Реклама
Реклама
Реклама

Мегафон модем 3g і 4g інтернет

  1. Тарифи для інтернет модемів Мегафон
  2. Інтернет для модему / роутера
  3. Огляд 3G / 4G модемів Мегафон
  4. Роутери Мегафон 3G / 4G - огляд моделей

Зміст статті:

Безлімітний інтернет через мобільні мережі набирає все більшої популярності Безлімітний інтернет через мобільні мережі набирає все більшої популярності. За останні роки оператори зуміли налагодити досить високу якість послуги і представити інтернету на швидкості цілком достатніх для комфортної роботи і розваги. А з появою 4G бездротовий доступ до інтернету став складати реальну конкуренцію класичним методом підключення до глобальної мережі. Особливо це актуально для тих абонентів, хто часто перебувати в поїздках або вважає за краще заміський відпочинок. Адже Мегафон інтернет-модем або роутер здатний забезпечити зв'язок із Всесвітньою павутиною на дачі або в інших місцях, куди неможливо протягнути кабель.

Будь-який клієнт повинен перед підключенням розглянути всі тарифи для модему Мегафон. Адже саме від них залежатиме вартість доступу до інтернету. У випадку з Мегафоном часто варто підключити тариф без абонентської плати, а інтернет активувати за допомогою спеціальної опції. Гнучкі опції роблять для Мегафон-модем тарифи більш вигідними, адже активувати можна саме необхідний обсяг трафіку і не витрачати гроші на оплату ні потрібних сервісів.

Тарифи для інтернет модемів Мегафон

Мегафон інтернет тарифи для модемів пропонує найрізноманітніші залежно від потреб кінцевого абонента і його фінансових можливостей. На поточний момент клієнт може підключити такі у Мегафон тарифи інтернет для модему 3G або 4G: Інтернет XS / S / M / L / XL.

мегафон інтернет тарифи для модемів

Опція «Інтернет XS» підійде тим клієнтам, яким потрібен зовсім невеликий обсяг трафіку для перевірки пошти і спілкування у ВКонтакте або інших соціальних мережах. 3G модем Мегафон з нею працювати також буде, але включеного трафіку вистачить мало кому. У щоденний пакет, пропонований з цією послугою, входить всього 70 Мб високошвидкісного інтернету. За перші 30 днів треба буде заплатити 190 рублів. Надалі за опцію доведеться платити вже на щоденній основі - 7 рублів за добу.

Послуга «Інтернет S» теж мало підходить для використання з комп'ютера. Вона розрахована тільки на економних абонентів, а через 4G модем Мегафон включені 3 Гб на місяць можна висидіти за кілька годин. Відмінна риса цієї послуги - дія її на території майже всієї країни. Вона буде неактивна тільки в Криму, Севастополі та деяких північних районах. Обійдеться така послуга в 350 рублів за 1 місяць.

Сервіс «Інтернет М» вже цілком підходить для використання з ПК. Ці Мегафон-модем 4G тарифи обійдуться користувачеві в 590 рублів. Зате завантажити можна буде на максимальній швидкості вже 16 Гб. При цьому половину трафіку є днем, а половину в нічний час з 01 до 07 годин.

Придумав Мегафон тарифи інтернет для модему 4G і для тих клієнтів, хто любить використовувати інтернет постійно, завантажуючи безліч файлів або фільмів. Для них призначені дві опції - «Інтернет L» і «Інтернет XL». Перша дозволить завантажити до 36 Гб в місяць (половина з ліміту припадає на нічний час) і обійдеться клієнтові в 890 рублів. Друга буде коштувати дорожче - 1290 р. Зате скачати вночі можна буде вже необмежену кількість даних, а ліміт на денний час складе 30 Гб.

Варто знати. Перевірити залишився ліміт трафіку в рамках будь-якої з опцій можна за допомогою команди * 558 #. Завдяки їй, можна завжди бути в курсі споживання трафіку і вчасно підключати додаткові пакети, якщо вони будуть необхідні.

Важливо! Мегафон 4G тарифи готовий надати без додаткової плати, якщо клієнт знаходиться в зоні дії базової станції з підтримкою даного стандарту і має обладнання для доступу до таких мереж.

мегафон модем 4g тарифи

мегафон модем 4g тарифи

Інтернет для модему / роутера

Велика кількість пропонованих пристроїв і тарифів дозволяє абонентам компанії забезпечити себе якісним зв'язком практично в будь-якому регіоні. При цьому відповідні умови можуть знайти для себе абсолютно все, як ті хто користується мобільним інтернетом тільки для ділового листування, так і ті, хто активно відвідує глобальну мережу з розважальною метою.

Огляд 3G / 4G модемів Мегафон

Одним з найбільш недорогих і привабливих модемів, здатних працювати в мережах 4G є M150-2. Він забезпечує автоматичне перемикання між різними стандартами мережі - 2G, 3G, 4G, а його максимальна швидкість прийому досягає 150 Мбіт / с. Цього цілком достатньо для комфортного перегляду фільмів високої чіткості. Підключається він до інших пристроїв через простий USB-порт. Завдяки вбудованій системі автонастройки для початку роботи в мережі не буде потрібно навіть виконувати зайвих дій.

Додатковим плюсом при покупці даного модему буде можливість без обмежень користуватися 2 тижні доступом в інтернет в рамках проведеної в компанії акції.

4g модем мегафон

4g модем мегафон

Роутери Мегафон 3G / 4G - огляд моделей

Ще недавно доступ в інтернет модеми та роутери, що працюють через стільникову мережу, забезпечували в кращому випадку одного пристрою. Але з приходом стандартів 3G і 4G ситуація змінилася. Сьогодні такі пристрої цілком здатні конкурувати за якістю зв'язку з дротяними аналогами, при цьому часто перевершуючи їх.

Всі роутери, пропоновані Мегафон в даний час можуть працювати в якості точки доступу Wi-Fi. Це дозволяє користуватися інтернетом з самих різних пристроїв від стаціонарного ПК до смартфона. Головна їхня відмінність полягає в підтримуваному типі мереж. Підтримує максимум 3G наступна модель: B683. Всі інші моделі, які пропонує компанія: Space R300-1, Space MR300-1, MR-150-3, TP-Link TP-MR3040, MR-150-2, Upvel Up-312N4G відрізняються тільки максимальною швидкістю прийому і ціною.