Реклама
Реклама
Реклама

Недорогий відпочинок 2019 ціни, відгуки | Гарячі тури в Белек з Алмати, Відпочинок в Белеку з Дітьми

  1. Гарячі Тури в Белек з Алмати, Раннє бронювання Турів в Белек літо 2019, З Дітьми в Белеку Актуальна...
  2. Luxor Tour розповідає
  3. Кращі ціни на тури в Туреччину з Алмати, Готелі 5 *
  4. Пошук туру в Белеку з Алмати
  5. Коли їхати в Белек
  6. Готелі Белека
  7. Куди вийти в Белеку

Гарячі Тури в Белек з Алмати, Раннє бронювання Турів в Белек літо 2019, З Дітьми в Белеку Актуальна інформація та ціни

Белек - це одні з кращих готелів Туреччини , Які відповідають новим вимогам часу і надають виняткові умови для стабільного і спокійного відпочинку. Без сумніву, відпочинок в Белеку з дітьми завжди буде відрізнятися підвищеним комфортом і високим рівнем сервісу. Курорт вважається ідеальним варіантом для сімейного відпустки, оскільки в готелях створені всі умови для перебування дітей: працюють міні-клуби, де з ранку і до самого вечора з дітьми займається спеціально навчений персонал, є дитячі майданчики, ігрові кімнати, міні-аквапарки, протягом дня працюють команди аніматорів, які роблять відпочинок веселим і різноманітним. Але перш за все приїжджають сюди з дітьми заради чудових широких піщаних і піщано-галькових пляжів, тінистих соснових, евкаліптового гаїв і апельсинових садів, які оточують курорт, а також дивно свіжого, наповненого ароматами хвої повітря.

Туристичне агентство Luxor Tour пропонує тури в Белек з Алмати. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з цінами на відпочинок в Белеку в 2019 році. Для Вашої зручності ми помістили фільтр турів, скориставшись яким, можна подивитися вартість путівок в Белек з Алмати на певну дату. Також для більш розширеного підбору на сайті є сторінка пошуку турів.

Або телефонуйте за телефонами: +7 (727) 250 29 05, 250 29 06 (офіс в Алмати). Наші фахівці підберуть для Вас найкращі варіанти і проконсультують з питань відпочинку та придбання путівок.

Раннє бронювання турів в Белек з Алмати

Бронювати літню відпустку заздалегідь - вигідно!
І тому вже зараз ми підготували для Вас спеціальну колекцію турів в новому сезоні Літо 2019.
Тільки найпопулярніші курорти і країни! Тільки кращі ціни!
Тільки ті подорожі, про які мріяли саме Ви!

Вильоти в Анталію з Алмати з 30 квітня 2019 року. На ваш вибір у нас є різні авіакомпанії Air Astana, SUNDAY AIRLINES, Atlas Jet. Відпочивайте з комфортом.

Luxor Tour розповідає

В яких готелях   анталійського узбережжя можна поплавати в підігрівається басейні В яких готелях анталійського узбережжя можна поплавати в підігрівається басейні.

Кращі ціни на тури в Туреччину з Алмати, Готелі 5 *

Гарячі тури в Белек з Алмати

максимальні знижки

Пошук туру в Белеку з Алмати

Що включено у вартість туру в Белек з вильотом з Алмати

Забронювавши тур в Белек в туристичній компанії Люксор Тур, ви довірите організацію відпочинку професіоналам. У вартість туру в Белек включаються:

  • авіаквитки в Анталію і назад;
  • трансфер в готель і в аеропорт;
  • бронювання готелю в Белеку.

Включено страхування туриста, проживання в номері готелю, харчування по вибраній системі. Ви зможете вибирати між програмами: «все включено», «ультра все включено», які позбавлять вас від необхідності шукати місця для обіду або вечері.

Всі тури Белек реєструються в туроператорської Фонді гарантії повернення туристів

Коли їхати в Белек

Уже для багатьох туристів відпочинок влітку асоціюється з відпочинком в Туреччині. Белек знаходиться в зоні середземноморського клімату, літні місяці тут жаркі і сухі, а зима - помірна і дощова. Температура взимку не опускається нижче позначки 10 ° C, пік літньої температури може досягати 45 ° C. Середня температура моря в літні місяці - близько 27 градусів. Плануючи поїздку в Белек з дитиною, варто врахувати, що найбільш сприятливий період для відпочинку з маленькими дітьми - кінець травня - середина червня і перша половина вересня. Путівки в Белек починають купувати вже з початку березня, так як в цей час діють знижки за раннє бронювання, які іноді досягають 50% від вартості туру. Гарячі тури в Белек бувають практично завжди, але найкращі ціни зазвичай на початку і кінці сезону. Так як в Туреччину літає велика кількість чартерних рейсів, часто виникають непродані місця в літаках, що провокує появу гарячих турів. Найменше гарячих путівок в Белек в кінці липня, початку серпня, в цей час найвищі ціни на відпочинок в Туреччині, а всі тури купуються заздалегідь.

Готелі Белека

Белек - курорт, де зосереджені, в основному, найпрестижніші готелі Анталійського узбережжя. Пляжі Белека покриті крупним піском, вхід в море - пологий, що підійде для відпочинку туристів з дітьми. Однак, відзначимо, що захід у море може бути галькові. У Белеку розташовано безліч пляжів, зазначених Блакитним прапором ЄС. Белек воліють вимогливі туристи (готелі з високим рівнем сервісу), а також родини з дітьми для відпочинку влітку (тут широкі пляжі з чистим м'яким піском). Хоча, відверто кажучи, самі діти в ранньому віці абсолютно невибагливі у виборі міста-курорту, куди привозять їх батьки, їм набагато важливіше розмір басейну, в якому вони плескаються, і чи є на галявині дитячий майданчик.

Куди вийти в Белеку

Розташований в 35 км від Анталії (дорога від аеропорту близько 30-40 хвилин). Багато готелів відрізняються оригінальною архітектурою. Курортна зона складається з двох невеликих селищ: Белек і Кадрі. У кожному з них є магазини, ресторани і кафе, але основна життя зосереджена на території готелів. За територією готелів немає нічного життя і розваг. Курорт відрізняється широкою смугою білих піщаних пляжів з пологим входом в море. Великий важкий пісок швидко осідає на дно, залишаючи воду прозорою і чистою, високих хвиль не буває. Прибережна зона відзначена «Блакитним прапором» за екологічну чистоту - відмінне місце для пляжного відпочинку. Також курорт знаменитий красою своїх евкаліптових, кедрових і соснових лісів.

Корисна порада: Купуючи тури в Белек, не забудьте оформити у нас туристичну страховку

Інформація про палаючих турах до Туреччини з Алмати з'являється на головній сторінці нашого сайту.