Реклама
Реклама
Реклама

Барнаульський юридичний інститут знову «обзавівся» керівництвом

На посаду начальника Барнаульского юридичного інституту МВС Росії призначили полковника поліції, кандидата політичних наук Сергія Бурякова. Наказ про його призначення був підписаний 16 вересня, інформує прес-служба вишу.

За даними джерела, раніше полковник обіймав посаду заступника начальника Омської академії МВС Росії по роботі з особовим складом. Відомо також, що Сергій Буряків родом з Астраханської області та до 2015 року очолював Астраханське суворовське військове училище МВС Росії.

Нагадаємо, 10 лютого Указом президента Росії Володимира Путіна начальник Барнаульского юридичного інституту полковник поліції Олександр Андрєєв був переведений на посаду начальника Далекосхідного юридичного інституту МВС Росії. Г-н Андрєєв очолював БЮІ з липня 2011 року, він прийшов на заміну Миколі Михайлову, щодо якої було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 285 КК РФ (зловживання посадовими повноваженнями). Після відходу колишнього керівника т.в.о. керівника інституту був призначений Микола Тарасов, який пропрацював на посаді до серпня поточного року, після чого залишив пост. У прес-службі БЮІ тоді пояснили, що він перебував на посаді т.в.о. максимально допустимий за російським законодавством час - шість місяців в поточному році. 20 серпня його місце зайняв полковник поліції, доктор юридичних наук, професор Дмитро Кім.

Фото: Барнаульський юридичний інститут