Реклама
Реклама
Реклама

Кияни будуть самі собі виписувати рахунок за світло (БЛАНК)

АК "Київенерго" запропонувало киянам тимчасовий альтернативний варіант оплати за електроенергію. Тепер споживачі енергокомпанії мають можливість використовувати бланки квитанцій, які розміщені на офіційному сайті Київенерго. Абонент може роздрукувати екземпляр квитанції по оплаті електроенергії, в якій вказані реквізити банківського рахунку АК "Київенерго", власноруч заповнити її та здійснити оплату за використану електроенергію окремо від загального отриманого рахунку за квартплату. При цьому варіант оплати за електроенергію повністю залишається на вибір абонента.

"Останні події в черговий раз показали, що система розрахунків через ГІОЦ не є бездоганною. Це викликає незручності і нарікання як з боку Київенерго, так і населення. Систему розрахунків потрібно змінювати і енергокомпанія, зі свого боку, займається цим. У якості тимчасових заходів Київенерго пропонує приймати квитанції, заповнені самими абонентами. з таким проханням кияни також звертаються в інформаційно-довідкову службу Київенерго "тисячі п'ятсот вісімдесят вісім", за останню добу зафіксовано 20% дзвінків з цього приводу. Окреме прохання - бути уважними при внесенні даних для зарахування оплати на особистий рахунок ", - заявив директор СВП" Енергозбут Київенерго "Олексій Савенков.

Як повідомили "КИЯНАМ" у прес-службі "Київенерго", для оплати використаної електроенергії таким способом, споживачеві необхідно обов'язково вказати в роздрукованій квитанції особовий рахунок, П.І.Б., адреса, показання лічильника, споживання, суму до сплати. При наявності пільги вказати пільгову знижку.

При наявності пільги вказати пільгову знижку

Ми в Telegram ! Підписуйся! Читай тільки краще!