Реклама
Реклама
Реклама

Нереальні ціни Підмосков'я: де купити квартиру за мільйон?

Придбати квартиру в підмосковній новобудові можна, маючи в кишені менше 1,5 млн руб. Правда, доведеться пожертвувати транспортною доступністю.

Правда, доведеться пожертвувати транспортною доступністю

Джерело зображення: Фотобанк Лорі

Ні для кого не секрет, що житло в Москві і ближньому Підмосков'ї коштує дорого. Часом настільки, що дозволити його собі навіть в кредит можуть далеко не всі. Для деяких же і кредит - недозволена розкіш. В цьому випадку можна пожертвувати транспортною доступністю і «увійти» на ринок підмосковній нерухомості , Маючи в кишені менше 1,5 млн руб.

Вибрати є з чого

Здавалося б, 1,5 млн руб. для столиці і області - не ціна, проте можна знайти пропозиції навіть дешевше, так, що і на ремонт залишиться. Одним із прикладів доступного ціноутворення може служити ЖК «Трубін» в Селищі Литвинове Щелковського району . Він буде складатися з трьох 10-поверхових монолітних будинків з власною інфраструктурою. Ціни за квартиру-студію починаються від 1,1 млн руб. , За однокімнатну - від 1,3 млн руб. Така приваблива вартість обумовлена пристойною віддаленістю проекту - 28 км від МКАД. Введення в експлуатацію заплановано на 3 квартал 2016 року.

Ще один цікавий проект можна знайти в славному підмосковному місті Єгорьєвськ . Тут будується житловий комплекс з претензійною назвою «Європейський» . Віддалений від МКАД він приблизно так само, як і Європа, а серйозно кажучи - на 89 км, але зате і ціни радують. Купити невелику квартиру в одному з панельно-цегляних корпусів можна за 1,1 млн руб. При цьому Єгорьєвськ - цілком самостійний місто з населенням понад 70 тис. Осіб з гарною інфраструктурою, так що він прекрасно підійде тим, хто, скажімо, працює віддалено і вибирається в столицю лише на свята або шопінг.

Ще одне доступна пропозиція знаходиться трохи ближче до столиці. Відстань до МКАД від ЖК «Сонячний град» (Село Ворщіково Воскресенського району ) Становить близько 50 км. Квартиру в одному з триповерхових монолітних будинків можна купити чи не в межах 1 млн руб. Пропонується і ремонт від забудовника. Добиратися до комплексу краще на машині, або на автобусі від ж / д станції Радуга. У самому ЖК передбачена вся необхідна інфраструктура.

Ще один цікавий ЖК в Воскресенському районі - ЖК «Москворецкая» . Він являє собою трисекційний панельно-цегляний будинок висотою в 14 поверхів з окремим машиномісцем для кожного покупця. Комплекс може похвалитися повним набором соціальної інфраструктури, включаючи торговельні центри, автошколу, бібліотеку і т.д. Це дуже зручно з урахуванням того, що дорога до нього від Москви займе 1,5-2 години. Ціни тут трохи вище, за суму в 1 млн руб. вдасться придбати лише студію без обробки.

Недорогі квартири можна знайти в мкр. «Нове Ступіно» , Розташованому в однойменному місті Московської області. Мультиформатна забудова, оригінальні архітектурні рішення і як бонус - під чистове оздоблення від забудовника. Але, як і у всіх проектах даної цінової категорії, головний мінус - відстань. До МКАД - 85 км, проте на електричці дорога до Павелецького вокзалу займе всього 1,5 години. Однокімнатну квартиру можна придбати за ціною 1,1 млн руб. Вся соціальна інфраструктура вже є, або буде побудована найближчим часом.

Похвалитися невисокими цінами також може ЖК «Горобинові алеї» в підмосковному Ногінську. Він являє собою малоповерховий мікрорайон з монолітно-каркасних будинками біля самого кордону лісопарку. Огороджена територія, трирівневий паркінг, набір інфраструктури, і все це за досить прийнятними цінами. Купити квартиру тут можна за ціною від 1,2 млн руб. І, звичайно ж, головний мінус - 41 км до МКАД. Добиратися до ЖК від столиці доведеться приблизно 1,5-2 години.

Трохи дорожче, але вже все в 15 км від МКАД можна купити житло в ЖК «Гармонія» , Розташованому в селі Нова Купавна. Він буде складатися з п'яти триповерхових монолітних будинків, торгового центру, тенісного корту і паркінгу. Поруч - вся необхідна інфраструктура, до столиці можна дістатися менше ніж за годину. Ціни на житло тут починаються від 1,3 млн руб., Завершення будівництва заплановано на третій квартал 2015 року.

Підбиваючи підсумки

В даному матеріалі представлені далеко не всі проекти, ціни в яких укладаються в позначені 1,5 млн руб. У зазначених ЖК після покупки навіть залишаться гроші на ремонт або купівлю меблів. Однак варто розуміти, що чекати гарної транспортної доступності від проектів даної цінової категорії не варто. Зате вони вигідно відрізняються від московського житла в плані екології, тиші і самоти. Вони чудово підійдуть для тих, кому не потрібно щодня їздити до столиці на роботу, сім'ям з дітьми, підприємцям, представникам творчих спеціальностей. При цьому дані проекти можуть стати відмінним стартом для подальшої покупки житла ближче або побільше. Але не варто забувати, що в період кризи багато невеликі локальні забудовники, яких в області досить багато, можуть мати проблеми з фінансуванням на завершення проектів. Тому перед покупкою необхідно ретельно перевірити конкретного девелопера і проект, поспілкуватися з людьми, вже скоїли покупку, почитати відгуки в інтернеті і т.д. Вибирайте з розумом!