Реклама
Реклама
Реклама

проекти альтанок

  1. Для чого потрібні альтанки? На садовій ділянці альтанки призначені для Вашого відпочинку. У них...
  2. види альтанок

Для чого потрібні альтанки?

На садовій ділянці альтанки призначені для Вашого відпочинку. У них можуть знаходитися крісла, столики, лавки. Тут ви можете снідати, обідати або вечеряти зі своєю сім'єю і друзями. Прийом їжі на свіжому повітрі - набагато корисніше і приємніше.

Альтанка може бути зоною для відпочинку.

З чого почати будівництво?

Для початку будівництва необхідно визначитися з матеріалом і стилем майбутньої альтанки Для початку будівництва необхідно визначитися з матеріалом і стилем майбутньої альтанки.

Можливо, Ви є цінителем класичного стилю або ж віддаєте перевагу сучасні стилі (конструктивізм, модернізм і ін.) - в будь-якому випадку необхідно задуматися про це до початку будівництва і відповідно до цього розробити проект альтанки.

Матеріал - теж дуже важлива складова. На даний момент популярні альтанки з дерева - така споруда органічно впишеться в будь-яку ділянку і додасть йому особливу родзинку. Крім того, дерево - матеріал високого ступеня міцності і екологічності.

види альтанок

бунгало - закрита альтанка. У ній Ви можете проживати в різні сезони, т. К. Вона закрита з усіх боків. Можливо поділ на кілька кімнат.

Альтанка-тент. Відрізняється легкістю і компактністю. Ви можете її прибирати і ставити коли це необхідно.

Лави під деревом. Це один з найпростіших варіантів, який вимагає менше ресурсів і часу. Він відмінно підійде для прогулянок і відпочинку невеликою компанією.

Ротонда - напівкругла альтанка, яка встановлюється зазвичай поблизу від водойми.

Це далеко не всі можливі варіанти. Якщо Ви не можете точно визначитися з тим, чого хочете, то можете замовити проект альтанок у нас. Наші фахівці допоможуть розібратися з усіма деталями і дадуть відповідь на всі питання.

Для чого потрібні альтанки?
З чого почати будівництво?