Реклама
Реклама
Реклама

Як створити закриту групу ВКонтакте і для чого це треба

  1. Бажаєте контролювати потік передплатників?
  2. Як проходить процес створення закритого паблік?

Привіт друзі!

Сьогодні у мене для вас зовсім невелика стаття, але вона точно буде корисна новачкам. Зараз багато користувачів соціальної мережі Вконтакте вирішують створювати паблік. Кожен переслідує свою індивідуальну ціль. Одні просувають ідею, стиль життя, інші брендові товари, аксесуари і т.д. Для кожного з них надана можливість вибирати вид паблік, який він може створити - відкритий або закритий. Сьогодні я розповім, як створити закриту групу Вконтакте.

Бажаєте контролювати потік передплатників?

Створивши паблік Вконтакте закритого типу, ви зможете тримати під контролем наплив підписувати користувачів. У вас буде можливість дозволяти або забороняти додаватися в вашу групу. Такі паблік створюють групи людей, які не бажають ділитися своєю конфіденційною інформацією зі сторонніми користувачами.

Наприклад, студентські групи. Вони можуть вести спільну листування, обмінюватися фото з минулих вечірок і т.д. А про корпоративних спільнотах чули? - У них працівники обмінюються думками, жартують, обговорюють внутрішньофірмові справи і т.д.

д

Але з виникненням спецпрограм, які можуть запросто обійти цю схему, не раджу обмінюватися надзвичайно важливою інформацією в соціальних мережах, якщо не бажаєте в один прекрасний момент дізнатися, що ваші особисті дані стали загально відомими. Такого роду «обходілкі» не рахуються протизаконними. Просто існують лазівки, якими успішно користуються вмілі хакери.

Як проходить процес створення закритого паблік?

З чого почати? Зайшовши у вкладку «Мої групи», натисніть на кнопку «Створити спільноту», виберіть розділ «Група» і впишіть її назву. Далі, вносите черзі всю запитувану інформацію: Опис, Тема, Адреса Вебсайту і т.д. Після цього вам буде надана можливість обмежити або відкрити права учасникам спільноти додавати записи на стіну паблік, аудіозаписи, відеозаписи, фотографії, документи та матеріали.

І в самому кінці ви можете вибрати тип спільноти: закрита або відкрита.
Обравши варіант закритого паблік, ви як адміністратор групи триматимете під своїм керівництвом весь потік підписувати осіб. На допомогу собі можете вибрати додаткових керівників співтовариством, які будуть володіти майже ідентичним набором прав.

Деякі адміністратори використовують цю функцію для просування порнографічних матеріалів. Але в будь-якому випадку дана діяльність виходить назовні, в результаті чого їх спільноти заморожують. Паблік закритого типу призначені для прихованої листування та обміну інформацією, використовуйте їх з розумом.

Паблік закритого типу призначені для прихованої листування та обміну інформацією, використовуйте їх з розумом

Підписуйтесь на оновлення мого блогу. Діліться з друзями своїми знаннями, робіть репости статей на своїх стінах, ставте лайки, коментуйте, пишіть відгуки. Буду вдячний за ваше сприяння! У наступних статтях ви довідаєтеся не тільки тонкощі просування паблік Вконтакте, а й безліч інформації про онлайн-заробітку в інтернеті.

Всім поки, друзі!

Тисячі людей вже читають блог, чому тебе ще немає серед них?

Бажаєте контролювати потік передплатників?
Як проходить процес створення закритого паблік?
Бажаєте контролювати потік передплатників?
А про корпоративних спільнотах чули?
Як проходить процес створення закритого паблік?
З чого почати?
Тисячі людей вже читають блог, чому тебе ще немає серед них?