Реклама
Реклама
Реклама

Оглядовий майданчик Москва-Сіті: місто на долоні

Москва-Сіті - цікаве місце в столиці, в якому обов'язково варто побувати

Москва-Сіті - цікаве місце в столиці, в якому обов'язково варто побувати. Він складається з декількох веж-хмарочосів. Будівництво комплексу досі не завершено. Але те, що вже побудовано, вражає уяву. В комплекс входять вежі «Імперія», «Федерація», «Еволюція», «Меркурій Сіті Тауер», комплекс «Вежа на набережній» та інші будівлі.

Сумарно хмарочоси Москва-Сіті в висоту становлять понад 1000 поверхів.

Москва-Сіті - сучасний діловий центр. Приїхавши сюди, ви потрапляєте в місто майбутнього. Тут багато магазинів, офісів і місць для розваг і відпочинку.

У вежі «Імперія» працює оглядовий майданчик Москва-Сіті, що дозволяє побачити місто з висоти 242 метрів! Від цього видовища захоплює дух. Ліфт зі швидкістю 7 м / с практично миттєво підніме вас на 58-й поверх башти Імперія. Ви зможете помилуватися і зробити шикарні фотографії видів Москви.
З оглядового майданчика вежі Імперія ви побачите і Храм Христа Спасителя, і МГУ. Помилуєтеся Краснопресненській набережній, висоткою МЗС і готелем Україна, знайдете багато інших відомих московських будинків. Ця велична панорама назавжди закарбується у вашій пам'яті.

Перебування на оглядовому майданчику хмарочоса Імперія подарує вам відчуття свободи, польоту і, звичайно ж, деякого екстриму. Не пропустіть шанс отримати трохи адреналіну. Хоча майданчик з усіх боків засклена, від висоти все одно захоплює дух.
Екскурсія на оглядовий майданчик Москва-Сіті - ще й чудова ідея для побачення, яке точно запам'ятається назавжди. Екстремальні відчуття особливо зближують.

Під час екскурсії ви не тільки будете милуватися розкішними столичними краєвидами, а й дізнаєтеся багато цікавого про те, як будують хмарочоси
Під час екскурсії ви не тільки будете милуватися розкішними столичними краєвидами, а й дізнаєтеся багато цікавого про те, як будують хмарочоси. Ви побуваєте в майбутньому. Напевно, незабаром з'явиться багато нових хмарочосів в Москві. А поки оціните масштаб столиці з висоти 58 поверху - 242 метра над рівнем землі.

Вечірня екскурсія на оглядовий майданчик Москва-Сіті подарує ще й шанс помилуватися столицею, що виблискує діамантами ліхтарів і рекламних конструкцій. Це видовище варте того, щоб його побачити. В цілому екскурсія триває півгодини-40 хвилин. Екскурсовод підкаже вам, з якого ракурсу виходять найкращі знімки.
У вежі «Федерація» на 62-му поверсі працює ресторан «Sixty». Це дуже модне місце в Москві. Ви цілком можете зустріти там зірок нашої естради, кіно і театру. Панорамне скління дозволяє милуватися шикарною панорамою і смакувати вишукані страви від кухаря Карло Греку.

Цей ресторан носить титул найвищої в Європі. Він знаходиться на висоті 500 метрів над землею. В меню закладу вам запропонують страви кухонь всього світу в авторському виконанні.

Традиційна російська кухня теж не обійшли увагою шеф-кухаря. Страви отримали нове звучання. Їх обов'язково варто спробувати. Вони увійшли в меню під назвою «Російські спеціалітети». Бармени «Sixty» готують оригінальні коктейлі, тішать найвишуканіший смак. Ресторан працює з 12-00 і до останнього гостя.

На території Москва-Сіті діє торгово-розважальний комплекс «Афімолл-Сіті»
На території Москва-Сіті діє торгово-розважальний комплекс «Афімолл-Сіті». На величезних площах комплексу відкриті ресторани, магазини, розважальні заклади. «Афімолл-Сіті» знаходиться в так званому Центральному ядрі Москва-Сіті. У ТРК працюють понад 400 магазинів і 50 ресторанів. Деякі бренди представлені в Москві і Росії тільки в «Афімол-Сіті». Це місце, де можна провести цілий день. Прикупити щось нове, подивитися кіно, пограти в боулінг. Якщо ви хочете побувати в сучасному торговому комплексі європейського рівня, приїжджайте в «Афімолл-Сіті».

Ось такий цікавий місто хмарочосів Москва-Сіті, де обов'язково потрібно побувати
Ось такий цікавий "місто хмарочосів" Москва-Сіті, де обов'язково потрібно побувати!

До речі, власники Gold-акаунтів на нашому сайті завжди можуть влаштувати приватне побачення в красивому і романтичному Москва-Сіті. Для цього, заходите в Каталог Анкет , Вибирайте сподобалися людей і запрошуйте їх на приватне побачення. Співпаде симпатія і прийде згоду? Всю організацію, в такому випадку, беремо на себе!

Співпаде симпатія і прийде згоду?