Реклама
Реклама
Реклама

Уніфікована форма ОС-6. Інвентарна картка обліку об'єкта ОЗ. Завантажити зразок бланка інвентарної картки обліку ОС, заповнення та оформлення в програмі онлайн

  1. СКАЧАТИ ЗРАЗОК БЛАНКА ІНВЕНТАРНОї КАРТКИ ОБЛІКУ ОС Зразок бланка інвентарної картки обліку об'єкта...

СКАЧАТИ ЗРАЗОК БЛАНКА ІНВЕНТАРНОї КАРТКИ ОБЛІКУ ОС

Зразок бланка інвентарної картки обліку об'єкта ОЗ можна скачати за посиланням: Зразок бланка інвентарної картки обліку об'єкта ОЗ можна скачати за посиланням:

завантажити типовий зразок форми в MS Excel!

Даний зразок бланка інвентарної картки обліку об'єкта ОЗ програма Правконс заповнює автоматично! Детальніше про автоматизації бух. обліку

ВКАЗІВКИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ І ЗАПОВНЕННЯ ІНВЕНТАРНОї КАРТКИ ОБЛІКУ ОБ'ЄКТА ОС

Витяг з постанови Держкомстату РФ від 21 січня 2003 № 7 "Про затвердження уніфікованих форм первинної облікової документації з обліку основних засобів"

Застосовується для обліку наявності об'єкта основних засобів, а також обліку руху його всередині організації. Ведеться в бухгалтерії в одному примірнику на кожний об'єкт.

Записи при прийомі-передачі виробляються на підставі актів про прийом-передачу об'єктів основних засобів (форма № ОЗ-1) і супровідних документів (технічних паспортів заводів-виготовлювачів і ін.). Прийом, переміщення об'єктів основних засобів всередині організації, включаючи проведення реконструкції, модернізації, капітального ремонту, а також їх вибуття або списання відображаються в інвентарній картці (книзі) на підставі відповідних документів.

У показниках граф "Сума нарахованої амортизації (зносу)" вказується сума нарахованої амортизації (зносу) з початку експлуатації.


джерело: Зразок бланка інвентарної картки обліку об'єкта ОЗ >>

В розділ: Зразки бланків обліку ОС і НМА >>

В розділ: Облік основних засобів в програмах від Правконс >>