Реклама
Реклама
Реклама

Сумісність знаків жінка-Козеріг і чоловік-Близнюки

  1. Любовна сумісність жінки-Козерога і чоловіки-Близнюка досить сприятлива
  2. Жінка-Козеріг власниця для сумісності намагатиметься прив'язати свого чоловіка Близнюка.

До самого останнього часу в суспільстві затверджувалися старі, віджилі своє постулати про силу і непохитність чоловіки, і про слабкість і безпорадність жінки. На щастя, це в минулому. І тим більше на щастя для сумісності союзу жінки-Козерога і чоловіки-Близнюка. Суспільство, нарешті, дозволив жінці бути практичною і розумною, а чоловікові - мріяти, проявляти чуттєвість і дозволити собі розкіш легковажності. Дівчина сузір'я Козеріг не може змінити того факту, що вона мудра не по роках. А хлопець Близнюк стихії Повітря не винен, що він вільний і безтурботний.
До самого останнього часу в суспільстві затверджувалися старі, віджилі своє постулати про силу і непохитність чоловіки, і про слабкість і безпорадність жінки

Любовна сумісність жінки-Козерога і чоловіки-Близнюка досить сприятлива

І все буде складатися досить непогано, якщо тільки вона не стане заважати йому «дихати». Небезпека для їх відносин може полягати в тому, що у важку хвилину вони не підтримають один одного. Тут вся справа у взаємопроникненні, довірі, і якщо так трапиться, тоді їх шлюб може виявитися на порозі справжньої катастрофи. Незавидне становище. Для зміцнення союзу, жінці Козерогу і Близнюкам потрібно спробувати будувати відносини на інтелектуальній основі, але не брати в союзники сентиментальність і чуттєвість. Чим же Козеріг жінка може залучити легковажного хлопця-близнюки? Як не дивно, своєю холодністю. Так, так, саме так, він буде заінтригований і буквально заворожений її крижаним спокоєм і холодною красою. А вона буде залучена його духовної молодістю. Крім того, вони обидва інтелектуально розвинені особистості, і завжди знайдуть теми для розмови.

Але, як відносини будуть розвиватися?

Мені допоміг Амулет Любові який зачарований так, що люди, які носять його, постійно притягують до себе Любов в будь-якому прояві. Але, важливо щоб Талісман Любові виготовлявся і налаштовується строго індивідуально, я замовляла його саме тут!

Жінка-Козеріг власниця для сумісності намагатиметься прив'язати свого чоловіка Близнюка.

Але він цього не дозволить, адже він Повітря, він потребує свободи, в русі. Слід знати для повної сумісності, що жінка зодіаку Козеріг ревнива. Коли вона виявить, що для її коханого в шлюбі вірність не головне, вона не стане зволікати а нагадає про сумісність гороскопів, і досить жорстко поставить його перед вибором. Або жінка Козеріг, або свобода. Хто знає, що вибере Близнюк чоловік ...

Астрологи сумісність цих знаків зодіаку називають холодними. Козерога - Дівчину в залізних рамках тримає Сатурн, надаючи на неї не найкраще вплив, а чоловік знака Близнюки належить Повітрю, який робить його відчуженим. І все ж, вона здатна на сумісність і земну, і навіть пристрасну любов, хоч любов її і кілька тяжеловесна. А любов Близнюка - це таємниця, осягнути яку він намагається все своє життя, і скільки б він не намагався, йому здається, що справжня глибина від нього все ще прихована.

З тегами: шлюб ворожіння гороскоп дівчина знаки зодіаку відносини передбачення езотерика

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Чим же Козеріг жінка може залучити легковажного хлопця-близнюки?
Але, як відносини будуть розвиватися?