Реклама
Реклама
Реклама

Поїзд Берлін-Мюнхен концерну Deutsche Bahn зламався в дорозі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 грудня 2017, 14:45 Переглядів: 11 грудня 2017, 14:45 Переглядів:   Фото: AFP

Фото: AFP.

Високошвидкісний поїзд Берлін - Мюнхен концерну Deutsche Bahn зламався в дорозі в перший же день експлуатації. При цьому причиною стали не сильні снігопади, які паралізували частину доріг , А несправність в системі управління.

Про це повідомляє DW .

Два перших поїзда ICE-Sprinter дісталися до Берліна без проблем, а третій зробив кілька незапланованих зупинок по поверненню в Баварію і сильно відстав від графіка. В цей час в поїзді знаходилися близько 150 спеціально запрошених журналістів і блогерів.

Зупинка сталася через несправність в системі управління поїздами, поїзд застряг в тунелі і запізнився на дві години.

Даний проект є найдорожчим інфраструктурним проектом країни. Будівництво гілки зайняло майже чверть століття і обійшлося в 10 млрд євро. Залізничники концерну Deutsche Bahn розраховують, що в рік будуть перевозити до 3,6 млн пасажирів, що вдвічі більше, ніж зараз.

Нагадаємо, що в зв'язку з погіршенням погодних умов в Києві задіяно 134 одиниці спеціальної комунальної техніки для обробки доріг і тротуарів посипочними матеріалами.

Нагадаємо, що з а останню добу в результаті ускладнення погодних умов у Львівській та Закарпатській областях сталося знеструмлення 84 населених пунктів. П одразделенія рятувальної служби протягом доби здійснили 968 виїздів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення рятувальних заходів.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Суперпотяг "з Німеччини зламався в перший день роботи". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ