Реклама
Реклама
Реклама

Дерев'яні альтанки з мангалом

  1. Швидке будівництво альтанок з мангалом
  2. Самі на альтанки з мангалом ціни доступні - тільки у нас!
  3. Вибирайте альтанки для дачі з мангалом і барбекю

Облаштування земельної ділянки може тривати нескінченно Облаштування земельної ділянки може тривати нескінченно. Після того, як побудований красивий і комфортний будинок з бруса або колоди, хочеться доповнити його лазнею та малими архітектурними формами у вигляді різних літніх кухонь і садових альтанок. Наша компанія пропонує цю продукцію в великому асортименті. Для вас відмінні лазні з профільованого бруса , Гаражі та дерев'яні альтанки з мангалами. Вони можуть бути:

  1. відкритого типу для літнього використання;
  2. закриті альтанки з мангалами призначені для цілорічної експлуатації.

Залежно від ваших уподобань може бути різною площа таких споруд і їх зовнішня і внутрішня обробка. Усередині альтанки можуть розташовуватися дерев'яні столи і лави, а може розташуватися плетені меблі з деревної лози. У будь-якому випадку вибрати альтанки з мангалом фото допомагає найоптимальнішим чином. Адже найпростіше, спираючись на візуальні відчуття, визначити - підходить вам цей варіант чи ні.

Для замовлення будівництва альтанки з мангалом може просто зателефонувати нам по телефону: +7 (921) 204-51-11 або написати повідомлення на вказаний в контактах адресу електронної пошти.

Швидке будівництво альтанок з мангалом

Відмітна особливість нашої пропозиції - це стислі терміни виконання вашого замовлення Відмітна особливість нашої пропозиції - це стислі терміни виконання вашого замовлення. Незалежно від складності конструкції і виконання внутрішнього оснащення, будівництво альтанок з мангалом здійснюється протягом 2 - 3 робочих днів. Звичайно, деякий час нам буде потрібно для обробки вашого замовлення, розробки проекту та виготовлення комплекту будівельних матеріалів. Але це порівняно невеликий за часом термін, який необхідний нам для забезпечення якості проведення робіт на всіх наступних етапах.

Основні етапи будівництва альтанки з мангалом включають в себе:

  • виробництво пиломатеріалів;
  • установка каркаса майбутньої споруди;
  • обшивка бічних поверхонь;
  • облаштування покрівлі;
  • внутрішнє оздоблення;
  • установка мангала або печі барбекю;
  • зовнішня обробка.

В якості основи може використовуватися бетонна плита або забетонована попередньо майданчик. Масивні типи фундаментів для альтанок використовуються вкрай рідко. На всі виконані роботи і використовувані матеріали надається тривала гарантія.

Самі на альтанки з мангалом ціни доступні - тільки у нас!

Ще одна конкурентна перевага нашої пропозиції вам - це оптимальні на альтанки з мангалом ціни Ще одна конкурентна перевага нашої пропозиції вам - це оптимальні на альтанки з мангалом ціни. Вартість включає в себе все необхідне для будівництва альтанки під ключ на вашій земельній ділянці. Як правило, це:

1. виготовлення комплекту пиломатеріалів;

2. транспортування всього необхідного до вашого місця розташування;

3. монтаж і облаштування конструкції.

Доступна ціна на альтанку з мангалом досягається за рахунок самостійного виробництва пиломатеріалів нашою компанією. Недорогі матеріали власного виробництва і сучасні технології дозволяють скорочувати виробничі витрати і надавати вам унікальну можливість економічного облаштування своєї земельної ділянки.

Вибирайте альтанки для дачі з мангалом і барбекю

Ми рекомендуємо вам вибирати для себе альтанки з барбекю і мангалом. Наявність відразу двох способів приготування їжі на відкритому вогні дозволить вам максимально урізноманітнити список блюд, що готуються. Ви зможете кожного разу дивувати своїх гостей ароматним шашличком, соковитими люля-кебаб і просмаженими стейками з яловичини.

Ще одна порада стосується вибору розміру корисної внутрішньої площі споруди. Не варто скупитися. Замовляйте просторі альтанки і зможуть стати місцем для відпочинку всієї вашої сім'ї і близьких друзів, які обов'язково будуть приїжджати до вас в гості для того, щоб приємно провести вихідні або вільний від роботи час.