно, а так же:

  • огляди інвестиційних компаній / проектів / фондів
  • покрокові інструкції по реєстрації та роботі з ними
  • стратегії інвестування, рефбек, страховки вкладів
  • мої щотижневі звіти про прибутки і збитки
  • навчання, допомога починаючим інвесторам

Наша статистика на сьогодні

(Режим реального часу)

2 329 088 $

інвестовано всього

69 733 $

виплачено бонусів

95 280 $

покрито збитків

27 799

опрацьовано заявок

8 176

всього інвесторів

всього інвесторів

  • Yesss Capital (0,8-17,77% на добу на 17-555 днів + 5-17% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки довгострокового інвестиційного проекту!

    Інвестиційний проект Yesss Capital (офіційний сайт) - це актив із Сполученого Королівства, що працює на ринку криптовалюта і форекс, що пропонує своїм клієнтам стабільний профіт у вигляді 0,8 ...

  • Shanghai Limited Company (0,8-1% на добу на 20-40-60 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки стабільного і вже зарекомендував себе среднедоходніка!

    Додав в портфель новий цікавий актив Shanghai Company Limited (офіційний сайт shanlimited.com) - це робочий і вже давно зарекомендував себе среднепроцентний проект, що пропонує т ...

  • IC Working (0,8-1,2% на добу на 30-60-90 ... 150 днів + 2,5% RCB + Мій внесок 200 $) - Огляд та Відгуки робочого середньодохідний проекту від досвідченої адміністрації!

    Додав в портфель новий цікавий актив IC Working (офіційний сайт icworking.com) - це среднепроцентний інвестиційний проект від досвідченої адміністрації, клієнти якого можуть отримувати 0,8-1 ...

  • LatyPay CoM (від 12% в місяць і вище + 70% Авто-RCB + Инстант) - Огляд та Відгуки нової електронної платіжної системи з Чесними Інвест Проектами всередині платформи!

    ЩО ТАКЕ LATYPAY? Скільки можна заробити? ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І СТВОРИТИ ДЕП? МІЙ ВІДГУК ПРО СИСТЕМУ! Електронна платіжна система LatyPay (офіційний сайт) - це нова унікальна онлайн-платформа ...

Інвестування в інтернеті - один з декількох видів пасивного джерела доходу. Тобто доходу, який Ви отримуєте на повному автоматі, незалежно працюєте Ви чи ні. Все, що від Вас потрібно, щоб його отримувати. Це знати, куди вкласти гроші і як правильно це зробити. Відповіді на два цих питання і не тільки, Ви знайдете на моєму блозі.

На даному ресурсі я виклав всю інформацію про всі активи, в які я інвестую і отримую з них постійний дохід. По кожному інвестиційному об'єкту є своя стаття, де я розповідаю і показую: що це за актив, де він знаходиться, який дохід з нього можна отримувати, які ризики існують в даному активі, як правильно в ньому зареєструватися, як вводити гроші на свій особистий рахунок , як виводити з нього прибуток і т.д.

Читаючи статті даного блогу, у Вас більше не буде виникати питань про те, куди інвестувати гроші і як створити резидуальний дохід. Якщо у Вас ще немає жодного пасивного джерела доходу, то прямо зараз я покажу Вам модель, за допомогою якої Ви зможете створити собі свій перший актив в інтернеті, який буде генерувати Вам прибуток.

Як створити пасивний дохід в інтернеті за допомогою інвестування:

1Ви знаходите актив, який буде примножувати Ваші інвестиції і одночасно приносити Вам дохід. Кожен інвестиційний актив робить це по-різному: через біржові інструменти, спекулятивні торгівлі на ринку форекс, стартапи, інвестування грошей в реальний оффлайн бізнес, ставки на спорт, схеми Понці і т.д.

2Регістріруете собі аккаунт на сайті. Кожен актив надає Вам особистий кабінет, звідки Ви можете спостерігати за всім, що відбувається з Вашими інвестиціями: бачити розмір Вашого поточного капіталу, переглядати історію нарахування прибутку, можливість вводити засоби і виводити прибуток.

3Делаете інвестицію в актив. Мінімальна інвестиція у всіх інтернет активах зазвичай не перевищує 50-100 $ (іноді можна навіть почати з 10 $). Кожен актив пропонує своїм клієнтам великий вибір платіжних систем, за допомогою яких Ви можете поповнити свій баланс. Найпоширеніші способи: payeer, advcash, perfect money, банківські перекази, переклади карткою VISA і Mastercard, qiwi, webmoney, яндекс гроші ...

4После чого Ваші інвестиції починають працювати і приносити Вам дохід. Як Ваші гроші працюватимуть, залежить від того, який актив Ви вибрали і які саме послуги він надає. Є активи, де Ви самостійно приймаєте рішення, у що через них інвестувати свої кошти, а є активи, які самі вирішують за Вас куди краще вкласти Ваші гроші. Але, які б послуги не пропонувалися - працювати буде актив, а Ви будете отримувати профіт.

5После того, як Вам буде нарахована прибуток, половину коштів (іноді менше), Ви будете віддавати активу у вигляді комісії. Це буде платою за те, що він працював і заробляв Вам гроші, а Ви просто сиділи і нічого не робили. Ось таким нескладним способом, кожна людина може створити собі пасивний джерело доходу в інтернеті, не володіючи при цьому, ніякими спеціальними знаннями.

Деяка частина моїх інвестицій працює на міжнародному валютному ринку Forex, на якому професійні трейдери торгують валютами, з метою отримання прибутку. Після того, як трейдер отримає дохід, він ділиться ним зі мною і іншими інвесторами по заздалегідь обумовленим умовам, найчастіше 50х50.

Інвестиції в інтернет проекти, приносять мені в середньому 5% на місяць, а, отже, 60% в рік! Ця цифра перевищує процентну ставку банків рівно в 6 разів! Наші банки зараз пропонують своїм клієнтам мізерно малий відсоток, всього лише до 9% в рік. Якщо інвестувати свої гроші в банк і врахувати середній рівень інфляції в країні, який тримається на позначки 4-8%. Вийде, що в підсумку за рік Ви заробите не 9%, а тільки 1%. У той час як на ринку валют Ви зможете отримувати від 50-100% річних!

Вкладення грошей у банк не здатне приносити великих доходів. Вкладаючи свої гроші в банк, Ви лише рятуєте їх від інфляції, але, ні як не інвестуєте!

Якщо Ви жодного разу не чули про міжбанківський валютний ринок, пропоную Вам подивитися чотирьох хвилинне відео. З нього Ви більш докладно дізнаєтеся, що таке форекс і як на ньому заробляють гроші:

Завдяки трейдерам, які проводять свою торговельну діяльність щодо успішно і стабільно, у приватних інвесторів (тобто нас з Вами) з'являється можливість примножити свої інвестиції у мережі Інтернет.

Як почати інвестувати?

Не знаєте куди вкласти гроші в XXI столітті?

Секретні матеріали по заробітку 5-7% профіту в добу на інвестиціях в Інтернеті!

завантажити дивитися заробити вивести

1крок 1 - Приведіть у порядок Ваші фінанси. Кожен раз, коли Ви отримуєте зарплату, ділите її на три частини:

Перша частина - «основна». Ця та частина грошей, яка буде йти у Вас на постійні витрати, тобто плата за житло, інтернет, їжа, одяг, Ваші шкідливі звички і т.д. Порахуйте на калькуляторі яка сума на місяць, Вам потрібно для того щоб покрити всі ці витрати, і відкладіть її в сторону.

Друга частина - «робоча». Гроші, за допомогою яких Ви будете створювати собі активи, тобто будувати різні джерела доходу, які в майбутньому будуть приносити Вам прибуток у вигляді відсотків. У нашому випадку, одним з таких джерел пасивного доходу, будуть інвестиції через інтернет.

Третя частина - «накопичувальна». Це ті кошти, які Ви будете збирати на що-небудь (на машину, шубу, відпустку і т.д.)

Якщо у Вас зовсім немає робочої і накопичувальної частини, Вам слід почати вести сімейний бюджет, і фіксувати всі свої витрати. Тоді Ви точно будете знати, на що у Вас витрачаються гроші. Якщо і це Вам не допомогло, тоді можливо прийшов час задуматися про додаткові джерела доходу, інакше Ви не звідки братиме гроші для інвестицій.

2крок 2 - Визначтеся з цілями інвестування. Заробіток на інвестиціях в інтернеті, це не гра для новачків, що намагаються швидко отримати прибуток. Це реальні інвестиції в реальні активи, на яких можна непогано заробляти в інтернеті (при правильному інвестуванні), або повністю втратити гроші.

Тому поставте перед собою конкретну мету, яку Ви хочете досягти в інтернет інвестуванні. Під метою розуміється інвестиційний капітал, який Ви хотіли б бачити на своєму рахунку в майбутньому. І який щомісяця на повному автоматі, буде приносити Вам певний прибуток.

Знаючи щомісячну статистику прибутковості трейдера, і суму свого робочого капіталу. Можна приблизно розрахувати за який час Ви зможете досягти поставленої мети і тоді вже Ви точно будете знати терміни закінчення своєї інвестиційної діяльності.

Якщо Ви не поставите собі за мету, Ви ризикуєте в один прекрасний момент все кинути і втратити всі свої інвестиції, через нерозуміння того, навіщо Ви взагалі почали займатися інвестуванням. В результаті чого втратите всі свої вкладення і час, витрачений в порожню.

3крок 3 - Відкрийте банківський рахунок. Замовте собі карту VISA або MasterCard - переклади картами в інтернеті, є найпоширенішими способами поповнення своїх особистих рахунків в активах. До того ж вся Ваша отриманий прибуток, буде перераховуватися на цю ж карту.

4крок 4 - Зареєструйте електронну поштову скриньку. Заведіть собі електронну пошту, конкретно для інвестиційних цілей. На e-mail Вам будуть приходити всі паролі і логіни від особистих кабінетів інвестиційних проектів і платіжних систем.

Куди краще вкласти гроші в інтернеті?

Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:
Насправді способів вкладення грошей в інтернеті дуже і дуже багато, але найпопулярнішими варіантами інвестування, є:

  • Приватні інвестиційні фонди, які надають послуги з довірчого управління капіталами інвесторів
  • Система ПАММ-рахунків, яку нам надають брокерські компанії (посередники між трейдерами і валютним ринком)
  • Онлайн мікрокредитування, засноване на видачу невеликих позик під дуже високі відсотки і короткі терміни роботи
  • Автотрейдинг - торгівля за допомогою спеціальних програм, їх ще називають форекс-радниками (роботами)
  • Фондовий ринок (цінні папери, акції, облігації), бінарні опціони та інші варіанти вкладень

Ось ці п'ять варіантів інвестування коштів є найпоширенішими активами, в які онлайн інвестори найчастіше вкладають свої заощадження. Який би Ви спосіб не обрали, по кожній системі є окрема стаття на блозі, в якій детально і в картинках розписані всі інструкції, як правильно інвестувати гроші. Тому, перш ніж почати вкладати свої гроші, спочатку рекомендую ближче ознайомитися з кожним з цих способів, і зрозуміти, як вони всі працюють.

Після того, як актив буде обраний, обов'язково прочитайте головні правила інвестора , Щоб не втратити всі свої онлайн інвестиції в перший же день:

  • Диверсифікація - головне правило інвестора. Ніколи в інтернеті не інвестуйте всі свої гроші в один актив. Краще розділіть наявну у Вас суму на кілька частин, і розкидайте її по декількох активів. В такому випадку втрата одного активу, завжди буде компенсована прибутком від інших.

приклад:

Ви інвестували 1000 $ в якусь інвестиційну компанію, і за підсумками місяця вона пішла в мінус на 20% - Ви втратили рівно 200 $. Тепер порахуйте, скільки б Ви втратили, якщо б вклали цю 1000 $ в 10 різних компаній, довіривши кожної по 100 $? У такому випадку, Ви понесли б збитки не 200 $, а всього 20 $.

  • Інвестуйте тільки свій «робочий» капітал - ніколи не вкладайте накопичувальний і основний капітали, тому що вони призначені для інших функцій. Також не інвестуйте гроші, які взяли в борг. Вкладайте тільки ті кошти, втрата яких ніяк не вплине на Ваш рівень життя.

Потім ознайомтеся з актуальних складом мого портфеля інвестицій (всі інвест активи представлені з правого боку блогу), щоб знати у що зараз краще вкладати гроші. Вивчіть інструкції по реєстрації та роботі з важливими Вас активами, беріть свій «робочий капітал», інвестуйте і отримуйте відсотки.

Що ж, тепер і Ви знаєте про високоприбуткові інвестиції в інтернеті, і як на них заробити. Буду Вам дуже вдячний, якщо Ви поділитеся цією інформацією і даними блогом зі своїми друзями!

Куди краще вкласти гроші в інтернеті?
Як почати інвестувати?
Куди краще вкласти гроші в інтернеті?
Як почати інвестувати?
Куди краще вкласти гроші в інтернеті?
ЩО ТАКЕ LATYPAY?
Скільки можна заробити?
ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ І СТВОРИТИ ДЕП?
Як почати інвестувати?
Не знаєте куди вкласти гроші в XXI столітті?