Реклама
Реклама
Реклама

Облаштування двору приватного будинку

Облаштування двору приватного будинку власними руками.

Красива садиба - це, звичайно, прекрасно, але добитися такого результату не просто. Власний будиночок потребує докладання величезних зусиль у порівнянні з квартирою в багатоповерхівці. Але клопоти, пов'язані з облаштуванням оточення будинку, обов'язково виправдають себе через якийсь - то проміжок часу. Якщо раніше садиби будувалися з метою розведення городів і домашньої живності, то зараз зовсім не хочеться перетворювати садибу в сільський будиночок. Залишати дворик порожнім, буде як-то неправильно. Солідний особняк повинен бути оточений мальовничою місцевістю, на якій буде приємно відпочивати і просто проводити вільний час. Бачачи, прекрасні ділянки в журналах і фільмах, власники котеджів нерідко замислюються про благоустрій ділянки. Але чи можна це зробити власними руками? Природно можливо. У кожної людини є власні смакові переваги. Перш ніж приступати до такої справи, в думках уявіть, як повинен виглядати ваш двір. Планування такого заходу - це дуже важливе заняття. Адже ділянку ви робите не на один рік і якщо щось не так, поміняти буде не так вже й просто. Цікаві ідеї благоустрою можна побачити в інтернеті.

Які елементи повинні бути присутніми на ділянці? це тераса , Гараж і парковка, баня, літній душ, літня кухня, господарська будівля під інвентар, дитячий майданчик, вольєр, зелені насадження та елементи декору. Такий список необхідно розмістити на ділянці і це ще ми не враховуємо басейни , Фонтани, альтанки. Спробуйте створити план розміщення на папері, називається це ситуаційний план земельної ділянки .

Насамперед приступайте до будівництва господарських споруд, а вже після можна займатися озелененням і декором. При облагороджування ділянки доведеться попрацювати деміургом. Добре було б уявити всю планування повністю, починаючи від житлового будиночка і закінчуючи огорожею. Пам'ятайте, підсумком облаштування повинен стати цілісний образ, тому слід інтер'єр витримувати в одному стильовому напрямку. Якщо територія ділянки не так вже й велика, то його захаращувати будівлями не слід. Пам'ятайте, що в будь-якому випадку було-б непогано дотримуватися норм будівництва. umnyestroiteli.ru Будова зводять в 3 метрах від звичайної дороги і в 6 від автомагістралі. Відстань між будівлями повинна бути не менше 7 метрів. Розпланувавши розміщення будівель можна приступити до розмітки доріжок. Ширина доріжки не повинна бути вже 75 сантиметрів. Найскладніший етап позаду, нам залишилося лише закінчити справу оформленням ділянки або ландшафтним дизайном. Тут грає роль тільки ваша фантазія. Підбирайте рослини, які впишуться в дизайн вашого будинку і припадуть вам до душі. Зробіть дизайн вашого дворика власними руками! Відмінно доповнить матеріал і ваш кругозір, стаття під назвою Ландшафтний дизайн і проектування .

скачати dle 11.3

Але чи можна це зробити власними руками?
Які елементи повинні бути присутніми на ділянці?