Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит в АК БАРС Банку: покупка авто в кредит

  1. Коротко про банк
  2. Автокредит "АК Барс - Максимум"
  3. Автокредит "АК Барс - Пільговий"
  4. Автокредит "АК Барс - Статус"
  5. Автокредит з держсубсидування від АК Барс банку
  6. "АК Барс - Профі" - покупка Daewoo і програма лояльності

РЕКЛАМА   серед розмаїття   банківських пропозицій   по кредитуванню покупки автомобіля можна виділити АК Барс банк

РЕКЛАМА

серед розмаїття банківських пропозицій по кредитуванню покупки автомобіля можна виділити АК Барс банк. Речення оформити автокредит в АК БАРС банку має як би три рівня, з яких позичальник отримує можливість вибрати програму стосовно до своїх запитах.

Коротко про банк

Банк заснований в 1993 році, клієнтами є 2,5 млн. Приватних осіб і понад півсотні тисяч організацій, серед яких великі нафтогазові і машинобудівні компанії Татарстану.

Значне число обслуговуваних їм організацій знаходиться у власності держави. АК Барс є універсальним банком, одним з лідерів ринку даної республіки. Банк присутній у 33 регіонах Росії, має:

  • 23 філії,
  • 117 операційних кас,
  • 14 операційних офісів і
  • дочірній «Наратбанк» в Саратові.

Встановлено 850 банкоматів, банком випускаються наступні види карт:

  • MasterCard,
  • Visa,
  • Золота Корона,
  • American Express,
  • China UnionPay.

Автокредит "АК Барс - Максимум"

З квітня 2013 року банком запропонована цікава програма в рамках проекту «Автокредит без витрат». Вона буде вигідна для тих, у кого відсутні накопичення на початковий внесок. Зазвичай, при нульовому першому внеску ставка по кредиту дещо вищий звичайної і вимоги до позичальника посилюються.

За даною програмою умови відповідають стандартним, ставка буде тією ж, що і при мінімальному первинному внеску в 10% від ціни машини.

Пропозиція дійсна тільки для власників зарплатних карт, і тільки на нові легкові автомобілі вітчизняного або іноземного виробництва.

Ставка варіюється від 13,9% до 16,9% річних в рублях, можливе оформлення кредиту у валюті. Максимальний термін стандартний - п'ять років, але при придбанні машин іноземного виробництва (крім СНД і Китаю) термін кредиту можна розтягнути до семи років. Якщо не надані необхідні документи:

  • підтверджують дохід - відсоток буде вище на 1%,
  • при відмові від КАСКО (Допускається включити в суму автокредиту) ставка зростає на 3%,
  • за згодою на страхування життя - зниження на 2%.

Ніяких додаткових комісій при оформленні автокредиту - немає.

Автокредит "АК Барс - Пільговий"

Автокредит АК Барс - Пільговий

Умови аналогічні програмі «АК Барс - Максимум», за винятком того, що програма спрямована не на учасників зарплатного проекту, а на позичальників, які працюють в бюджетній сфері, і клієнтів недержавного пенсійного фонду ТОВ КК «АК БАРС КАПІТАЛ». Відсотки варіюється від 13,5% до 16,5% річних в рублях.

Автокредит "АК Барс - Статус"

Цей кредитний продукт розрахований для власників свого бізнесу. Придбати за нею можна як нову, так і стару машину. Причому не тільки легкову, а й

В цьому випадку максимальна сума кредиту обмежується не тільки платоспроможністю позичальника як в перших двох розглянутих програмах, але ще має і максимальну межу в п'ять мільйонів рублів. Ставку слід очікувати в діапазоні від 10,9% до 16,9% річних в рублях в залежності від маси параметрів, таких як вид транспортного засобу, його новизна, обсяг власних коштів і термін позики.

Тільки при цьому виді кредитної програми ставка може змінюватися на 1% в залежності наявності або відсутності розрахункового рахунку у власника бізнесу в АК Барс банку.

Автокредит з держсубсидування від АК Барс банку

Продовжує свою дію державна програма пільгового автокредитування . В рамках трьох перерахованих вище кредитних програм при відповідність певним критеріям машини, придбання якої планується оформити в кредит, відсоток буде нижче на дві третини ставки рефінансування, яку банку відшкодує надалі держава.

Якщо ви вирішили придбати машину вітчизняного складання, вартістю до 1 500 000 рублів і масою не більше 3.5 тонн, то будь-яку програму, будь то

  1. "Максимум" (але з початковим внеском все ж від 15% ціни машини),
  2. "Пільговий" або
  3. "Статус",

ставка буде знижена на відсоток субсидування. Що робить таку угоду вельми вигідною.

"АК Барс - Профі" - покупка Daewoo і програма лояльності

Автокредит «АК Барс - Профі» передбачає покупку в кредит вантажного транспорту і спецтехніки, з якими готові працювати далеко не в кожному банку. Відсотки будуть на рівні 16,9% - 20,9% річних у рублях.

Завдяки спільній програмі з офіційними дилерами Uz-Daewoo, при покупці Daewoo Matiz і Daewoo Nexia в кредит, відсоток буде від 12% до 14% в рублях.

До кредитними програмами банку (щодо автокредитування, споживчого та іпотечного кредитування) можливе застосування програми лояльності, яка дає додаткову знижку в процентній ставці від 0,5% до 1,5% річних, яка поширюється на клієнтів з хорошою кредитною історією і одержувачів зарплати на карту даного банку.

Таким чином, різноманітність програм кредитування АК Барс банку дозволяє придбати в кредит легковий (в тому числі за держпрограмою), вантажний транспорт та спецтехніку. Представлені продукти дають можливість вибору таких опцій, як відсутність початкового внеску, відмова від КАСКО і оформлення вживаного транспортного засобу .

Кредити готівкою так само дозволять придбай машину, не залишаючи її в заставу , Але відсотки за такими кредитами буде вище і складе до 19,9% (без урахування надбавок за відмову від страхування життя) річних, до того ж максимальна сума не буде більше, ніж 1,5 млн. Рублів.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль