Реклама
Реклама
Реклама

Книга Технологія і механізація будівельного виробництва: Підручник. 4-е изд., Стер, Білецький, 978-5-8114-1256-3, купити, ціна





Б. Ф. Білецький

паперова книга

0 (0 голосів) З 2003 року книга «Технологія і механізація будівельного виробництва: Підручник. 4-е изд., Стер »перевидавалася 4 рази. Дата першого видання «Технологія і механізація будівельного виробництва»: январь 2003 року, останнє, 4-е видання вийшло в листопаді 2011 року. Зараз книгу можна купити в 1 виданні на папері .

У підручнику розглянуті питання технології виробництва загальнобудівельних, монтажних і спеціальних робіт, які виконуються при прокладанні мереж і пристрої споруд систем водопостачання і водовідведення, дані основні відомості про застосовувані в будівництві машинах і механізмах. Наведено сучасна технологія прокладки мереж напірних і безнапірних водоводів і колекторів з металевих і неметалевих труб різних діаметрів, включаючи траншейну їх прокладку, а також пристрій переходів труб через різні перешкоди - надземні переходи, дюкери. Детально описана технологія зведення споруд з монолітного та збірного залізобетону, монтажу технологічного обладнання, санітарно-технічних систем будівель, дані короткі відомості по організації будівельно-монтажних робіт. Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом "Будівництво".

У третьому виданні підручника наведено основні зведенні про застосовувані в будівництві машинах і механізмах, розглянуті питання технології виробництв;) загальнобудівельних, монтажних і спеціальних робіт, які виконуються при прокладанні мереж і пристрої споруд систем водопостачання і нолоотасденіі. Наведено сучасна технологія прокладки мереж напірних і безнапірних водоводів і колекторів з металевих і неметалевих труб різних діаметрів, включаючи траншейну і безтраншейну їх прокладку, а ...

У третьому виданні підручника наведено основні зведенні про застосовувані в будівництві машинах і механізмах, розглянуті питання технології виробництв;) загальнобудівельних, монтажних і спеціальних робіт, які виконуються при прокладанні мереж і пристрої споруд систем водопостачання і нолоотасденіі. Наведено сучасна технологія прокладки мереж напірних і безнапірних водоводів і колекторів з металевих і неметалевих труб різних діаметрів, включаючи траншейну і безтраншейну їх прокладку, а також пристрій переходів труб через різні перешкоди - надземні переходи, дюкери. Детально описана технологія зведення споруд з монолітного та збірного залізобетону, монтажу технологічного обладнання, санітарно-технічних систем будівель, дані короткі відомості по організації будівельно-монтажних робіт.

Технологія і механізація будівельного виробництва: Підручник. 4-е изд., Стер
  • 23.47 EURO

  • включити функцію
    Замовлення в 1 клік

  • Наявність на складі:

    Склад в Москві
    Очікуване надходження (якщо ви зробите замовлення прямо зараз): 01.07.2019; планована відправка: 02.07.2019

    Склад в С.-Петербурзі
    Очікуване надходження (якщо ви зробите замовлення прямо зараз): 26.06.2019; планована відправка: 27.06.2019

  • Книга буде поміщена на книжкову полицю і ви зможете продати її

  • Додати в список бажань.

  • Повідомити про зниження ціни

  • Додати на книжкову полицю книгу, яка у вас вже є