Реклама
Реклама
Реклама

Як створити додаток Instagram-like?

  1. Що слід враховувати при розробці програми для обміну фотографіями?
  2. 1 Аналізуйте ринок.
  3. 2 Шукайте інвесторів.
  4. 3 Шукайте MVP -разработчик.
  5. 4 Розробляйте маркетингову стратегію.
  6. 5 Додавайте кілька спеціальних функцій.
  7. 6 Придумайте унікальний дизайн
  8. 7 Тестируйте свої додатки.
  9. Що робить Instagram настільки популярним?
  10. Як створити додаток Instagram-like для Android?
  11. Як створити додаток Instagram-like для iOS?
  12. Скільки коштує розробка програми Instagram-like?
  13. Просування і монетизація

У 1850-их в наше життя увірвалася вона. Фотографія стала невід'ємною частиною буднів і свят, весь час розвиваючись і просуваючись вперед. Знімки виступають в якості одного з найпотужніших способів показати події такими, якими вони є. Однак сьогодні це також спосіб показати наші емоції, почуття і активність. Все це стало можливим завдяки розробці простих і портативних фотокамер. Але тепер, з появою потужної і швидко розвивається індустрії смартфонів цей процес став ще більш популярним і широко поширеним.

Такі тенденції призвели до ще одного посилення бізнесу і засобів масової інформації, названому Instagram, який з'явився в 2010 році завдяки аматорам з Каліфорнії. Сьогодні це найпопулярніше додаток для обміну фотографіями. Наприклад, кожен місяць до Instagram приєднується більше, ніж 350.000.000 користувачів, ставиться 2.000.000 лайків і з'являється більше, ніж 65.000.000 нових фотографій. Такий дивовижний успіх не може залишитися непоміченим стартаперам, бізнесменами і розробниками, які все більше зацікавлені в створенні програми для обміну фотографіями, такого як Instagram.

Отже, якщо ви хочете створити додаток , Подібне Instagram, потрібно розуміти, що така ідея є дуже серйозний і масштабний проект, що вимагає великого бажання і зусиль.

Якщо ви вважаєте, що створення подібного програми - неконкурентоспроможний проект, втрата грошей, ми наведемо ва приклад. Згадайте такі додатки, як Whatsapp і Telegram. Обидва вони досить схожі, але в той же час обидва надзвичайно популярні. Таким чином, схожі ідеї не завжди погані, головне - це знайти, ніж виділитися і привернути аудиторію. Крім того, люди люблять щось нове і революційне, що може справити на них враження будь-яким можливим способом. Більш того, таким способом ви створюєте здорову конкуренцію у відповідь монополістам. Було б дуже здорово розбавити атмосферу ринку додатків чимось новим, пов'язаним з обміном фотографіями і рейтингом. Більш того, можливо, ви все знаєте історію Standard Oil і розумієте, що я маю на увазі.

У цій статті ми розповімо вам про основні етапи, які допоможуть вам зробити такий додаток, як Instagram.

У цій статті ми розповімо вам про основні етапи, які допоможуть вам зробити такий додаток, як Instagram

Що слід враховувати при розробці програми для обміну фотографіями?

Кажучи про розробці програми Instagram-like, крім передової функціональності, ми перш за все повинні розуміти, що важливо для будь-якої програми. Нижче представлений список, без якого неможливо уявити будь-який сервіс.

1 Аналізуйте ринок.

Це один з найважливіших етапів, який повинен бути реалізований на самому початку процесу розробки вашої програми.

Чому це важливо?

По-перше, ви повинні знати, хто ваші основні конкуренти. Також потрібно розуміти, які функції і доповнення існують в інших сервісах обміну фотографіями. Таким чином, збір розвідданих є однією з найважливіших частин всього процесу розвитку, який в разі успіху становить 30% від ваших власних досягнень.

Як результат такого аналізу у вас повинна з'явитися стратегія і бізнес-план. Деякі компанії пропонують послуги зі складання цих документів, наприклад, ми в компанії Artjoker можемо проаналізувати ринок, конкурентів і скласти для вас бізнес-план. На цій піде приблизно 40 годин.

2 Шукайте інвесторів.

Зрозуміло, вартість розробки додатків для обміну фотографіями досить висока, і часто люди не можуть повністю фінансувати її самостійно. Таким чином, кращий спосіб впоратися з проблемою - знайти інвестора , Який буде зацікавлений у вашому проекті і зможе його профінансувати.

3 Шукайте MVP -разработчик.

Цілком очевидно, що не кожна людина, зацікавлений в розробці програми для обміну фотографіями, є досвідченим програмістом, який сам може розробити додаток з мінімальними витратами. Через це вкрай важливо знайти хорошу команду розробників, яка зможе допомогти вам і створити продукт високої якості.

4 Розробляйте маркетингову стратегію.

Для будь-якого бізнесу одна з найважливіших речей - контекстна реклама . Ось чому найкращим радою тут буде запуск рекламної кампанії за кілька місяців до випуску програми та підігрів інтересу користувачів за допомогою відео та інших медіа-активностей.

5 Додавайте кілька спеціальних функцій.

Один з головних показників успішності програми - його унікальні функції, якими воно приваблює користувачів. Подивіться на Snapchat, який використовує маски котиків і цуценят. Звичайно, це може бути дивно і навіть нерозумно, але багатьом людям подобається це. Таким чином, не соромтеся включати такі функції в свої додатки.

6 Придумайте унікальний дизайн

Подивіться на дизайн Instagram - він простий, зручний і захоплює за собою користувача, як гра захоплює геймера. на розробку UI / UX-дизайну для додатка йде 40 годин, як для Android, так і для iOS.

7 Тестируйте свої додатки.

Цей пункт - майже священна заповідь. Завжди перевіряйте продукти, щоб уникнути збоїв. Цю функцію можуть виконати QA-тестувальники у вашій команді.

Якщо ви будете слідувати цим основним правилам, ви зможете розробити конкурентоспроможне додаток і навіть бути на одному рівні з найпотужнішими представниками цієї галузі соціальних мереж, які вже майже перетворилися на монополістів.

Якщо ви будете слідувати цим основним правилам, ви зможете розробити конкурентоспроможне додаток і навіть бути на одному рівні з найпотужнішими представниками цієї галузі соціальних мереж, які вже майже перетворилися на монополістів

Що робить Instagram настільки популярним?

Говорячи про величезну популярності Instagram, ми повинні зрозуміти, що насправді робить його настільки поширеним серед людей в усьому світі. Відповідь досить проста. Це його дизайн і функціональність.

Декілька порад:

  • Вибирайте простий дизайн;
  • Використовуйте якомога менше квітів;
  • Не вмикайте вбудовані форми;
  • Робіть інтерфейс зручним для користувача;
  • Створюйте свій інтерфейс таким чином, щоб людям не потрібно було багато думати про те, як відкрити ту чи іншу вікно. Люди ледачі, тому намагайтеся діяти згідно цій аксіомі.

Більш того, ключову роль відіграє не тільки дизайн, але і ті функції, які компанія використовує для залучення аудиторії:

  1. Авторизація (через електронну пошту, номер телефону або Facebook);
  1. Редагування профіля;
  1. Особисті повідомлення;
  1. Редагування фотографій;
  1. геолокації;
  1. Стрічка новин;
  1. Можливість зареєструвати інші профілі;
  1. Можливість розширеного пошуку;

Як створити додаток Instagram-like для Android?

Щоб розробити додаток для обміну фотографіями для Android, а також для iOS, ми повинні враховувати факт таймінгу, який дуже важливий в цій області. Ми перейдемо до цієї проблеми трохи пізніше, але тепер дозвольте мені докладніше розглянути, що потрібно зробити, щоб створити додаток для Android . Отже, ось список найбільш важливих інструментів для Android-програмування.

JDK. Всі додатки для Android засновані на Java, тому для успішного створення вашого застосування для обміну фотографіями на Android найважливішим інструментом буде Java Development Kit. Це набір найбільш важливих бібліотек, інструментів і розширень, які нададуть вам можливість розробити відповідне додаток. Однак ви повинні помітити, що ваш JDK повинен включати такі речі, як:

  • Інструменти розробки;
  • Вихідний код;
  • Громадська JRE.

IDE. Інтегроване середовище розробки є ще одним важливим інструментом. Це набір найбільш важливих платформ для програмування додатків . На додаток до цього програмного забезпечення ви також повинні додати додаток Eclipse від Google, яке повністю інтегровано з Android. Більш того, створення великої бібліотеки плагінів і розширення з Android Development Kit також дуже корисно.

Щоб створити такий додаток, як Instagram, ви повинні перевірити свій продукт належним чином. Таким чином, AVD або Android Virtual Base - краще рішення для цього.

Як створити додаток Instagram-like для iOS?

Перш за все, в якості основного інструменту вам потрібен ідентифікатор XCODE. Однак його можна запустити тільки в пристроях Apple, тому ви повинні бути готові до додаткових витрат. Крім того, для успішної розробки вам потрібно працювати з останньою версією платформи, щоб зробити продукт відповідним для різних машин і пристроїв.

Крім того, в якості доповнення до виділеної платформі було б непогано використовувати такі розширення, як iOS Software Development Kit, який дозволяє інтегрувати додаток в iCloud і Touch ID. Більш того, Objective C і Swift - це мови, на яких пишуться додатки під iOS .

Інші доповнення, такі як Textmate або JEdit, допоможуть вам розібратися і працювати з великими масивами коду. Крім того, для розробки iOS важливу роль відіграє векторна графіка - подбайте про наявність Adobe Illustrator, Corel Draw або Xara Design. Нарешті, щоб пізніше з'явилася можливість просувати і продавати ваше додаток через App Store, вам потрібно мати обліковий запис розробника за 99 доларів в рік

Тайм-менеджмент для розробки додатків для обміну фотографіями.

iOSAndroidBackend

Авторизація: 10 - 24 годин 16 -24 годин 8 - 16 годин Редагування профілю: 16 - 24 годин 16 -24 годин 6 - 8 годин Створення поста: 24 - 32 годин 24 - 32 годин 32 - 64 годин Стрічка новин: 40 - 56 годин 40 - 56 годин 24 - 40 годин Інтеграція з соцмережами: 8 - 16 годин 8 - 16 годин 8 - 16 годин Кастомізація: 32 - 56 годин 32 - 56 годин n / a Геолокація: 16 - 32 годин 16 - 32 годин 16 - 24 годин Особисті повідомлення: 40 - 80 годин 40 - 56 годин 40 - 80 годин повідомлення: 8 - 16 годин 8 - 16 годин 16 - 32 годин Пошук: 16 - 24 годин 16 - 24 годин 32 - 48 годин Всього: 256 - 448 годин 256 - 392 годин 198 - 352 годин

Скільки коштує розробка програми Instagram-like?

Наочно про ціни в нашій інфографіку.

Наочно про ціни в нашій інфографіку

Просування і монетизація

Остання, але не менш важливе завдання розробки додатків для обміну фотографіями - це, безумовно, просування додатки і можливість заробляти на ньому гроші. Перш за все, вам потрібно стежити за геолокації відвідувачів, щоб побачити, де ваш додаток є найпопулярнішим.

По-друге, вам потрібно перевірити залученість користувача додатком і кількість тих користувачів, які активні в додатку. Якщо ми будемо володіти цією інформацією, ми зможемо успішно просувати додаток.

Існує три основних способи монетизації на вашому додатку:

    1. Реклама

Компанії та корпорації платять вам за те, щоб створювати свої власні профілі в додатку і запускати свої рекламні кампанії в рамках програми.

    1. Покупки в додатку.

Тут ви можете повністю дати волю своїй фантазії і надати додаткові можливості для аудиторії.

    1. Спеціальні пропозиції для активних користувачів.

Цей тип монетизації також досить надійний і може виступати в якості свого роду винагороди для тих користувачів, які активно беруть участь в житті додатки.

Тепер ви можете сказати нове слово в області розробки додатків для фотографій і створити конкуруючу силу для Instagram. Отже, не соромтеся своїх можливостей, ідей і починайте роботу!

Що слід враховувати при розробці програми для обміну фотографіями?
Що робить Instagram настільки популярним?
Як створити додаток Instagram-like для Android?
Як створити додаток Instagram-like для iOS?
Скільки коштує розробка програми Instagram-like?
Що слід враховувати при розробці програми для обміну фотографіями?
Чому це важливо?
Що робить Instagram настільки популярним?
Як створити додаток Instagram-like для iOS?