Реклама
Реклама
Реклама

Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії. Астрологічний прогноз на 2019 рік

  1. Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії Вступаючи в новий навчальний рік,...
  2. Порада
  3. а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?
  4. Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення
  5. Безкоштовне навчання тільки москвичам?
  6. Холерик, лев і бик
  7. про гороскоп і кесарів
  8. Питання про чоловіків-левів
  9. Гороскоп
  10. астрологія
  11. Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.
  12. І знову ОФФная перепис.
  13. У що грає ваша дитина 5 років?
  14. А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......
  15. Карелія в серпні не холодно?
  16. Балтійське море
  17. Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?
  18. 5 міліграм - це скільки?
  19. Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...
  20. Гороскоп
  21. Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії
  22. Придбати цю книгу
  23. Порада
  24. а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?
  25. Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення
  26. Безкоштовне навчання тільки москвичам?
  27. Холерик, лев і бик
  28. про гороскоп і кесарів
  29. Питання про чоловіків-левів
  30. Гороскоп
  31. астрологія
  32. Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.
  33. І знову ОФФная перепис.
  34. У що грає ваша дитина 5 років?
  35. А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......
  36. Карелія в серпні не холодно?
  37. Балтійське море
  38. Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?
  39. 5 міліграм - це скільки?
  40. Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...
  41. Гороскоп
  42. Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії
  43. Придбати цю книгу
  44. Порада
  45. а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?
  46. Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення
  47. Безкоштовне навчання тільки москвичам?
  48. Холерик, лев і бик
  49. про гороскоп і кесарів
  50. Питання про чоловіків-левів
  51. Гороскоп
  52. астрологія
  53. Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.
  54. І знову ОФФная перепис.
  55. У що грає ваша дитина 5 років?
  56. А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......
  57. Карелія в серпні не холодно?
  58. Балтійське море
  59. Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?
  60. 5 міліграм - це скільки?
  61. Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...
  62. Гороскоп

Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії

Вступаючи в новий навчальний рік, вже традиційно пропонуємо по знакам Зодіаку на новий календарний рік, 2019 й. Збувся чи для вас астрологічний прогноз на рік нинішній ? Тим більше причин звіритися з гороскопом на 2019 рік: майже всі знаки Зодіаку чекає удача і різноманітні життєві нагороди.

Овен. Просування вперед триває. Вам випав унікальний шанс досягти вершини, але за головний приз ще чекає боротьба.

Телець. Певний період у вашому житті явно добігає кінця. 2019 рік - це перехід з минулого в майбутнє, і він може виявитися зовсім не простим. Як би там не було, попереду початок нової ери і вороття немає - можна лише рухатися вперед.

Близнюки. 2019 рік може скластися по-різному. Можлива значна залежність від оточення, від партнерів - як романтичних, так і ділових. Шукайте компроміс у вирішенні виникаючих проблем, хоча часом це буде нелегко!

Рак. Попереду трудової, активний, але дуже нерівний рік. Доведеться пристосовуватися до постійно мінливих обставин і працювати не покладаючи рук. Однак нагорода того варте!

Лев. 2019 рік у цілому сприятливий для вас. З'явиться свобода вибору, багато планів і мрій отримають свою реалізацію. Від вас буде потрібно одне - проявити себе яскраво, сміливо і свіжо.

Діва. Цього року вам доведеться навести порядок і в справах, і в житті особистої. І тут, і там необхідно зміцнити свої тили.

Ваги. Попереду активний і динамічний рік. Ви можете виявити, що перебуваєте набагато ближче до вирішення своїх проблем, ніж вам здавалося раніше.

Скорпіон. 2019 рік передбачає неухильне рух вперед, але ця дорога всіяна не тільки трояндами, а й шипами. І нічого не вдієш - так уже влаштоване життя!

Стрілець. 2019 знаменує для вас початок нового циклу. Юпітер - планета везіння, удачі і нових можливостей - цілий рік знаходиться у вашому знаку, а це значить, що бажані двері для вас відкриті!

Козеріг. Ви звикли все тримати під своїм невсипущим контролем. Однак в цьому році все буде не так - якісь непідвладні вам обставини можуть вибити з колії. І це однаково справедливо і для роботи, і для любові.

Водолій. У недавньому минулому ви почали життя з чистого аркуша. Але поступово цей лист заповнюється новими подіями, новими знайомими, іншими почуттями. Повернення в минуле немає, можна лише рухатися вперед.

Риби. У 2019 ви станете безстрашним першопрохідцем, який постійно шукає, яку нову вершину йому б підкорити. А зірки говорять: і вершини знайдуться, і здолати їх вдасться.

Автор

Тетяна Борщ

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Ношу Ваш амулет майже два місяці, якщо навіть не три, але не бачу будь-яких зрушень в бік полегшення. Свою мізерну зарплату ледь поділяю між собою і внуками, яким потрібно допомогти в навчанні ...

04.10.2018 9:01:02, Людмла

Схоже, що у вас до Козерогам чето приватне (((ну не до всіх вас, а у штатного астролога, пані Борщ. Якийсь там перший чоловік-негідник-утікач був козерог. В минулому році фігню напророкували, 2019еще не почався , а неприємності вже чекають. Спасибі, звичайно. підбадьорити, обнадіяли. Вощем це, вимагаю заново розкласти пасьянс і оновити результати.

Вони у мене щороку збуваються, але наполегливо через одне місце.

.

Коментувати можут "Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії"

Порада

До лікаря не піде. Мені тут дали раду - "створи йому проблем, щоб було що вирішувати", типу, депресія від занадто легкого життя. А як????? Чи не годувати - він замовить їжу в ресторані, "не давати" - так йому пофіг, в його то віці. Завести коханця - розлучиться, а мета в іншому.

а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?

Лікарі, поліклініки. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових ... Фінансовий гороскоп на 2019 рік: кому особливо пощастить з грошима?

Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення

Гороскоп за знаками Зодіаку: Лев, Діва, Терези, Скорпіон в 2018 році. Цього року вам доведеться багато працювати, зав'язувати Крім цього, підприємці можуть розраховувати на нові масштабні Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії.

Безкоштовне навчання тільки москвичам?

Які параметри у Ваших дівчаток в 12 років?

Виховання дитини від 10 до 13 років: освіту, шкільні проблеми, відносини з однокласниками, батьками і Моя 12 років (в січні було) .рост 147. піт 33. поб 40.нога 24 см !!! мене наздоганяє уже.У Вас як? *** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки".

Холерик, лев і бик

Холерик, лев і бик. Покарання. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями Я думала, що якби він ріс другу або третю дитину, то діти б його займали, і він би так не істерія, був постійно зайнятий. А у ...

про гороскоп і кесарів

про гороскоп і кесарів. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Але ситуація починає нагадувати Россііской безкоштовну медицину - хтось відразу отримає все необхідне, хтось - сильно поплескавши нерви, а у кого-то завзяття не вистачить.

Питання про чоловіків-левів

Форум Тельців »Гороскопи Тельців» Сумісність знаків зодіаку - Телець. Це по-моєму проблема "левів". І знову про чоловіків .... і розлучення. Порадьте про тільця. Ці підступні чоловіки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі ...

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Усиновлення. Обговорення питань усиновлення, форм влаштування дітей в сім'ї, виховання прийомних дітей В минулому році знайшли запис на касету послухали і дико здивувалися тому що все що вона говорила було в яблучко.

астрологія

астрологія. Батьківський досвід. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями І ось щось загорілася я зробити своїм дітям астрологічний прогноз на їх здатності, що саме треба розвивати, як з ними ...

Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.

Шукаю чоловіка 35-45 років для створення сім'ї набридла самотність хочу знайти серйозного який готовий створити сім'ю Привіт всем.Ну що я можу сказати з 2000.г по 2019 .г.Я на сайтах знакомств.100 сайтів перепробував уздовж і Мені 46 років є син 26 років розлучена.

І знову ОФФная перепис.

З життя, в минулому році "зірки" наобіцяли в якомусь черговому прогнозі (по першій посиланням) несподівану суму грошей, при чому це все ще й раптово, і мало не з неба Знак Зодіаку - ваші уподобання. Тема планування статі дитини вже обговорювалася.

У що грає ваша дитина 5 років?

Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......

Я ось про Львів б не сказала так, у мене чоловік лев, дуууже спокійний, не запальний, досить розсудливий, я ось закипає в Розділ: Покарання (він попросив вибачення чоловік тілець що це значить). Взагалі-то я і сама не подарунок (тілець) і дідусь у нас теж ...

Карелія в серпні не холодно?

10.06. 2019, понеділок. А ми були два роки тому в поході на байдарках в першій половині серпня, отож, в річках і озерах вода була як парне молоко. Дивлячись яка частина Карелії, який рік і т.п. З 8 років, що я була влітку в Карелії, ми КОЖЕН рік купалися і в липні ...

Балтійське море

Балтійське море. Відпочинок з дітьми. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?

Гороскоп сумісності знаків зодіаку телець - близнюки. Гороскопи російської Мережі. Є гороскоп щоденний (на два дні вперед), щотижневий і на рік. За темами гороскопи розбиті на загальний, бізнес, сім'я і любов, гороскоп здоров'я.

5 міліграм - це скільки?

5 міліграм - це скільки ?. Вітаміни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...

Байкал - місце, де збуваються мрії! Це ще пощастило, що з робочого місця видно ... а то з лікарняного вікна вийшло б або ще що гірше (тьху-тьху) У моїй книжці про ... Оскар Уайльд - в житті людини дві трагедії: коли мрії НЕ збуваються і коли збуваються.

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Чоловік - Водолій, а у мене все дуже цікаво - 23 серпня, якраз на стику Лева і Діви, по-різному пишуть.

Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії

Вступаючи в новий навчальний рік, вже традиційно пропонуємо по знакам Зодіаку на новий календарний рік, 2019 й. Збувся чи для вас астрологічний прогноз на рік нинішній ? Тим більше причин звіритися з гороскопом на 2019 рік: майже всі знаки Зодіаку чекає удача і різноманітні життєві нагороди.

Овен. Просування вперед триває. Вам випав унікальний шанс досягти вершини, але за головний приз ще чекає боротьба.

Телець. Певний період у вашому житті явно добігає кінця. 2019 рік - це перехід з минулого в майбутнє, і він може виявитися зовсім не простим. Як би там не було, попереду початок нової ери і вороття немає - можна лише рухатися вперед.

Близнюки. 2019 рік може скластися по-різному. Можлива значна залежність від оточення, від партнерів - як романтичних, так і ділових. Шукайте компроміс у вирішенні виникаючих проблем, хоча часом це буде нелегко!

Рак. Попереду трудової, активний, але дуже нерівний рік. Доведеться пристосовуватися до постійно мінливих обставин і працювати не покладаючи рук. Однак нагорода того варте!

Лев. 2019 рік у цілому сприятливий для вас. З'явиться свобода вибору, багато планів і мрій отримають свою реалізацію. Від вас буде потрібно одне - проявити себе яскраво, сміливо і свіжо.

Діва. Цього року вам доведеться навести порядок і в справах, і в житті особистої. І тут, і там необхідно зміцнити свої тили.

Ваги. Попереду активний і динамічний рік. Ви можете виявити, що перебуваєте набагато ближче до вирішення своїх проблем, ніж вам здавалося раніше.

Скорпіон. 2019 рік передбачає неухильне рух вперед, але ця дорога всіяна не тільки трояндами, а й шипами. І нічого не вдієш - так уже влаштоване життя!

Стрілець. 2019 знаменує для вас початок нового циклу. Юпітер - планета везіння, удачі і нових можливостей - цілий рік знаходиться у вашому знаку, а це значить, що бажані двері для вас відкриті!

Козеріг. Ви звикли все тримати під своїм невсипущим контролем. Однак в цьому році все буде не так - якісь непідвладні вам обставини можуть вибити з колії. І це однаково справедливо і для роботи, і для любові.

Водолій. У недавньому минулому ви почали життя з чистого аркуша. Але поступово цей лист заповнюється новими подіями, новими знайомими, іншими почуттями. Повернення в минуле немає, можна лише рухатися вперед.

Риби. У 2019 ви станете безстрашним першопрохідцем, який постійно шукає, яку нову вершину йому б підкорити. А зірки говорять: і вершини знайдуться, і здолати їх вдасться.

Автор

Тетяна Борщ

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Ношу Ваш амулет майже два місяці, якщо навіть не три, але не бачу будь-яких зрушень в бік полегшення. Свою мізерну зарплату ледь поділяю між собою і внуками, яким потрібно допомогти в навчанні ...

04.10.2018 9:01:02, Людмла

Схоже, що у вас до Козерогам чето приватне (((ну не до всіх вас, а у штатного астролога, пані Борщ. Якийсь там перший чоловік-негідник-утікач був козерог. В минулому році фігню напророкували, 2019еще не почався , а неприємності вже чекають. Спасибі, звичайно. підбадьорити, обнадіяли. Вощем це, вимагаю заново розкласти пасьянс і оновити результати.

Вони у мене щороку збуваються, але наполегливо через одне місце.

.

Коментувати можут "Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії"

Порада

До лікаря не піде. Мені тут дали раду - "створи йому проблем, щоб було що вирішувати", типу, депресія від занадто легкого життя. А як????? Чи не годувати - він замовить їжу в ресторані, "не давати" - так йому пофіг, в його то віці. Завести коханця - розлучиться, а мета в іншому.

а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?

Лікарі, поліклініки. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових ... Фінансовий гороскоп на 2019 рік: кому особливо пощастить з грошима?

Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення

Гороскоп за знаками Зодіаку: Лев, Діва, Терези, Скорпіон в 2018 році. Цього року вам доведеться багато працювати, зав'язувати Крім цього, підприємці можуть розраховувати на нові масштабні Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії.

Безкоштовне навчання тільки москвичам?

Які параметри у Ваших дівчаток в 12 років?

Виховання дитини від 10 до 13 років: освіту, шкільні проблеми, відносини з однокласниками, батьками і Моя 12 років (в січні було) .рост 147. піт 33. поб 40.нога 24 см !!! мене наздоганяє уже.У Вас як? *** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки".

Холерик, лев і бик

Холерик, лев і бик. Покарання. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями Я думала, що якби він ріс другу або третю дитину, то діти б його займали, і він би так не істерія, був постійно зайнятий. А у ...

про гороскоп і кесарів

про гороскоп і кесарів. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Але ситуація починає нагадувати Россііской безкоштовну медицину - хтось відразу отримає все необхідне, хтось - сильно поплескавши нерви, а у кого-то завзяття не вистачить.

Питання про чоловіків-левів

Форум Тельців »Гороскопи Тельців» Сумісність знаків зодіаку - Телець. Це по-моєму проблема "левів". І знову про чоловіків .... і розлучення. Порадьте про тільця. Ці підступні чоловіки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі ...

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Усиновлення. Обговорення питань усиновлення, форм влаштування дітей в сім'ї, виховання прийомних дітей В минулому році знайшли запис на касету послухали і дико здивувалися тому що все що вона говорила було в яблучко.

астрологія

астрологія. Батьківський досвід. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями І ось щось загорілася я зробити своїм дітям астрологічний прогноз на їх здатності, що саме треба розвивати, як з ними ...

Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.

Шукаю чоловіка 35-45 років для створення сім'ї набридла самотність хочу знайти серйозного який готовий створити сім'ю Привіт всем.Ну що я можу сказати з 2000.г по 2019 .г.Я на сайтах знакомств.100 сайтів перепробував уздовж і Мені 46 років є син 26 років розлучена.

І знову ОФФная перепис.

З життя, в минулому році "зірки" наобіцяли в якомусь черговому прогнозі (по першій посиланням) несподівану суму грошей, при чому це все ще й раптово, і мало не з неба Знак Зодіаку - ваші уподобання. Тема планування статі дитини вже обговорювалася.

У що грає ваша дитина 5 років?

Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......

Я ось про Львів б не сказала так, у мене чоловік лев, дуууже спокійний, не запальний, досить розсудливий, я ось закипає в Розділ: Покарання (він попросив вибачення чоловік тілець що це значить). Взагалі-то я і сама не подарунок (тілець) і дідусь у нас теж ...

Карелія в серпні не холодно?

10.06. 2019, понеділок. А ми були два роки тому в поході на байдарках в першій половині серпня, отож, в річках і озерах вода була як парне молоко. Дивлячись яка частина Карелії, який рік і т.п. З 8 років, що я була влітку в Карелії, ми КОЖЕН рік купалися і в липні ...

Балтійське море

Балтійське море. Відпочинок з дітьми. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?

Гороскоп сумісності знаків зодіаку телець - близнюки. Гороскопи російської Мережі. Є гороскоп щоденний (на два дні вперед), щотижневий і на рік. За темами гороскопи розбиті на загальний, бізнес, сім'я і любов, гороскоп здоров'я.

5 міліграм - це скільки?

5 міліграм - це скільки ?. Вітаміни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...

Байкал - місце, де збуваються мрії! Це ще пощастило, що з робочого місця видно ... а то з лікарняного вікна вийшло б або ще що гірше (тьху-тьху) У моїй книжці про ... Оскар Уайльд - в житті людини дві трагедії: коли мрії НЕ збуваються і коли збуваються.

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Чоловік - Водолій, а у мене все дуже цікаво - 23 серпня, якраз на стику Лева і Діви, по-різному пишуть.

Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії

Вступаючи в новий навчальний рік, вже традиційно пропонуємо по знакам Зодіаку на новий календарний рік, 2019 й. Збувся чи для вас астрологічний прогноз на рік нинішній ? Тим більше причин звіритися з гороскопом на 2019 рік: майже всі знаки Зодіаку чекає удача і різноманітні життєві нагороди.

Овен. Просування вперед триває. Вам випав унікальний шанс досягти вершини, але за головний приз ще чекає боротьба.

Телець. Певний період у вашому житті явно добігає кінця. 2019 рік - це перехід з минулого в майбутнє, і він може виявитися зовсім не простим. Як би там не було, попереду початок нової ери і вороття немає - можна лише рухатися вперед.

Близнюки. 2019 рік може скластися по-різному. Можлива значна залежність від оточення, від партнерів - як романтичних, так і ділових. Шукайте компроміс у вирішенні виникаючих проблем, хоча часом це буде нелегко!

Рак. Попереду трудової, активний, але дуже нерівний рік. Доведеться пристосовуватися до постійно мінливих обставин і працювати не покладаючи рук. Однак нагорода того варте!

Лев. 2019 рік у цілому сприятливий для вас. З'явиться свобода вибору, багато планів і мрій отримають свою реалізацію. Від вас буде потрібно одне - проявити себе яскраво, сміливо і свіжо.

Діва. Цього року вам доведеться навести порядок і в справах, і в житті особистої. І тут, і там необхідно зміцнити свої тили.

Ваги. Попереду активний і динамічний рік. Ви можете виявити, що перебуваєте набагато ближче до вирішення своїх проблем, ніж вам здавалося раніше.

Скорпіон. 2019 рік передбачає неухильне рух вперед, але ця дорога всіяна не тільки трояндами, а й шипами. І нічого не вдієш - так уже влаштоване життя!

Стрілець. 2019 знаменує для вас початок нового циклу. Юпітер - планета везіння, удачі і нових можливостей - цілий рік знаходиться у вашому знаку, а це значить, що бажані двері для вас відкриті!

Козеріг. Ви звикли все тримати під своїм невсипущим контролем. Однак в цьому році все буде не так - якісь непідвладні вам обставини можуть вибити з колії. І це однаково справедливо і для роботи, і для любові.

Водолій. У недавньому минулому ви почали життя з чистого аркуша. Але поступово цей лист заповнюється новими подіями, новими знайомими, іншими почуттями. Повернення в минуле немає, можна лише рухатися вперед.

Риби. У 2019 ви станете безстрашним першопрохідцем, який постійно шукає, яку нову вершину йому б підкорити. А зірки говорять: і вершини знайдуться, і здолати їх вдасться.

Автор

Тетяна Борщ

Авторська стаття

Придбати цю книгу

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Ношу Ваш амулет майже два місяці, якщо навіть не три, але не бачу будь-яких зрушень в бік полегшення. Свою мізерну зарплату ледь поділяю між собою і внуками, яким потрібно допомогти в навчанні ...

04.10.2018 9:01:02, Людмла

Схоже, що у вас до Козерогам чето приватне (((ну не до всіх вас, а у штатного астролога, пані Борщ. Якийсь там перший чоловік-негідник-утікач був козерог. В минулому році фігню напророкували, 2019еще не почався , а неприємності вже чекають. Спасибі, звичайно. підбадьорити, обнадіяли. Вощем це, вимагаю заново розкласти пасьянс і оновити результати.

Вони у мене щороку збуваються, але наполегливо через одне місце.

.

Коментувати можут "Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії"

Порада

До лікаря не піде. Мені тут дали раду - "створи йому проблем, щоб було що вирішувати", типу, депресія від занадто легкого життя. А як????? Чи не годувати - він замовить їжу в ресторані, "не давати" - так йому пофіг, в його то віці. Завести коханця - розлучиться, а мета в іншому.

а скільки зараз лікарям в конвертик кладуть?

Лікарі, поліклініки. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових ... Фінансовий гороскоп на 2019 рік: кому особливо пощастить з грошима?

Гороскоп на 2018 рік: Лев купує квартиру, а Скорпіона чекає розлучення

Гороскоп за знаками Зодіаку: Лев, Діва, Терези, Скорпіон в 2018 році. Цього року вам доведеться багато працювати, зав'язувати Крім цього, підприємці можуть розраховувати на нові масштабні Гороскоп 2019: Телець почне нове життя, а у Льва збудуться мрії.

Безкоштовне навчання тільки москвичам?

Які параметри у Ваших дівчаток в 12 років?

Виховання дитини від 10 до 13 років: освіту, шкільні проблеми, відносини з однокласниками, батьками і Моя 12 років (в січні було) .рост 147. піт 33. поб 40.нога 24 см !!! мене наздоганяє уже.У Вас як? *** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки".

Холерик, лев і бик

Холерик, лев і бик. Покарання. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями Я думала, що якби він ріс другу або третю дитину, то діти б його займали, і він би так не істерія, був постійно зайнятий. А у ...

про гороскоп і кесарів

про гороскоп і кесарів. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Але ситуація починає нагадувати Россііской безкоштовну медицину - хтось відразу отримає все необхідне, хтось - сильно поплескавши нерви, а у кого-то завзяття не вистачить.

Питання про чоловіків-левів

Форум Тельців »Гороскопи Тельців» Сумісність знаків зодіаку - Телець. Це по-моєму проблема "левів". І знову про чоловіків .... і розлучення. Порадьте про тільця. Ці підступні чоловіки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі ...

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Усиновлення. Обговорення питань усиновлення, форм влаштування дітей в сім'ї, виховання прийомних дітей В минулому році знайшли запис на касету послухали і дико здивувалися тому що все що вона говорила було в яблучко.

астрологія

астрологія. Батьківський досвід. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями І ось щось загорілася я зробити своїм дітям астрологічний прогноз на їх здатності, що саме треба розвивати, як з ними ...

Підкажіть сайт знайомств з пристойним контингентом. Потрібен реальний нормальний чоловік для сім'ї.

Шукаю чоловіка 35-45 років для створення сім'ї набридла самотність хочу знайти серйозного який готовий створити сім'ю Привіт всем.Ну що я можу сказати з 2000.г по 2019 .г.Я на сайтах знакомств.100 сайтів перепробував уздовж і Мені 46 років є син 26 років розлучена.

І знову ОФФная перепис.

З життя, в минулому році "зірки" наобіцяли в якомусь черговому прогнозі (по першій посиланням) несподівану суму грошей, при чому це все ще й раптово, і мало не з неба Знак Зодіаку - ваші уподобання. Тема планування статі дитини вже обговорювалася.

У що грає ваша дитина 5 років?

Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

А ще кажуть, що ТЕЛЬЦІ вперті ......

Я ось про Львів б не сказала так, у мене чоловік лев, дуууже спокійний, не запальний, досить розсудливий, я ось закипає в Розділ: Покарання (він попросив вибачення чоловік тілець що це значить). Взагалі-то я і сама не подарунок (тілець) і дідусь у нас теж ...

Карелія в серпні не холодно?

10.06. 2019, понеділок. А ми були два роки тому в поході на байдарках в першій половині серпня, отож, в річках і озерах вода була як парне молоко. Дивлячись яка частина Карелії, який рік і т.п. З 8 років, що я була влітку в Карелії, ми КОЖЕН рік купалися і в липні ...

Балтійське море

Балтійське море. Відпочинок з дітьми. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Опитування. Чи вірите ви в гороскоп?

Гороскоп сумісності знаків зодіаку телець - близнюки. Гороскопи російської Мережі. Є гороскоп щоденний (на два дні вперед), щотижневий і на рік. За темами гороскопи розбиті на загальний, бізнес, сім'я і любов, гороскоп здоров'я.

5 міліграм - це скільки?

5 міліграм - це скільки ?. Вітаміни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Допоможіть, будь ласка, згадати фразу ...

Байкал - місце, де збуваються мрії! Це ще пощастило, що з робочого місця видно ... а то з лікарняного вікна вийшло б або ще що гірше (тьху-тьху) У моїй книжці про ... Оскар Уайльд - в житті людини дві трагедії: коли мрії НЕ збуваються і коли збуваються.

Гороскоп

Гороскоп. ... важко вибрати розділ. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Чоловік - Водолій, а у мене все дуже цікаво - 23 серпня, якраз на стику Лева і Діви, по-різному пишуть.

У що грає ваша дитина 5 років?
Карелія в серпні не холодно?
Чи вірите ви в гороскоп?
Міліграм - це скільки?
У що грає ваша дитина 5 років?
Карелія в серпні не холодно?
Чи вірите ви в гороскоп?
Міліграм - це скільки?
У що грає ваша дитина 5 років?
Карелія в серпні не холодно?