Реклама
Реклама
Реклама

Банери для магазинів якісно, ​​в строк, низькі ціни

  1. Банер для магазину взуття
  2. Банер для магазину продуктів
  3. Банер на магазин, дешево
  4. Вартість банера для магазинів
  5. Замовити банер на магазин!

Як почалася історія банера для магазинів? Спочатку, ніхто не планував використовувати банери для магазинів в якості реклами. До впровадження ідеї реклами, такі стіни, без вікон, просто пустували. Хто першим розмістив рекламу на стіні, достовірно не відомо. Але ефект був приголомшливим! Так набули популярності банери на будівлях!
Як почалася історія банера для магазинів


Банер для магазину взуття

Одного разу, заповзятливий власник будівлі новго торгового центру вирішив розмістити рекламний банер на стіні стіні в якості реклами на будівлі. Як не дивно, але відвідуваність і відповідно продажу його істотно виросли. Так, виготовлення і монтаж рекламних банерів на будівлі почала набирати популярність.
Одного разу, заповзятливий власник будівлі новго торгового центру вирішив розмістити рекламний банер на стіні стіні в якості реклами на будівлі

Банер для магазину продуктів


Технічний прогрес не стояв на місці, і для залучення ще більшої уваги, власники стали використовувати рекламне освітлення банерів. Яскраві світлові вивіски привертали увагу пішоходів і водіїв, а підприємці отримували прибуток.
Установка реклами на будівлях стала одним з найбільш вигідних способів позиціонування компанії. Чому?
Технічний прогрес не стояв на місці, і для залучення ще більшої уваги, власники стали використовувати рекламне освітлення банерів

Банер на магазин, дешево


По - друге, ціна. виготовлення банерів на рамної конструкції і розтяжок - відносно недорогий процес, особливо в перерахунку на 1 м2. Але варто пам'ятати, що чим більше площа реклами, тим більше вартість рекламного проекту. Для особливо вимогливих клієнтів, які хочуть бачити свою рекламу вдень і вночі можливо додати рекламне освітлення. Ну, і звичайно, важлива складова великих рекламних конструкцій - монтаж , Але це велика, окрема тема, як і дизайн зовнішньої реклами.
По - перше, розмір. Висота і ширина банера на будівлях обмежувалася лише габаритами стін будівлі. В епоху розквіту підприємництва, міста колишнього СРСР, в тому числі Барнаул, були забудовані висотками. Залишалося лише домовитися з "владою будинку" і реклама на будівлях в Барнаулі була повністю в ваших руках.


Вартість банера для магазинів

Наведено вартість виготовлення банерів різної щільності і міцності, вартість монтажу.
Характеристика, щільність матеріалу Вартість друку (стандарт) * Вартість монтажу ** (площа до 25 м2) Стомімость монтажу ** (площа понад 25 м2) Банер пл. 300 гр / м2 140 руб. / М2 200 руб. / М2 150 руб. / М2 Банер пл. 440 гр / м2 170 руб. / М2 200 руб. / М2 150 руб. / М2 Банер пл. 500 гр / м2 200 руб. / М2 200 руб. / М2 150 руб. / М2 Литий пл. 500 гр / м2 270 руб. / М2 200 руб. / М2 150 руб. / М2
* - наведена вартість друку якістю 360 dpi, вартість постпечатной обробки (проклейка, установка люверсів - розраховується окремо).
** - Вартість монтажних робіт без урахування стоімостіізготовленія і монтажу рамної конструкції, вартості послуг автовишки, витратних матеріалів (монтажний трос). Мінімальна вартість монтажу 1200 рублів.


Замовити банер на магазин!


Ми знаходимося за адресою: м Барнаул, Пр. Космонавтів, 6 м.
Зверніться до нас по телефону, обговоримо деталі замовлення +7 (3852) 555-258;
Надіслати завдання для розрахунку вартості, [email protected] ;
Або скористайтеся формою зворотного зв'язку, розташованої нижче.

У нас повний цикл виробництва зовнішньої реклами

Як почалася історія банера для магазинів?
Чому?