Реклама
Реклама
Реклама

МТС в роумінгу по Росії. Як підключити тарифи і послуги

  1. опис
  2. Опції для дзвінків і СМС
  3. Вся Росія Smart
  4. Скрізь як удома Smart
  5. «Скрізь як удома»
  6. Послуги для інтернету в роумінгу по Росії
  7. «Супер БІТ»
  8. «Інтернет-Mini»
  9. «Інтернет-Maxi»
  10. «Інтернет-VIP»

Послуги для роумінгу дозволяють абонентам МТС істотно скоротити витрати на зв'язок і інтернет за межами домашнього регіону. У даній статті ми розглянемо найбільш популярні і вигідні послуги, які Ви можете підключити в поїздках по Росії.

Опції МТС в роумінгу по Росії дуже важливі, оскільки з їх допомогою можна істотно заощадити кошти. Особливо послуги будуть корисні активним людям, для яких потрібно здійснювати багато дзвінків, відправляти смс, а також часто використовувати інтернет за межами домашнього регіону. Послуги від МТС для роумінгу по Росії дозволять оптимізувати витрати на зв'язок.

Клієнти мобільного оператора мають можливість вибирати оптимальні опції, тарифні плани та інші мобільні послуги, які дозволять оптимізувати витрати на зв'язок і зробити її дешевше, за межами свого рідного міста, у відрядженні або подорожах.

Клієнти мобільного оператора мають можливість вибирати оптимальні опції, тарифні плани та інші мобільні послуги, які дозволять оптимізувати витрати на зв'язок і зробити її дешевше, за межами свого рідного міста, у відрядженні або подорожах

опис

Абоненти компанії можуть купувати вже готові сім-карти з вигідними умовами для межгорода і використовувати пакет для дзвінків і відправки смс по країні. Є й інший варіант оптимізувати витрати - активувати опції для спілкування та інтернету на вже активному тарифі. Такий альтернативний варіант буде корисний багатьох, уточнити деталі по тій чи іншій послузі для свого регіону можна на сайті оператора або в фірмовому салоні МТС.

Перед установкою додаткових опцій необхідно уточнити підключений тарифний план, який працює на сьогоднішній день. Це дозволить дізнатися, можливо, чи на використовуваний тариф підключити обрану опцію. Деталізувати інформацію можна дуже просто, достатньо набрати запит * 111 * 59 # і зробити дзвінок. Через кілька секунд на телефон надійде повідомлення з назвою підключеного плану. Також уточнити відомості можна через персональний кабінет або дізнатися інформацію в мобільному додатку «Мій МТС».

Опції для дзвінків і СМС

Людям, для яких важливі повідомлення і дзвінки за межами домашнього регіону, повинні знати, що послуги від компанії МТС можуть істотно скоротити витрати. Серед них є трохи опцій, які зможуть надати спілкування за вигідними умовами, але вони дуже ефективні і використовуються для різних тарифних планів. До таких послуг належать:

  1. Вся Росія Smart
  2. Скрізь як удома Smart
  3. Скрізь як удома

Тепер необхідно детально розібратися з кожною послугою, її вартістю, умовами і методами підключення.

Вся Росія Smart

Клієнти МТС, які використовують тарифні плани з лінійки Смарт, можуть підключати собі додаткову опцію під назвою «Вся Росія Smart». З такою послугою користувачі зможуть спілкуватися, відправляти повідомлення, а також виходити в інтернет в будь-якій точці Росії, за вартістю розцінок в домашньому регіоні.

Дана опція доступна тільки по передоплаті, а вартість абонплати складає 100 руб. / Міс. Плата списується разово кожен новий місяць. Перше списання проводиться під час активації послуги, а подальші списання будуть проходити з настанням нового місяця, в день активації послуги.

Щоб активувати даний сервіс, необхідно набрати на пристрої короткий запит * 111 * 1 031 # і зробити дзвінок. До речі використовуючи подібну комбінацію, можна буде відключити послугу, якщо вона більше буде не потрібна. Ще підключення і відключення проводиться через персональний кабінет.

Якщо підключити послугу, то використовувати зв'язок за межами свого регіону, 15 рублів в день по тарифу не будуть списуватися.

На тарифах Smart і хайп підключайте Додатковий пакет 200 хвилин .

Скрізь як удома Smart

Для користувачів, які використовують певні тарифні плани з сімейства Смарт, рекомендується використовувати пропозицію під назвою «Скрізь як удома Smart». Для кого саме доступний сервіс, можна уточнити на сайті оператора. З підключеної опцією, можна спілкуватися і відправляти повідомлення, а також виходити в інтернет, перебуваючи за межами домашнього регіону, але тарифікація буде аналогічною домашньої мережі.

Дізнатися всі деталі по тарифікації в роумінгу по Росії, для конкретного тарифного плану, рекомендується на сайті МТС. Варто відзначити, що підключити сервіс не буде можливості користувачам, у яких активним план Смарт, Смарт +, Смарт Нонстоп, Смарт Топ, а також Безлімітіще. Для інших пропозицій з лінійки тарифів активація залишається можливою. Зробити активацію або деактивацію можна по сервісній комбінації * 111 * 1021 #. Після введення потрібно зробити дзвінок, а потім буде включено меню для подальших дій.

Абонентська плата за послугу складатиме 100 рублів на місяць. Перше списання буде під час активації послуги, а наступні засоби стягуються з нового місяця, в дату підключення послуги.

Телефонуйте за кордоном за ціною для домашнього регіону! Послуга Wi-Fi Calling

«Скрізь як удома»

Послуга «Скрізь як удома» це відмінна пропозиція для роумінгу по країні, у якій є абонентська плата, що списується кожен день, але потрібно відзначити, що опція дуже вигідна і клієнт зможе «відбити» суму за один вхідний дзвінок. Дзвінки за стандартними розцінками виходять вище абонплати. Використовуючи опцію, користувачі не будуть оплачувати входить напрямок за межами домашньої мережі, а вартість послуги буде 7 грн. / Добу. Дана послуга працює і на території Криму.

Ще є деякі переваги, про які потрібно знати:

  • Невисока ціна на дзвінки по будь-яким номерам Росії.
  • 100 безкоштовних смс.

Іншими словами, хто буде використовувати пропозицію, зможе користуватися пільговими розцінками на зв'язок, перебуваючи в будь-якому регіоні країни. Безкоштовні повідомлення нараховуються щодня, надходять дзвінки будуть безкоштовними і зроблені виклики дешевими. Без підключення послуги вартість розмови складе 8,9 руб. / Хв. З послугою хвилина розмови буде складати 3 руб. / Хв. До мінусів такої пропозиції варто віднести плату за активацію, в розмірі 30 рублів. Вона списується тільки раз, під час активації сервісу.

Для підключення користувачі мережі можуть використовувати особистий кабінет або сервісний запит * 111 * 3333 #. Крім того є ще один швидкий спосіб активації - відправити повідомлення на номер 111, а в тілі листа вказати номер 3333. Можливо, сервіс вже підключений, в такому випадку уточнити дані можна за повідомленням, де нічого не вказується. Пусте смс відправляється за номером 8111. У відповідному смс будуть дані про статус послуги.

Після подорожі або відрядження послуги можна відключити, щоб абонентська плата не стягувалася. Для цього потрібно відіслати повідомлення по телефону 111, в тілі листа вказати 33330.

Послуги для інтернету в роумінгу по Росії

Використання інтернету за межами домашнього регіону дуже дороге, але вартість такого використання може бути істотно скорочено, якщо підключити додаткові опції від оператора. Спочатку потрібно підключити роумінговий доступ до інтернету за допомогою комбінації * 152 * 1 #.

Для вигідного серфінгу за межами свого регіону, клієнти компанії можуть використовувати послуги:

  1. Супер БІТ.
  2. Інтернет-Mini .
  3. Інтернет-M
  4. Інтернет-VIP.

Тепер потрібно розібратися більш детально з кожною послугою, але всі вони працюють не тільки в домашньому регіоні, а й на території Росії.

«Супер БІТ»

Клієнти з даною опцією отримуватимуть по 3 Гб трафіку щомісячно, який можна використовувати для будь-яких потреб. Швидкість доступу мережі, в межах ліміту буде максимальна, а після витрачання 3 Гб, доступ буде припинений. Клієнти завжди зможуть відновити інтернет, використовуючи додатковий пакет на 500 мегабайт, за ціною 75 руб. Підключати такий пакет можна тільки 15 раз в місяць.

Вартість опції «Супер БІТ» становитиме 350 рублів. Дана абонплата списується раз на місяць. Для уточнення залишку інтернету використовується запит * 217 #. Щоб почати послугу потрібно її активувати. Для цього використовуються такі методи:

  1. Персональний кабінет.
  2. Мобільний додаток «Мій МТС».
  3. Сервісна комбінація. Для даного методу потрібно ввести на пристрої * 111 * 628 # і зробити дзвінок.

Якщо сервіс більше не потрібен, то його можна швидко відключити, використовуючи аналогічні способи, як і для підключення. Комбінація, яка дозволить деактивувати сервіс буде * 111 * 628 * 2 #. Працює пропозицію майже на всіх тарифних планах, за деталями краще відвідати сайт МТС, де буде вказана точна вартість опції для конкретного регіону, а також можливість підключення на тариф.

«Інтернет-Mini»

Ця пропозиція вміщує в себе трохи трафіку, але обсягу буде достатньо для багатьох завдань, в тому числі: перегляду пошти, новин і використання соц. мереж. З цієї опції умови будуть наступні:

  1. Абонплата становить - 500 руб. / Міс.
  2. Надається 7 Гб трафіку.
  3. Є можливість використовувати сервіс «Єдиний інтернет», а також ділитися трафіком з 5 номерами.

Послуга працює на будь-яких пристроях, що, безсумнівно, є плюсом, але є і недоліки:

  • Після виїзду з домашньої мережі, кожен день буде стягуватися плата в розмірі 50 рублів. Послуга працює по Росії, але тільки після списання додаткових коштів, що зазначено на сайті оператора.
  • Після вичерпання всього трафіку, додатковий обсяг, буде нараховуватися автоматично. Відповідно, з балансу стягується по 75 рублів, за кожні 500 Мб. Дане доповнення користувачі завжди можуть відключити від мережі.
  • Послугу неможливо підключити на тарифах з лінійки Смарт.

Якщо описані умови влаштовують, тоді можна переходити до активації. Для цього призначено кілька методів:

  1. Використання персонального кабінету на сайті МТС.
  2. Підключення через мобільна пропозиція "Мій МТС».
  3. Швидка активація через запит * 160 #.

Якщо так сталося, що сервіс більше не потрібен, то деактивувати його можна через запит * 111 * 160 * 2 # або використовуючи інші методи, аналогічні підключенню.

«Інтернет-Maxi»

Наступна опція з інтернет-лінійки, яка працює в роумінгу - «Інтернет-Maxi». Послуга підійде активним людям, яким доступ в мережу дуже потрібен по роботі або особистих справах. В цілому послуга подібна описаної вище, але її умови будуть трохи відрізнятися за рахунок наданого обсягу. Іншими словами, абоненти будуть отримувати щомісяця по 15 Гб інтернету, який можна використовувати на будь-якому пристрої, але оплата буде більшою, а саме 800 рублів. Абонплата списується щомісяця в повному обсязі. Також слід зауважити, що в нічний час починається повний безліміт на використання інтернету.

Варто відзначити, що за межами свого регіону використовувати опцію можна, але потрібно буде платити по 50 рублів на добу додатково. Якщо пропозиція підходить, тоді можна переходити до активації використовуючи для цього:

  1. Персональний кабінет на сайті МТС.
  2. Мобільний додаток «Мій МТС».
  3. Сервісний запит * 161 #.

У разі, коли послуга більше не потрібна, відключення можна виконати за лічені хвилини, використовуючи аналогічні активації методи, але в якості комбінації буде використовуватися * 111 * 161 * 2 #.

«Інтернет-VIP»

Остання інтернет-опція, яка частіше використовується для ПК, але підійде і для інших пристроїв. З послугою абоненти можуть використовувати 30 Гб трафіку на місяць, на нічний час надається безліміт, а все це виходить за 1200 руб. / Міс. Недоліком залишається абонплата в 50 руб. / День, якщо користувач буде залишати межі домашнього регіону, але бажає і в інших регіонах користуватися мережею.

Для підключення можна використовувати особистий кабінет або мобільний додаток. Для більш швидкої активації застосовується запит * 166 #. Якщо сервіс більше не потрібен, то відключення проводиться за 15 хвилин, а для подачі заявки відправляється команда з телефону * 111 * 166 * 2 #.