Реклама
Реклама
Реклама

Барі Алібасов збирається подати в суд на колишнього соліста групи «На-На»

20:01, 22.06.2018

Барі Алібасов збирається подати в суд на колишнього учасника групи « На-На »Володимира Левкина. Предметом розбрату стала концертна афіша, на якій Льовкін заявлений як учасник «золотого складу» групи. Алібасов стверджує, що чоловік ось уже 20 років як не має до групи ніякого відношення. «Люди, побачивши афішу« На-На », йдуть купують квитки, приходять на концерт, а там ... Людина співає пісні з репертуару групи« На-На » скоєно противним, чи не співочим голосом, ще й безладно », - обурюється продюсер.

Барі Каримович готовий йти до кінця, щоб відстояти честь свого дітища. Він стверджує, що у «На-На» ніколи не було «золотого складу» і збирається судитися з Льовкін, який в 90-і роки цілих десять років був солістом групи. Сам Льовкін вважає, що в усьому винен дизайнер афіші, який побачив прізвище Льовкін та автоматично поставив «На-На». Співак стверджує, що афіша провисіла всього дві години, а людини, яка допустила прикру помилку, вже звільнили.

Співак стверджує, що афіша провисіла всього дві години, а людини, яка допустила прикру помилку, вже звільнили

Барі Алібасов

Але Алібасов сумнівається в правдивості слів Левкина. Він стверджує, що ці афіші висять у багатьох містах Росії і за кордоном. Подивившись виступ співака, продюсер прийшов в лють. Він заявив, що Левкина «просто соромно слухати» і порадив йому «хоча б« фанеру »включати на концертах». Алібасов вважає, що люди приходять на концерт Левкина тільки завдяки тому, що він продовжує виконувати хіти групи, в якій співав колись. Юристи Алібасова вже підготували документи для подачі позову про захист авторських прав, - передає НТВ .

Нагадаємо, що конфлікт Барі Алібасова і Володимира Левкина почався ще в минулому місяці . У студії шоу « Привіт Андрію! »Продюсер публічно звинуватив співака в незаконному використанні бренду і продемонстрував ту саму злощасну афішу. Тоді на захист співака встала його дружина. «Ми давно їздимо з брендом« співачка Маруся і Володимир Льовкін ». Ми не маємо відношення до цієї афіші і в день, зазначений на ній, нас не було в Німеччині. Ми співаємо пісні - ми не робимо афіші, ці ми давно зняли, як тільки побачили. Я контролюю кожну букву. Ми не порушили закон Російської Федерації », - заявила вона. Сам Льовкін порадив Алібасова вирішувати всі питання в суді. Як ми бачимо, продюсер до ради прислухався.

Як ми бачимо, продюсер до ради прислухався

Володимир Льовкін з дружиною

Читайте також:

Син Барі Алібасова розповів, як в дитинстві крав від голоду

Барі Алібасов розповів, чому не взяв в «На-На» Миколи Баскова і Леоніда Агутіна