Реклама
Реклама
Реклама

Пляж Козі Біч в Паттайя

  1. особливості пляжу
  2. Кафе і магазини
  3. Готелі
  4. Як дістатися?
  5. Пляж Козі Біч на мапі

В районі Пратамнак розташовується невеликий, але затишний пляж Козі Біч. Він користується великою популярністю серед російських туристів. Наші співвітчизники люблять приїжджати за турпутівками в готель Cosy Beach Hotel , Який знаходиться на його березі. Пляж Козі Біч небагатолюдний і тут можна розслабитися і добре відпочити. Більш того, він чистіше багатьох пляжів Паттайї , Тому вважається відмінним вибором для відпочинку.

особливості пляжу

З вулиці на пляж Козі Біч веде досить круті сходи. Сам пляж невеликий, довжина його берегової лінії трохи більше 600 м. Пляж оточений скелями, що створює затишну і тиху бухту. Пісок на березі жовтий і м'який. Гуляти по ньому приємно, але іноді зустрічається сміття. Всім відомо, що пляжі в Паттайя не відрізняються своєю чистотою, проте пляж Козі Біч чистіше більшості з них.

На півдні пляжу Козі Біч перебувати кам'янистий мис. Тут слід бути обережним, так як на піску і в воді зустрічаються гострі камені. Тому для купання краще вибрати центральну або північну частину пляжу. На півночі пляжу знаходитися відомий готель Royal Cliff, а також проходить пішохідна доріжка, по якій приємно прогулятися.

На пляжі часто трапляються відливи, особливо влітку. У відлив вода йде на кілька метрів від берега, і доводитися досить довго йти в сторону моря поки вода буде по шию. В інший час вода приходить досить близько до лежакам і спуск в море ставати досить різким. Вода в морі досить часто каламутна через мулу.

Вода в морі досить часто каламутна через мулу

Вранці на пляж падає тінь від пагорба. У денний час пляж Козі Біч повністю висвітлюється сонцем і сховатися від його променів можна в тіні дерев або під парасолькою, яка стояла поряд шезлонга. Перевагою цього пляжу є хороші шезлонги з матрацами і парасольками, які можна взяти в оренду.

Кафе і магазини

На пляжі Козі Біч перебувати кілька наметів, де можна купити закуски і прохолодні напої. Також тут є кілька пляжних кафе, але умови і комфорт в них далекі від ідеалу. Якщо хочеться повноцінно пообідати, то краще піднятися до дороги і відвідати найближчим вуличне кафе. Тут же ви знайдете мережевий магазин 7-11.

На пляжі Козі Біч можна взяти в оренду водний мотоцикл, шезлонг з парасолькою, масажний килимок або орендувати катер, на якому можна поплисти на сусідній острів Ко Лан. Також недалеко від пляжу перебувати храм Великого Будди .

Готелі

На пагорбі над пляжем знаходитися кілька відмінних готелів. Найпопулярнішим з них є Cosy Beach Hotel . У ньому можна добре відпочити за відносно невеликі гроші. На півночі пляжу Козі Біч розташовується великий готель Royal Cliff . Також недалеко від цього пляжу можна заселитися в готелі Pattaya Bay Hotel . А якщо ви плануєте пробути в Паттайя місяць і більше, то можете розміститися в кондомініумі Cosy Beach View Condominium .

Як дістатися?

Пляж Козі Біч перебувати на мисі Пратамнок, але дістатися до нього зовсім не просто. Громадські тук-туки сюди не ходять. Доїхати до пляжу можна тільки на таксі або орендованому транспорті. Від головної дороги Thappraya Rd, де зупиняються тук-туки, при бажанні ви можете дістатися пішки, але дорога займе не менше півгодини. Рухатися слід спочатку вгору до храму Великого Будди, а потім на розвилці спуститися вниз до району Козі Біч.

Дорога до пляжу проходить через горбисту місцевість, пустирі та будівництва, кожен день так точно не знаходишся. Тому якщо ви хочете відпочивати на пляжі Козі Біч, то вам слід або поселитися в однойменному районі, або орендувати транспорт і їздити сюди самостійно.

Пляж Козі Біч на мапі

На цій карті я зазначила точне розташування пляжу Козі Біч в Паттаї.

Як дістатися?