Реклама
Реклама
Реклама

Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам" - Фінансові новини - Близнюки будуть пожинати плоди минулих праць, Діви - ризикувати, Козероги трансформують бізнес, а Риб чекають великі здобутки та втрати | СЬОГОДНІ

  1. Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам" 10 січня 2011, 8:04 Переглядів: Скільки...
  2. Орфографічна помилка в тексті:
  3. Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам"
  4. АВТОР:
  5. Орфографічна помилка в тексті:
  6. Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам"
  7. АВТОР:
  8. Орфографічна помилка в тексті:

Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам"

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

Скільки "капусти" принесе нам білий кролик.

Наступаючий рік в плані фінансів буде вдаліше 2010 року і вже тим більше - 2008-2009-го. У багатьох секторах економіки після кризових тенденцій останніх років можливий поступовий ріст, зарубіжні інвестиції повернуться. Що стосується курсу гривні, невеликі коливання можливі в середині лютого і наприкінці серпня, на початку вересня. Але в цілому курс буде радувати стабільністю.

У багатьох українців покращиться добробут, особливо в другій половині року. Тому багато хто зможе використовувати цей рік для перепочинку, самоосвіти, підготовки до майбутнього. Рік хороший для вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю. Але триватиме і «закручування гайок» з боку державної машини. Громадяни будуть більше заробляти, але і більше віддавати.

У грошах буде везти людям сімейним, що не одинакам, непоганий час для зміцнення сімейного бізнесу. Не варто також "застрявати" на одному місці роботи, бажано шукати альтернативні джерела доходів, не забуваючи про старі напрацювання. У багатьох людей додаткові заробітки, в народі "халтура", будуть приносити набагато більше прибутку, ніж основна діяльність. Так що показано сумісництво.

З початку року до травня включно буде досить активний і показовий період. Показовий в тому, що він визначить подальший курс розвитку суспільства взагалі і бізнесу зокрема на кілька років вперед.

З січня і ще більш з березня відбудеться зміна тенденцій в бізнесі, будуть бурхливо впроваджуватися нові способи ведення справ, з'являться, як "гриби після дощу", цілі напрямки, яких раніше в Україні не було. У березні-квітні різко зросте кількість афер, можуть лопатися, як мильні бульбашки, різні проекти. У ці місяці краще не ризикувати великими сумами. З червня в області фінансів, економіки почнеться стабілізація. З цього ж часу пожвавиться ситуація в тих сферах бізнесу, де до того був застій. Періоди спаду ділової активності у більшості, коли краще не ініціювати починання, а краще завершувати старе або відпочивати: 31 марта-23 квітня, 3-27 серпня, 24 листопада-13 грудня 2011 року.

Також не варто починати нових справ поблизу затемнень (плюс-мінус три дні): 4 січня, 2 і 15 червня, 1 липня, 25 листопада і 10 грудня.

ОВЕН

У 2011-му Овни можуть стати улюбленцями фортуни. Починаючи з третьої декади січня, на них чекає дуже насичений подіями час, коли вони можуть значно збільшити свої можливості, розширити сферу впливу і навіть отримати влада . Але навіть в цей вдалий період їм краще розраховувати тільки на себе, т. К. Партнери можуть підвести. Перешкодити Овнам може і звична для них схильність до кидкам в крайності. Їм варто тримати себе в шорах з кінця березня і майже до кінця року. До речі, до цього періоду краще вирішити всі стратегічні питання, щоб не допустити помилок через власну поспішності. Найбільш бурхливий період, наповнений боротьбою, - квітень - початок травня. А ось з травня у Овнів є всі можливості отримувати цілком відчутні і заслужені плоди від своїх справ.

ТЕЛЕЦЬ

Початок року у Тельців відносно спокійний, без особливих змін. Плани, в тому числі фінансові, які були побудовані раніше, швидше за все, будуть відкладені. Багатьом Тельцям доведеться вимушено працювати за наймом, вписуючись в рамки своєї заробітної плати. З травня-червня події значно активізуються, і Тельці зможуть підвищити свій соціальний статус, що також може привести до зростання доходів. Але з напрямком розвитку Тельцям краще визначитися до кінця літа, так як з осені можуть включитися процеси гальмування і є ймовірність повернутися до вихідної точки. Сприятливі періоди для будь-яких ініціатив, пов'язаних зі збільшенням доходів: липень, кінець жовтня-початок листопада. З кінця листопада і майже до кінця року краще не ризикувати: можна програти по-крупному. Проявіть обережність з чужими грошима і кредитами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки в році, що наступив будуть пожинати плоди своїх минулих праць. Відповідно, фінансова стабільність буде тільки у тих, хто про це подбав раніше. Якщо ж Близнюки живуть сьогоднішнім днем, то можуть бути матеріальні труднощі або, як мінімум, застійний період - без змін, розвитку і підвищення зарплати.

В цьому році особиста ініціатива представників цього знака буде як би "стиратися", а може і зовсім бути карна. З цієї причини Близнюкам поки краще працювати в команді. В цілому рік у Близнюків буде порівняно спокійний, без особливих потрясінь. Їм краще займатися накопиченням потенціалу і стежити за змінами в оточенні. Вони відбуватимуться на початку року - другій половині лютого, наприкінці березня - початку квітня. Досить активний період буде тільки в червні-липні. Саме тоді і можуть відбуватися доленосні події.

РАК

Для типових Раків рік може виявитися доленосним в зв'язку з яскравими змінами в кар'єрі, причому, найімовірніше, відбудуться вони в першій половині року. В цілому Ракам даються всі шанси для успіху: вони будуть надаватися в центрі подій, від них буде залежати більше, ніж раніше. У той же час для багатьох рік буде контрастним: можливі як великі придбання, так і втрати. З початку року відбуватиметься оновлення партнерських відносин, яке вплине на матеріальне становище. Можливо, в березні-квітні Ракам доведеться поборотися за місце під сонцем. Більше визначеності з'явиться з початком літа: у другій половині року дозріють проекти, в яких потрібно буде брати безпосередню участь, відбудеться оновлення в життя. Словом, без роботи представники цього знака не залишаться. Проблемними можуть стати серпень і вересень, коли Раки будуть схильні до імпульсивних вчинків.

ЛЕВ

типових Львів чекає прекрасний рік, коли будуть зміцнюватися і збільшуватися фінансові можливості. Протягом року буде кілька обмежуватися коло контактів, може відбутися зміна оточення, але це піде Левам тільки на користь. Їм показано розширювати бізнес, виходити в нові сегменти, налагоджувати контакти з іноземними партнерами. Все це буде працювати з самого початку року. Будь-які зміни в суспільстві будуть на користь Левам, а з другої половини року з'являться прекрасні можливості для підвищення соціального статусу і кар'єрного зростання. Кілька напружений період буде з середини вересня по середину листопада - можливе зростання витрат. Але не виключено, що ці витрати будуть приємними, наприклад, на подорожі.

ДІВА

Для Дів настає час серйозних змін. Цього року їм доведеться знайти в собі сили йти на ризик, приймати жорсткі рішення, але це буде багато в чому виправдано. Особливо на початку року. Щоб не втратити роботу, не можна піддаватися на провокації, брати участь в інтригах і конфліктах. Слід враховувати, що фінансові надходження можуть бути дещо обмежені. Зате можна буде успішно вирішувати питання з боргами, кредитами, страховками. Слідом за дуже бурхливою і неоднозначною першою половиною року (будьте уважні в лютому-квітні) піде більш стабільна і дає нові фінансові можливості друга. Також в другу половину року принесуть удачу далекі поїздки. Як позитивні, зміцнюють періоди можна відзначити червень-липень і жовтень-листопад. Словом, 2011-й буде для Дів роком важкої праці, але і відповідного результату (хоча і не відразу).

ТЕРЕЗИ

Майбутній рік буде складним для представників знака Терезів. Він несе матеріальні обмеження через розрив зв'язків. У той же час цей період перевірить відносини з партнерами, колегами, друзями на міцність - збереглися зв'язку будуть найціннішими.

В цьому році Терезам краще уникати непродуманих витрат, економити, обмежувати себе, щоб потім не зіткнутися з жорсткими зовнішніми обмеженнями. Слід розуміти, що вдалою буде робота лише на перспективу. Згодом ви оціните невеликі досягнення цього року як найцінніші в сенсі професійного зростання і подальшої кар'єри. Легше буде Терезам, які перебувають у шлюбі: вони зможуть опиратися, хоча б частково, на своїх партнерів.

Несприятливі періоди: лютий-квітень, перша половина серпня, кінець грудня. З лютого по червень багато процесів будуть гальмуватися, у другій половині року визначеності буде більше.

СКОРПІОН

Скорпіони в наступаючому році непогано зароблять як наймані працівники. Для своєї справи не найкращий період. Цей рік не принесе їм легких грошей, тому краще уникати авантюр, а також боргів, кредитів, податкових зобов'язань. З фінансів рік середній, хоч і без серйозних втрат. Не виключені судові розгляди, які можуть принести успіх, правда, з відстрочкою. На початку року можна зіткнутися з помилками в документах, які доведеться довго виправляти. Несприятливий період - травень-червень. Порівняно успішними виявляться січень, липень і листопад-грудень. В кінці року матеріальне становище зміниться в кращу сторону.

СТРІЛЕЦЬ

Настає дуже сприятливий рік, коли є можливість легко вирішити безліч питань, зокрема, що стосуються нерухомості. гроші будуть самі знаходити шлях до кишені Стрільців, притягує їх авторитетом. Однак удача швидкоплинна, і вже в другій половині року гроші доведеться заробляти нелегкою працею. Зате зміна роботи обіцяє бути вдалою у всіх відносинах. До речі, від успішного заробляння грошей Стрільців може серйозно відвернути любов. Багатьом доведеться робити вибір між нею і фінансовою стабільністю. У березні та квітні буде шанс вдало заробити, в серпні-вересні можливе підвищення по службі.

КОЗЕРІГ

У Козерогів відповідальний рік, що вимагає максимальної особистої віддачі і серйозного напруження, але приносить цілком заслужені плоди. У багатьох відбудеться трансформація бізнесу - неоднозначна в процесі, вона, тим не менш, призведе до більшої стабільності і непорушності положення.

Період з лютого по квітень може виявитися складним, пов'язаним з боротьбою і втратами. Можливі проблеми, пов'язані з нерухомістю. З червня і до кінця року сприятливий період. Особливо можна виділити липень, жовтень і листопад. Це час зростання прибутку, зміцнення через владу і зв'язку. Несприятливий момент в першій половині серпня, коли є ризик нерозумного розпорядження коштами, невдалих вкладень.

ВОДОЛІЙ

Типові Водолії в 2011 завдяки своїм контактам можуть бути щасливі в торгівлі, особливо оптової та міжнародної. Багатьох очікує зміна роду занять, а також сімейного статусу, що спричинить деякі зміни і в фінансах. Представникам цього знака краще налаштовуватися на командну роботу і посередництво. Поодинці є ризик нічого не заробити.

Порівняно вдалою виявиться перша половина року, а в другу Водолії стануть швидше зазнавати труднощів. Дуже багато роботи і зобов'язань буде в червні, а також в грудні. Влітку можуть бути доходи від альтернативних видів діяльності. Фінансове становище може значно покращитися в кінці року завдяки праці та налагодженим зв'язкам.

РИБИ

У наступаючому році зазвичай розпливчасті бажання Риб стануть більш конкретними і приземленими. Багато що буде реалізовано, придбано, але краще утримуватися від відвертого ризику, оскільки можна накликати на себе катастрофи, втрати. Іншими словами, 2011-й може стати роком великих придбань і великих втрат, виростуть і доходи, і витрати.

Перші п'ять місяців року, що наступив будуть отримувати дивіденди з вкладеного раніше, може навіть наступити в деякому роді грошове достаток. По крайней мере, фінансове становище Риб буде "вище середнього". Важливо адекватно цим розпорядитися, бо у цього знака гроші мають властивість непомітно витікати крізь пальці. Можливе придбання транспортних засобів, витрати на поїздки і подорожі. У березні закінчаться складності (зокрема, депресії), які заважали повноцінної реалізації Риб. У другій половині року вони зможуть отримувати значну вигоду зі старих зв'язків.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і" халтурникам "". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Одарюк Антон

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам"

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

Скільки "капусти" принесе нам білий кролик.

Наступаючий рік в плані фінансів буде вдаліше 2010 року і вже тим більше - 2008-2009-го. У багатьох секторах економіки після кризових тенденцій останніх років можливий поступовий ріст, зарубіжні інвестиції повернуться. Що стосується курсу гривні, невеликі коливання можливі в середині лютого і наприкінці серпня, на початку вересня. Але в цілому курс буде радувати стабільністю.

У багатьох українців покращиться добробут, особливо в другій половині року. Тому багато хто зможе використовувати цей рік для перепочинку, самоосвіти, підготовки до майбутнього. Рік хороший для вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю. Але триватиме і «закручування гайок» з боку державної машини. Громадяни будуть більше заробляти, але і більше віддавати.

У грошах буде везти людям сімейним, що не одинакам, непоганий час для зміцнення сімейного бізнесу. Не варто також "застрявати" на одному місці роботи, бажано шукати альтернативні джерела доходів, не забуваючи про старі напрацювання. У багатьох людей додаткові заробітки, в народі "халтура", будуть приносити набагато більше прибутку, ніж основна діяльність. Так що показано сумісництво.

З початку року до травня включно буде досить активний і показовий період. Показовий в тому, що він визначить подальший курс розвитку суспільства взагалі і бізнесу зокрема на кілька років вперед.

З січня і ще більш з березня відбудеться зміна тенденцій в бізнесі, будуть бурхливо впроваджуватися нові способи ведення справ, з'являться, як "гриби після дощу", цілі напрямки, яких раніше в Україні не було. У березні-квітні різко зросте кількість афер, можуть лопатися, як мильні бульбашки, різні проекти. У ці місяці краще не ризикувати великими сумами. З червня в області фінансів, економіки почнеться стабілізація. З цього ж часу пожвавиться ситуація в тих сферах бізнесу, де до того був застій. Періоди спаду ділової активності у більшості, коли краще не ініціювати починання, а краще завершувати старе або відпочивати: 31 марта-23 квітня, 3-27 серпня, 24 листопада-13 грудня 2011 року.

Також не варто починати нових справ поблизу затемнень (плюс-мінус три дні): 4 січня, 2 і 15 червня, 1 липня, 25 листопада і 10 грудня.

ОВЕН

У 2011-му Овни можуть стати улюбленцями фортуни. Починаючи з третьої декади січня, на них чекає дуже насичений подіями час, коли вони можуть значно збільшити свої можливості, розширити сферу впливу і навіть отримати влада . Але навіть в цей вдалий період їм краще розраховувати тільки на себе, т. К. Партнери можуть підвести. Перешкодити Овнам може і звична для них схильність до кидкам в крайності. Їм варто тримати себе в шорах з кінця березня і майже до кінця року. До речі, до цього періоду краще вирішити всі стратегічні питання, щоб не допустити помилок через власну поспішності. Найбільш бурхливий період, наповнений боротьбою, - квітень - початок травня. А ось з травня у Овнів є всі можливості отримувати цілком відчутні і заслужені плоди від своїх справ.

ТЕЛЕЦЬ

Початок року у Тельців відносно спокійний, без особливих змін. Плани, в тому числі фінансові, які були побудовані раніше, швидше за все, будуть відкладені. Багатьом Тельцям доведеться вимушено працювати за наймом, вписуючись в рамки своєї заробітної плати. З травня-червня події значно активізуються, і Тельці зможуть підвищити свій соціальний статус, що також може привести до зростання доходів. Але з напрямком розвитку Тельцям краще визначитися до кінця літа, так як з осені можуть включитися процеси гальмування і є ймовірність повернутися до вихідної точки. Сприятливі періоди для будь-яких ініціатив, пов'язаних зі збільшенням доходів: липень, кінець жовтня-початок листопада. З кінця листопада і майже до кінця року краще не ризикувати: можна програти по-крупному. Проявіть обережність з чужими грошима і кредитами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки в році, що наступив будуть пожинати плоди своїх минулих праць. Відповідно, фінансова стабільність буде тільки у тих, хто про це подбав раніше. Якщо ж Близнюки живуть сьогоднішнім днем, то можуть бути матеріальні труднощі або, як мінімум, застійний період - без змін, розвитку і підвищення зарплати.

В цьому році особиста ініціатива представників цього знака буде як би "стиратися", а може і зовсім бути карна. З цієї причини Близнюкам поки краще працювати в команді. В цілому рік у Близнюків буде порівняно спокійний, без особливих потрясінь. Їм краще займатися накопиченням потенціалу і стежити за змінами в оточенні. Вони відбуватимуться на початку року - другій половині лютого, наприкінці березня - початку квітня. Досить активний період буде тільки в червні-липні. Саме тоді і можуть відбуватися доленосні події.

РАК

Для типових Раків рік може виявитися доленосним в зв'язку з яскравими змінами в кар'єрі, причому, найімовірніше, відбудуться вони в першій половині року. В цілому Ракам даються всі шанси для успіху: вони будуть надаватися в центрі подій, від них буде залежати більше, ніж раніше. У той же час для багатьох рік буде контрастним: можливі як великі придбання, так і втрати. З початку року відбуватиметься оновлення партнерських відносин, яке вплине на матеріальне становище. Можливо, в березні-квітні Ракам доведеться поборотися за місце під сонцем. Більше визначеності з'явиться з початком літа: у другій половині року дозріють проекти, в яких потрібно буде брати безпосередню участь, відбудеться оновлення в життя. Словом, без роботи представники цього знака не залишаться. Проблемними можуть стати серпень і вересень, коли Раки будуть схильні до імпульсивних вчинків.

ЛЕВ

типових Львів чекає прекрасний рік, коли будуть зміцнюватися і збільшуватися фінансові можливості. Протягом року буде кілька обмежуватися коло контактів, може відбутися зміна оточення, але це піде Левам тільки на користь. Їм показано розширювати бізнес, виходити в нові сегменти, налагоджувати контакти з іноземними партнерами. Все це буде працювати з самого початку року. Будь-які зміни в суспільстві будуть на користь Левам, а з другої половини року з'являться прекрасні можливості для підвищення соціального статусу і кар'єрного зростання. Кілька напружений період буде з середини вересня по середину листопада - можливе зростання витрат. Але не виключено, що ці витрати будуть приємними, наприклад, на подорожі.

ДІВА

Для Дів настає час серйозних змін. Цього року їм доведеться знайти в собі сили йти на ризик, приймати жорсткі рішення, але це буде багато в чому виправдано. Особливо на початку року. Щоб не втратити роботу, не можна піддаватися на провокації, брати участь в інтригах і конфліктах. Слід враховувати, що фінансові надходження можуть бути дещо обмежені. Зате можна буде успішно вирішувати питання з боргами, кредитами, страховками. Слідом за дуже бурхливою і неоднозначною першою половиною року (будьте уважні в лютому-квітні) піде більш стабільна і дає нові фінансові можливості друга. Також в другу половину року принесуть удачу далекі поїздки. Як позитивні, зміцнюють періоди можна відзначити червень-липень і жовтень-листопад. Словом, 2011-й буде для Дів роком важкої праці, але і відповідного результату (хоча і не відразу).

ТЕРЕЗИ

Майбутній рік буде складним для представників знака Терезів. Він несе матеріальні обмеження через розрив зв'язків. У той же час цей період перевірить відносини з партнерами, колегами, друзями на міцність - збереглися зв'язку будуть найціннішими.

В цьому році Терезам краще уникати непродуманих витрат, економити, обмежувати себе, щоб потім не зіткнутися з жорсткими зовнішніми обмеженнями. Слід розуміти, що вдалою буде робота лише на перспективу. Згодом ви оціните невеликі досягнення цього року як найцінніші в сенсі професійного зростання і подальшої кар'єри. Легше буде Терезам, які перебувають у шлюбі: вони зможуть опиратися, хоча б частково, на своїх партнерів.

Несприятливі періоди: лютий-квітень, перша половина серпня, кінець грудня. З лютого по червень багато процесів будуть гальмуватися, у другій половині року визначеності буде більше.

СКОРПІОН

Скорпіони в наступаючому році непогано зароблять як наймані працівники. Для своєї справи не найкращий період. Цей рік не принесе їм легких грошей, тому краще уникати авантюр, а також боргів, кредитів, податкових зобов'язань. З фінансів рік середній, хоч і без серйозних втрат. Не виключені судові розгляди, які можуть принести успіх, правда, з відстрочкою. На початку року можна зіткнутися з помилками в документах, які доведеться довго виправляти. Несприятливий період - травень-червень. Порівняно успішними виявляться січень, липень і листопад-грудень. В кінці року матеріальне становище зміниться в кращу сторону.

СТРІЛЕЦЬ

Настає дуже сприятливий рік, коли є можливість легко вирішити безліч питань, зокрема, що стосуються нерухомості. гроші будуть самі знаходити шлях до кишені Стрільців, притягує їх авторитетом. Однак удача швидкоплинна, і вже в другій половині року гроші доведеться заробляти нелегкою працею. Зате зміна роботи обіцяє бути вдалою у всіх відносинах. До речі, від успішного заробляння грошей Стрільців може серйозно відвернути любов. Багатьом доведеться робити вибір між нею і фінансовою стабільністю. У березні та квітні буде шанс вдало заробити, в серпні-вересні можливе підвищення по службі.

КОЗЕРІГ

У Козерогів відповідальний рік, що вимагає максимальної особистої віддачі і серйозного напруження, але приносить цілком заслужені плоди. У багатьох відбудеться трансформація бізнесу - неоднозначна в процесі, вона, тим не менш, призведе до більшої стабільності і непорушності положення.

Період з лютого по квітень може виявитися складним, пов'язаним з боротьбою і втратами. Можливі проблеми, пов'язані з нерухомістю. З червня і до кінця року сприятливий період. Особливо можна виділити липень, жовтень і листопад. Це час зростання прибутку, зміцнення через владу і зв'язку. Несприятливий момент в першій половині серпня, коли є ризик нерозумного розпорядження коштами, невдалих вкладень.

ВОДОЛІЙ

Типові Водолії в 2011 завдяки своїм контактам можуть бути щасливі в торгівлі, особливо оптової та міжнародної. Багатьох очікує зміна роду занять, а також сімейного статусу, що спричинить деякі зміни і в фінансах. Представникам цього знака краще налаштовуватися на командну роботу і посередництво. Поодинці є ризик нічого не заробити.

Порівняно вдалою виявиться перша половина року, а в другу Водолії стануть швидше зазнавати труднощів. Дуже багато роботи і зобов'язань буде в червні, а також в грудні. Влітку можуть бути доходи від альтернативних видів діяльності. Фінансове становище може значно покращитися в кінці року завдяки праці та налагодженим зв'язкам.

РИБИ

У наступаючому році зазвичай розпливчасті бажання Риб стануть більш конкретними і приземленими. Багато що буде реалізовано, придбано, але краще утримуватися від відвертого ризику, оскільки можна накликати на себе катастрофи, втрати. Іншими словами, 2011-й може стати роком великих придбань і великих втрат, виростуть і доходи, і витрати.

Перші п'ять місяців року, що наступив будуть отримувати дивіденди з вкладеного раніше, може навіть наступити в деякому роді грошове достаток. По крайней мере, фінансове становище Риб буде "вище середнього". Важливо адекватно цим розпорядитися, бо у цього знака гроші мають властивість непомітно витікати крізь пальці. Можливе придбання транспортних засобів, витрати на поїздки і подорожі. У березні закінчаться складності (зокрема, депресії), які заважали повноцінної реалізації Риб. У другій половині року вони зможуть отримувати значну вигоду зі старих зв'язків.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і" халтурникам "". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Одарюк Антон

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.

Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і "халтурникам"

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

10 січня 2011, 8:04 Переглядів:

Скільки "капусти" принесе нам білий кролик.

Наступаючий рік в плані фінансів буде вдаліше 2010 року і вже тим більше - 2008-2009-го. У багатьох секторах економіки після кризових тенденцій останніх років можливий поступовий ріст, зарубіжні інвестиції повернуться. Що стосується курсу гривні, невеликі коливання можливі в середині лютого і наприкінці серпня, на початку вересня. Але в цілому курс буде радувати стабільністю.

У багатьох українців покращиться добробут, особливо в другій половині року. Тому багато хто зможе використовувати цей рік для перепочинку, самоосвіти, підготовки до майбутнього. Рік хороший для вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю. Але триватиме і «закручування гайок» з боку державної машини. Громадяни будуть більше заробляти, але і більше віддавати.

У грошах буде везти людям сімейним, що не одинакам, непоганий час для зміцнення сімейного бізнесу. Не варто також "застрявати" на одному місці роботи, бажано шукати альтернативні джерела доходів, не забуваючи про старі напрацювання. У багатьох людей додаткові заробітки, в народі "халтура", будуть приносити набагато більше прибутку, ніж основна діяльність. Так що показано сумісництво.

З початку року до травня включно буде досить активний і показовий період. Показовий в тому, що він визначить подальший курс розвитку суспільства взагалі і бізнесу зокрема на кілька років вперед.

З січня і ще більш з березня відбудеться зміна тенденцій в бізнесі, будуть бурхливо впроваджуватися нові способи ведення справ, з'являться, як "гриби після дощу", цілі напрямки, яких раніше в Україні не було. У березні-квітні різко зросте кількість афер, можуть лопатися, як мильні бульбашки, різні проекти. У ці місяці краще не ризикувати великими сумами. З червня в області фінансів, економіки почнеться стабілізація. З цього ж часу пожвавиться ситуація в тих сферах бізнесу, де до того був застій. Періоди спаду ділової активності у більшості, коли краще не ініціювати починання, а краще завершувати старе або відпочивати: 31 марта-23 квітня, 3-27 серпня, 24 листопада-13 грудня 2011 року.

Також не варто починати нових справ поблизу затемнень (плюс-мінус три дні): 4 січня, 2 і 15 червня, 1 липня, 25 листопада і 10 грудня.

ОВЕН

У 2011-му Овни можуть стати улюбленцями фортуни. Починаючи з третьої декади січня, на них чекає дуже насичений подіями час, коли вони можуть значно збільшити свої можливості, розширити сферу впливу і навіть отримати влада . Але навіть в цей вдалий період їм краще розраховувати тільки на себе, т. К. Партнери можуть підвести. Перешкодити Овнам може і звична для них схильність до кидкам в крайності. Їм варто тримати себе в шорах з кінця березня і майже до кінця року. До речі, до цього періоду краще вирішити всі стратегічні питання, щоб не допустити помилок через власну поспішності. Найбільш бурхливий період, наповнений боротьбою, - квітень - початок травня. А ось з травня у Овнів є всі можливості отримувати цілком відчутні і заслужені плоди від своїх справ.

ТЕЛЕЦЬ

Початок року у Тельців відносно спокійний, без особливих змін. Плани, в тому числі фінансові, які були побудовані раніше, швидше за все, будуть відкладені. Багатьом Тельцям доведеться вимушено працювати за наймом, вписуючись в рамки своєї заробітної плати. З травня-червня події значно активізуються, і Тельці зможуть підвищити свій соціальний статус, що також може привести до зростання доходів. Але з напрямком розвитку Тельцям краще визначитися до кінця літа, так як з осені можуть включитися процеси гальмування і є ймовірність повернутися до вихідної точки. Сприятливі періоди для будь-яких ініціатив, пов'язаних зі збільшенням доходів: липень, кінець жовтня-початок листопада. З кінця листопада і майже до кінця року краще не ризикувати: можна програти по-крупному. Проявіть обережність з чужими грошима і кредитами.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки в році, що наступив будуть пожинати плоди своїх минулих праць. Відповідно, фінансова стабільність буде тільки у тих, хто про це подбав раніше. Якщо ж Близнюки живуть сьогоднішнім днем, то можуть бути матеріальні труднощі або, як мінімум, застійний період - без змін, розвитку і підвищення зарплати.

В цьому році особиста ініціатива представників цього знака буде як би "стиратися", а може і зовсім бути карна. З цієї причини Близнюкам поки краще працювати в команді. В цілому рік у Близнюків буде порівняно спокійний, без особливих потрясінь. Їм краще займатися накопиченням потенціалу і стежити за змінами в оточенні. Вони відбуватимуться на початку року - другій половині лютого, наприкінці березня - початку квітня. Досить активний період буде тільки в червні-липні. Саме тоді і можуть відбуватися доленосні події.

РАК

Для типових Раків рік може виявитися доленосним в зв'язку з яскравими змінами в кар'єрі, причому, найімовірніше, відбудуться вони в першій половині року. В цілому Ракам даються всі шанси для успіху: вони будуть надаватися в центрі подій, від них буде залежати більше, ніж раніше. У той же час для багатьох рік буде контрастним: можливі як великі придбання, так і втрати. З початку року відбуватиметься оновлення партнерських відносин, яке вплине на матеріальне становище. Можливо, в березні-квітні Ракам доведеться поборотися за місце під сонцем. Більше визначеності з'явиться з початком літа: у другій половині року дозріють проекти, в яких потрібно буде брати безпосередню участь, відбудеться оновлення в життя. Словом, без роботи представники цього знака не залишаться. Проблемними можуть стати серпень і вересень, коли Раки будуть схильні до імпульсивних вчинків.

ЛЕВ

типових Львів чекає прекрасний рік, коли будуть зміцнюватися і збільшуватися фінансові можливості. Протягом року буде кілька обмежуватися коло контактів, може відбутися зміна оточення, але це піде Левам тільки на користь. Їм показано розширювати бізнес, виходити в нові сегменти, налагоджувати контакти з іноземними партнерами. Все це буде працювати з самого початку року. Будь-які зміни в суспільстві будуть на користь Левам, а з другої половини року з'являться прекрасні можливості для підвищення соціального статусу і кар'єрного зростання. Кілька напружений період буде з середини вересня по середину листопада - можливе зростання витрат. Але не виключено, що ці витрати будуть приємними, наприклад, на подорожі.

ДІВА

Для Дів настає час серйозних змін. Цього року їм доведеться знайти в собі сили йти на ризик, приймати жорсткі рішення, але це буде багато в чому виправдано. Особливо на початку року. Щоб не втратити роботу, не можна піддаватися на провокації, брати участь в інтригах і конфліктах. Слід враховувати, що фінансові надходження можуть бути дещо обмежені. Зате можна буде успішно вирішувати питання з боргами, кредитами, страховками. Слідом за дуже бурхливою і неоднозначною першою половиною року (будьте уважні в лютому-квітні) піде більш стабільна і дає нові фінансові можливості друга. Також в другу половину року принесуть удачу далекі поїздки. Як позитивні, зміцнюють періоди можна відзначити червень-липень і жовтень-листопад. Словом, 2011-й буде для Дів роком важкої праці, але і відповідного результату (хоча і не відразу).

ТЕРЕЗИ

Майбутній рік буде складним для представників знака Терезів. Він несе матеріальні обмеження через розрив зв'язків. У той же час цей період перевірить відносини з партнерами, колегами, друзями на міцність - збереглися зв'язку будуть найціннішими.

В цьому році Терезам краще уникати непродуманих витрат, економити, обмежувати себе, щоб потім не зіткнутися з жорсткими зовнішніми обмеженнями. Слід розуміти, що вдалою буде робота лише на перспективу. Згодом ви оціните невеликі досягнення цього року як найцінніші в сенсі професійного зростання і подальшої кар'єри. Легше буде Терезам, які перебувають у шлюбі: вони зможуть опиратися, хоча б частково, на своїх партнерів.

Несприятливі періоди: лютий-квітень, перша половина серпня, кінець грудня. З лютого по червень багато процесів будуть гальмуватися, у другій половині року визначеності буде більше.

СКОРПІОН

Скорпіони в наступаючому році непогано зароблять як наймані працівники. Для своєї справи не найкращий період. Цей рік не принесе їм легких грошей, тому краще уникати авантюр, а також боргів, кредитів, податкових зобов'язань. З фінансів рік середній, хоч і без серйозних втрат. Не виключені судові розгляди, які можуть принести успіх, правда, з відстрочкою. На початку року можна зіткнутися з помилками в документах, які доведеться довго виправляти. Несприятливий період - травень-червень. Порівняно успішними виявляться січень, липень і листопад-грудень. В кінці року матеріальне становище зміниться в кращу сторону.

СТРІЛЕЦЬ

Настає дуже сприятливий рік, коли є можливість легко вирішити безліч питань, зокрема, що стосуються нерухомості. гроші будуть самі знаходити шлях до кишені Стрільців, притягує їх авторитетом. Однак удача швидкоплинна, і вже в другій половині року гроші доведеться заробляти нелегкою працею. Зате зміна роботи обіцяє бути вдалою у всіх відносинах. До речі, від успішного заробляння грошей Стрільців може серйозно відвернути любов. Багатьом доведеться робити вибір між нею і фінансовою стабільністю. У березні та квітні буде шанс вдало заробити, в серпні-вересні можливе підвищення по службі.

КОЗЕРІГ

У Козерогів відповідальний рік, що вимагає максимальної особистої віддачі і серйозного напруження, але приносить цілком заслужені плоди. У багатьох відбудеться трансформація бізнесу - неоднозначна в процесі, вона, тим не менш, призведе до більшої стабільності і непорушності положення.

Період з лютого по квітень може виявитися складним, пов'язаним з боротьбою і втратами. Можливі проблеми, пов'язані з нерухомістю. З червня і до кінця року сприятливий період. Особливо можна виділити липень, жовтень і листопад. Це час зростання прибутку, зміцнення через владу і зв'язку. Несприятливий момент в першій половині серпня, коли є ризик нерозумного розпорядження коштами, невдалих вкладень.

ВОДОЛІЙ

Типові Водолії в 2011 завдяки своїм контактам можуть бути щасливі в торгівлі, особливо оптової та міжнародної. Багатьох очікує зміна роду занять, а також сімейного статусу, що спричинить деякі зміни і в фінансах. Представникам цього знака краще налаштовуватися на командну роботу і посередництво. Поодинці є ризик нічого не заробити.

Порівняно вдалою виявиться перша половина року, а в другу Водолії стануть швидше зазнавати труднощів. Дуже багато роботи і зобов'язань буде в червні, а також в грудні. Влітку можуть бути доходи від альтернативних видів діяльності. Фінансове становище може значно покращитися в кінці року завдяки праці та налагодженим зв'язкам.

РИБИ

У наступаючому році зазвичай розпливчасті бажання Риб стануть більш конкретними і приземленими. Багато що буде реалізовано, придбано, але краще утримуватися від відвертого ризику, оскільки можна накликати на себе катастрофи, втрати. Іншими словами, 2011-й може стати роком великих придбань і великих втрат, виростуть і доходи, і витрати.

Перші п'ять місяців року, що наступив будуть отримувати дивіденди з вкладеного раніше, може навіть наступити в деякому роді грошове достаток. По крайней мере, фінансове становище Риб буде "вище середнього". Важливо адекватно цим розпорядитися, бо у цього знака гроші мають властивість непомітно витікати крізь пальці. Можливе придбання транспортних засобів, витрати на поїздки і подорожі. У березні закінчаться складності (зокрема, депресії), які заважали повноцінної реалізації Риб. У другій половині року вони зможуть отримувати значну вигоду зі старих зв'язків.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Фінансовий гороскоп-2011: буде везти сімейним і" халтурникам "". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Одарюк Антон

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.