Реклама
Реклама
Реклама

В Одесі побили і затримали ультрас за патріотичний банер - соцмережі

В Одесі після футбольного матчу "Чорноморець -" Ворскла "правоохоронці побили і затримали ультрас, які вивісили банер" Кремль, покайся! "І назви українських судів, захоплених РФ -" Бердянськ, Нікополь, Яни Капу ".

Про це в Facebook повідомив волонтер і блогер Роман Синіцин.

"Відразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом. Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали обличчям в асфальт, добивали лежачих ногами і кийками, особливо тих, хто намагався запитувати" за що ". В результаті понад 20 осіб затриманих, зараз встановлюють точна кількість і їдуть адвокати. Шиють "дрібне хуліганство" всім ", - написав Синіцин.

Він додав, що в приватних розмовах представники правоохоронних органів говорять, що затримували людей "за банер, надійшла команда робити жорстко".

Люди з сектора, за словами блогера, також стверджують, що "взяли їх за банер" Кремль покайся ".

У коментарях до першого посту Синіцина радник начальника ГУ Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк написав, що "матч зірвали, їх приймали не за те що вони патріоти, а саме за хуліганство".

У прес-службі Нацполіції Одеської області повідомили , Що під час матчу вболівальники однієї з команд, порушуючи порядок, запалили фаєри і підпалили сидіння ".

"У Приморський відділ поліції доставили 12 осіб, деякі з яких надали злісну непокору поліцейським під час виконання ними службових обов'язків.