Реклама
Реклама
Реклама

Тариф Спека лайф - найгарячіша пропозиції літа

  1. Умови тарифу Спека
  2. Підключення тарифного плану Спека
  3. Технічні особливості
  4. висновки

Новий тарифний план Спека від лайфселл - дає можливість економно і в той же час активно використовувати інтернет зі смартфона. З огляду на популярність відео каналів, а також можливостей самоосвіти оператор надає 20 Гб трафіку на місяць за мінімальну ціну.

Умови тарифу Спека

Тарифний план без контракту, дозволить отримати відразу на місяць, весь перелік послуг для потреб абонентів. Як і в інших пакетах тут зібрані всі можливості для активного користування дзвінків і інтернету.

Як і в інших пакетах тут зібрані всі можливості для активного користування дзвінків і інтернету

На місяць нараховуються такі обсяги послуг за 50 гривень абонентської плати:

  • всередині мережі безліміт;
  • 100 хвилин на інших мобільних операторів;
  • 10 Гб трафіку для інтернету 3G;
  • 10 Гб для відео-контенту;
  • безліміт до мережі Facebook і месенджер bip.

З огляду на ціну і можливості, в порівнянні з іншими операторами виходить дуже вигідне пропозиції. З огляду на той факт що сімку можна використовувати не тільки в смартфоні, а й в модемі або планшеті.

А період з 1 лютого до 4-го 2018 року на всіх абонентів переведуть на тариф лайфхак .

спека

Умови після зняття абонплати Умови після зняття абонплати

Абонентська плата, грн / міс

50

Дзвінки на номери лайф

безліміт

Дзвінки на інші мережі, хв

100

Інтернет 3g +, Гб

10

Youtube; Divan.tv; Megogo; Oll.tv, Гб

10

Facebook, bip

безліміт

* 121 #

найближчий конкурент Водафон анлим і лайфхак від лайфселл.

Підключення тарифного плану Спека

Він не доступний для переходу - тільки на умовах придбання нової сім-карти. Пропозиції вигідно тим, що для нових абонентів перший місяць не оплачується. При купівлі стартового - перший місяць включений у вартість. Ціна такої сім карти - 50 грн, після придбання потрібно активувати номер.

Для діючих абонентів мережі, надається можливість переходу на пакет Спека за допомогою комбінації * 345 # для переходу потрібна сума для оплати першої абонентської плати за місяць - 50 грн.

Зверніть увагу! Якщо активувати SIM-карту з цим тарифом після 30 вересня 2017 року - тоді буде пакет Оптимальний смартфон М .

Пакет за попередньою інформацією оператора діяти буде до 31 січня 2018 року. Також на сайті компанії вказано що дії пакета може бути продовжено - швидше за все тільки через велику популярність серед користувачів мережі.

Читайте про самий новий пакет зроби сам

Читайте про самий   новий пакет зроби сам

Технічні особливості

Як у всіх тарифних планів якщо не знята місячна плата починають діяти денні пакети послуг. Отже, за 2,5 грн на добу абонент отримає:

  • 250 Мб;
  • безліміт всередині мережі;
  • 3 хвилини на інші мережі.

Нарахування бонусів відбувається щомісяця того ж числа що і перший раз - переконайтеся що коштів на рахунку достатньо. Що стосується вартості понад - вона така ж, як у інших базових пакетах лайф. Міжнародні дзвінки та тарифи для роумінгу діють на базових умовах.

висновки

За 50 гривень можна отримати 20 Гб інтернет-трафіку для 3G, а також безлим в мережі і 100 хвилин на інших операторів. На даний момент аналогів серед конкурентів по співвідношенню ціна-кількість немає. Якщо номер буде використовуватися для інтернету і дзвінків тоді тариф Спека найвигідніший варіант для абонента.

Можливість підключення: недоступно.