Реклама
Реклама
Реклама

Діти, білочка і ВІПи: магнітогорци «відчули літо» без сигарет і алкоголю

Це свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, подарували магнітогорци міська адміністрація і телеканал ТНТ. Гостей заходу, які прийшли «відчути літо» на площу Народних гулянь, в цьому році було багато, як ніколи. Так, за словами начальника відділу пропаганди Магнітогорській ГИБДД Федора сумароковской, відзначити День захисту дітей прийшло не менше 2000 чоловік. З огляду на, що за часом початок свята співпало з відправленням хлопчиків на першу зміну до табору «Гірське ущелині» від площі у курантів, то до від'їзду автобусів людей було на порядок більше.

На свято магнітогорцев прийшли привітати віце-мер міста Сергій Кімайкін і спікер Зборів депутатів Олександр Морозов.

«В такий прекрасний день посміхайтеся кожному: маленькому і великому, будьте добрими! Подивіться: включили фонтан, які кульки надули, скільки тут ряджених дядечок і тітоньок в різних костюмах красивих! Нехай весь цей сонячний день буде хорошим для вас святом, і все літо буде сонячним, радісним, веселим і найголовніше добрим », - побажав дітям Олександр Олегович.

А під час бесіди з нашим кореспондентом він також зазначив, що важливі для міста подібні заходи: «Відмінна майданчик, стрижена трава, фонтан. Багато куль, грає музика, погода гарна, люди гуляють, радіють, посміхаються - це і є та сама доброта, до якої часто закликають наші книжки ».

Своїми враженнями від свята поділився і Федір сумароковской:

Своїми враженнями від свята поділився і Федір сумароковской:

І додав, що свята такі потрібні нашому місту: «Згуртовує все це людей. Тому всім здоров'я і щастя, всього самого чудового, берегти дітей і не забувати: основний приклад - батьківський! ».

На площі дітей чекали різноманітні розваги: ​​спортивні естафети, майстер-класи з виготовлення різних виробів з паперу, аквагрим, малюнки на асфальті, гра в твістер. Майданчик ГИБДД з навчання правилам дорожнього руху, на якій хлопці могли спробувати виконати «змійку» на самокаті і велосипеді і не забути про пішохідний перехід. А також майданчик для занять йогою, майданчик для малюків від «Бебі клубу» і багато-багато іншого. Досить було і платних задоволень: конячки і поні, батут, електромобілі, лотки з солодощами і всілякими китайськими іграшками. Одночасно на сцені виступали танцювальні колективи, проходили покази дитячої моди, звучали пісні у виконанні юних артистів і проходили всілякі дитячі конкурси з подарунками та призами від спонсорів заходу.

І нехай для того, щоб пограти безкоштовно, батьки шикувалися у величезні черги. І вже до середини свята на майданчику для малювання не залишилося жодного крейди. І легкі дорожні знаки на майданчику ДАІ весь час падали. А як тільки аніматори діставали безкоштовні кульки, на них налітала натовп, намагаючись урвати свій яскравий шматочок «щастя даром». І пішоходи ходили по вулиці Правди, не дотримуючись правил дорожнього руху. Нехай ведуча говорила зі сцени: «клали», «упілісь» і «че каво». А виступ юної актриси з театральної студії «Магма» було представлено як «Ви не повірите, але до нас прийшла білочка». І хлопчик на всю площу голосно і виразно читав один з останніх шедеврів Успенського: «Не ходите діти вночі в Інтернет», тому що «Там побачити можна / Тьотю голяка. / Що потім твориться / Буде з малюком !?». Все це не так важливо. Головне, це посмішки на обличчях, радісні діти, літо і сонце. Все це було, а значить - свято вдалося!