Реклама
Реклама
Реклама

Кредитний калькулятор АК Барс банку для фізосіб онлайн

  1. Кредити АК Барс банку
  2. Іпотека і іпотечний калькулятор АК-Барс банку
  3. Способи погашення споживчого кредиту в АК-Барс банку
  4. Штрафи за прострочення щомісячного платежу
  5. Інформація про банк АК-Барс

АК Барс банк - велика кредитна організація з часткою державних активів АК Барс банк - велика кредитна організація з часткою державних активів. Банк впевнено тримається в ТОП-20 найнадійніших фінансових інститутів країни, займає лідируючі позиції в республіці Татарстан. У лінійці продуктів банку АК Барс є всі види позик: споживчі і цільові кредити, іпотечні програми, автокредити і т.д. Для того щоб зрозуміти, чи підходить вам сума платежу, можна зробити онлайн розрахунок позики в кредитному калькуляторі АК Барс банку.

Калькулятор дозволяє зробити розрахунок за кредитом в АК Барс банку або за пропозиціями інших кредитних організацій. Це дозволить потенційному позичальникові порівняти продукти і вибрати найвигідніший.

Кредитний калькулятор АК Барс банку дуже простий у використанні. Користувачеві потрібно вказати передбачувану суму, процентну ставку, термін і тип нарахування відсотків. В результаті позичальник отримає детальний графік платежів, де буде видно переплата, підсумкова сума до погашення, розмір щомісячного внеску.

Кредити АК Барс банку

У лінійці споживчих кредитів банку 5 продуктів, які оформляються в рублях або валюті. Тут є позики для пенсіонерів, нових позичальників, працівників бюджетних організацій, привілейованих клієнтів. Максимальний термін кредиту складає 5 років.
Мінімальна процентна ставка в розмірі 21% річних (з забезпеченням) доступна по кредитах «Пенсійний» і «Пільговий». Ставка при позиці без забезпечення складе 23% річних. Максимальна сума визначається індивідуально, залежить від кредітоплатежності позичальника і вартості застави.

Споживчу позику для нових клієнтів видається на суму від 10 000 руб Споживчу позику для нових клієнтів видається на суму від 10 000 руб. до 500 000 руб., як із забезпеченням, так і без нього. Розмір відсоткової ставки залежить від кількості поручителів, наявності забезпечення і страховки. Наприклад, оформляючи позику на термін до 36 міс. (Без страховки) і під поручительство 1 фізособи, клієнт заплатить 27% річних. Аналогічний кредит зі страховкою видається на суму до 3 млн рублів під 23% річних. Страхова премія включається в тіло позики.
Подати онлайн-заявку на позику можуть громадяни РФ у віці від 21 року до 65 років. Наявність постійного доходу, безперервний стаж від 6 міс. - обов'язкові умови.

Для співробітників компаній-партнерів банку діє спеціальний продукт «АК-Барс Престиж». Сума варіюється від 50 000 до 500 000 руб., Мінімальна ставка залишає 26,5% річних.

Потенційні клієнти банку можуть оформити кредит під заставу нерухомості. Максимальна сума при цьому обмежується платоспроможністю клієнта, а не вартістю заставного майна.

Автолюбителям банк пропонує 2 кредитних програми під заставу авто. Максимальний термін кредиту складає 5 років, сума обмежена платоспроможністю клієнта. Мінімальна ставка становить 16,5% в рік. Розмір точної вартості автокредиту залежить від суми початкового внеску і терміну. Наприклад, якщо купити нове авто з початковим внеском в розмірі від 15% до 30% на термін до 3 років, то ставка складе 20,5% річних у рублях або 18,5% у валюті. Аналогічний займ на термін від 3 до 5 років обійдеться позичальникові в 21,5% річних.

Точна процентна ставка по кредитах Ак Барс банку залежить від дуже багатьох чинників: термін, забезпечення, кількість поручителів і т.д. Для автокредитів в список можна додати суму початкового внеску (чим вище внесок, тим нижче ставка), наявність КАСКО, категорія авто (новий або старий) і т.д. Тому, потрібно уважно заповнювати поля при розрахунку щомісячного платежу в калькуляторі споживчого кредиту АК Барс банку.

Іпотека і іпотечний калькулятор АК-Барс банку

У списку іпотечних програм банку 9 позик, призначених для різних категорій позичальників. Тут є іпотека з материнським капіталом, спеціальний кредит за програмою «Забезпечення житлом молодих сімей в Республіці Татарстан», позики з державним субсидуванням і т.д. Давайте розглянемо умови по всі програмами в таблиці:

Назва
іпотеки /
параметри Min сума Max сума Ставка в
річних Min
термін Max термін Початковий
внесок «Просто геніально» 300 000 руб. Залежить від кредітоспос. клієнта 14,4% 1 рік 15 років Від 40% до 70%
вартості «Мегаполіс» 300 000 руб. - 14,9% 1 рік 20 років Від 20% до 70%
вартості «Комфорт» 300 000 руб. - 14,9% 1 рік 20 років Від 40% до 70%
вартості «Перспектива» 300 000 руб. - 15,9% 1 рік 20 років Від 20% до 70% вартості «Перспектива Плюс» 300 000 руб. - 14,9% 1 рік 20 років Від 20% вартості «АК-Барс Бізнес» 500 000 руб. 10 000 000 руб. 17% 1 рік 10 років Від 40% до 70% вартості «Забезпечення житлом молодих сімей в Татарстані» 100 000 руб., А в сільських районах - 30 000 руб. - 14,5% 1 рік 20 років Від 10% до 90% вартості «Материнський капітал» 100 000 руб. 429 400 руб. 17% 1 міс. 6 міс. - Іпотека з держ. субсидією 300 000 руб. 8 000 000 руб. для Москви, МО та СПБ. 3 000 000 руб. для регіонів 11,8% 1 рік 30 років -

Для подачі заявки на іпотечний продукт АК Барс банку необхідні наступні документи:

  • Анкета
  • Паспорти позичальників / співпозичальників, подружжя. Шлюбний договір, свідоцтво про народження дітей (якщо є утриманці) і т.д.
  • ІПН
  • Довідка з роботи за 6 міс. за формою 2НДФЛ. Якщо позичальник / созаемщик - пенсіонер, то потрібно надати довідку з ПФ.
  • Сканкопію трудової книжки з печаткою і засвідченням уповноваженої особи і т.д.

Способи погашення споживчого кредиту в АК-Барс банку

Клієнтам банк пропонує кілька способів погашення заборгованості. Найпростіший - автоматичне списання коштів з дебетової картки, яка видається при укладенні договору позики. Для своєчасного погашення кредиту клієнту достатньо поповнювати баланс картки за день до чергової дати платежу. Також позичальник може вибрати інший спосіб оплати зі списку:

  1. Готівкою в касі банку
  2. Готівкою в ПВН і банкоматах з функцією Cash in
  3. У банкоматах за допомогою банківської карти
  4. Банківського переказу за реквізитами
  5. Через інтернет-банкінг або мобільний банк

Штрафи за прострочення щомісячного платежу

За затримку чергового платежу АК Барс банк нараховує пеню в розмірі 0,1% від суми простроченого боргу. Також банком передбачений одноразовий штраф у розмірі 10% від суми виданого позики в наступних випадках:

  1. Штраф нараховується, якщо позичальник не повідомив банк про зміну адреси проживання, персональних даних і т.д.
  2. У разі нецільового використання кредитних коштів, якщо позика була цільовим і т.д.

Інформація про банк АК-Барс

Ліцензія: № 2590 Керівник: Міннегаліев Роберт Хамітович Адреса: 420066, м Казань, вул. Декабристів, д. 1 Телефони: 8 800-200-53-03 Сайт: www.akbars.ru Копіювання матеріалів з сайту без згоди автора заборонено. Більш детально на http://mobile-testing.ru/rules