Реклама
Реклама
Реклама

NEWSru.com :: Фото вагітної двійнею Бейонсе поставило рекорд за кількістю лайків в Instagram

Фото вагітної двійнею Бейонсе поставило рекорд за кількістю лайків в Instagram

публікація в Instagram знаменитої американської співачки Бейонсе, в якій вона повідомила про свою другу вагітність двійнею, супроводивши пост фотографією в нижній білизні, поставив рекорд цієї соцмережі, повідомляє The Daily Mail .

На даний момент запис зібрала вже понад 7,5 мільйона лайків, і кількість відміток "Подобається" продовжує стрімко зростати.

Раніше володаркою рекорду в Instagram вважалася співачка Селена Гомес, чий знімок c пляшкою "Кока-коли" набрав понад 6,3 млн лайків.

У пості Бейонсе йдеться: "Ми хочемо поділитися нашою любов'ю і щастям. Ми були благословенні відразу двічі". "Ми неймовірно раді, що в нашій родині стане на дві особи більше, і ми вдячні за ваші добрі побажання", - написала співачка.

У 35-річної Бейонсе та її чоловіка репера Шона Корі Картера, більш відомого під псевдонімом Jay-Z, вже є п'ятирічна дочка. Таким чином, скоро вони, якщо все складеться благополучно, стануть багатодітними батьками. Пара почала зустрічатися в 2002 році, закохані одружилися в 2008-му.

влітку Бейонсе стала лідером за кількістю нагород MTV Video Music Awards, завоювавши вісім премій, в тому числі головний приз - за краще відео року, яким було визнано її кліп на композицію Formation з шостого студійного альбому Lemonade. Відео завоювало всі шість нагород, на які було номіновано, включаючи категорії "Найкраще поп-відео", "Краща хореографія" та "Краща режисура".

У грудні співачка побила рекорд по числу номінацій на "Греммі". 59-я церемонія вручення престижної премії відбудеться 12 лютого 2017 року.